text.skipToContent text.skipToNavigation
97% de clients satisfaits
Cadeau gratuit à partir de 35€ de commande
Livraison offerte à partir de 40€ de commande
JUSQU'À 25€ DE REMISE* | code MORENOW
Pancakes offerts dès 50€ I code PANCAKE

Régime 7 jours

Body&Fit
 • N’attendez plus !
 • Tout ce dont vous avez besoin pour un régime réussi
 • Alliez plaisir et commodité
 • Riche en protéines
 • 950 kcal par jour en moyenne
 • À utiliser dans le cadre d’un mode de vie actif et équilibré
25,50 €

Description du produit

Voyez le régime sous un autre angle

Avec Régime 7 jours, plus besoin de chercher l’ingrédient miracle ou la méthode révolutionnaire. Ce pack regroupe un ensemble de produits minceur Body & Fit, sélectionnés pour soutenir vos objectifs liés à la perte de poids tout en suivant les recommandations en micronutriments. Il contient barres, boissons prêtes à boire à base de protéines, substituts de repas* en poudre, préparations pour crêpes et complément multivitaminés enrichi en oméga-3 pour un apport calorique moyen de 950 kcal par jour. La plupart des produits sont particulièrement riches en protéines, qui contribuent à l’augmentation ou au maintien de la masse musculaire. Et parce qu’un régime réussi ne doit pas négliger la notion de plaisir, vous trouverez de quoi satisfaire vos envies.
Petit-déjeuner : 1 shaker Low Calorie Meal et 1 gélule Total Health. Vers 10h : 1 fruit au choix. Déjeuner : 1 Smart Protein Drink et 1 portion de légumes. Vers 16 h : 1 Smart Bar, 2 crêpes Low Calorie Pancakes et 1 fruit au choix. Le soir : 1 portion de légumes et du fromage blanc 0% si la faim se fait sentir.

Avantages

 • Alliez plaisir et commodité
 • Sans négliger la notion de plaisir
 • Riche en protéines
 • 950 kcal par jour en moyenne
 • À utiliser dans le cadre d’un mode de vie actif et équilibré

Conseils d'utilisation

Petit-déjeuner : 1 shaker Low Calorie Meal et 1 gélule Total Health. Vers 10h : 1 fruit au choix. Déjeuner : 1 Smart Protein Drink et 1 portion de légumes Vers 16 h : 1 Smart Bar, 2 crêpes Low Calorie Pancakes et 1 fruit au choix Le soir : 1 portion de légumes et du fromage blanc 0% si la faim se fait sentir

Avis

39
Note générale (3)
Rédigez votre commentaire ici. Pour toute réclamation et question, nous vous invitons à contacter notre service client.
Requis(e)
Veuillez saisir un titre
Veuillez saisir un commentaire
Veuillez saisir une note
form.alias.invalid

Het werkt!

Commentaire rédigé par Chadee le mars 21, 2021
Na een week gevolgd te hebben was ik blij dat het erop zat. Hoewel makkelijk vol te houden komen de pannenkoeken je wel de neus uit na een week. Echter, ik had een mooi resultaat behaald van 3,3 kg eraf! Ik kan het dieet zeker aanbevelen omdat het goed vol te houden is. De repen en shakes zijn lekker.
Traduire l’avis en Français

Aanrader !

Commentaire rédigé par Lindsey le mars 15, 2021
Top dieet , in 5 dagen 2,5 kilo afgevallen! De shakes en de repen smaken lekker alleen de pannekoeken zijn niet hemaal naar mijn smaak , maar verder top!
Traduire l’avis en Français

Niet tevreden!

Commentaire rédigé par Eduardo Bonnet Naranjo le mars 14, 2021
Door bezuinigingen ontvang je helaas geen maatlepel maar ook geen dieet overzicht op een kaart/A4. In eerste instantie dacht ik dat ze het waren vergeten op te sturen. Na telefonisch (netjes te woord gestaan) contact gaven ze aan dat ze bovenstaande niet meer opsturen en dat alles digitaal terug te vinden is.
Traduire l’avis en Français

Super

Commentaire rédigé par F le févr. 27, 2021
Ik heb echt van alles geprobeerd om af te vallen, maar helaas werkte niets. Na goede recensies te hebben gelezen dacht ik dit is het proberen waard. Na 5 dagen ben ik 2 kilo afgevallen met dit pakket en het is echt goed te doen!
Traduire l’avis en Français

Heb je een eerste aanzet nodig?

Commentaire rédigé par Edwin le févr. 23, 2021
Pakket aangeschaft met als doel om goed / snel te beginnen met verliezen van gewicht. Na 1 week 3kg afgevallen. Shakes zijn goed te doen, repen zijn zelfs heel goed te doen. De pannenkoeken zijn een beetje droog maar met Agave siroop (advies uit een ander review) heel goed te doen. Aanrader dus!
Traduire l’avis en Français

Goed te doen

Commentaire rédigé par Ello le févr. 4, 2021
Compleet pakket. De shake vind ik naar papier maché smaken, niet lekker dus. Het frambozen drankje is lekker en de pannekoekensmaken gewoon naar pannekoek hoewel het bij mij meer op een aangekoekte scrambled egg lijkt. Het moet losgeschraapt van de bodem van de koekepan dus een pannekoek wordt het nooit. De repen zijn ronduit heerlijk, maar goed dat er maar 7 inzitten! Ik heb totaal geen hongergevoel. Nu nog afwachten of er ook resultaat te zien is, pas begonnen aan dag 3.
Traduire l’avis en Français

goede start

Commentaire rédigé par Evy le sept. 21, 2020
als je met een dieet wil starten en de verschillende producten een keertje wil proberen is het een aanrader. De vanille shake is lekker, de repen waren zeer gevarieerd, de pannekoek is lekker enkel de smart protein drink was allemaal één smaak :raspberry en deze lust ik persoonlijk echt niet. heb zelf nadien de poeder-shake in chocolade nabesteld, heel lekker.
Traduire l’avis en Français

Prima te doen!

Commentaire rédigé par Leonie le sept. 9, 2020
Na veel wikken en wegen toch dit pakket geprobeerd. In het begin wat sceptisch, maar het was goed vol te houden en ik had weinig tot geen honger tussendoor. Inderdaad veel vanille gekregen, maar hier heb ik mij niet aan gestoord. Uiteindelijk toch zeker 2,5 kg afgevallen, waar ik heel blij mee ben! Nu even rust, maar binnenkort weer een nieuw pakket doen!
Traduire l’avis en Français

Echt een aanbeveling!

Commentaire rédigé par Kayleigh le sept. 5, 2020
Heel goed vol te houden en in één week 3 kilo kwijtgeraakt! De shakes voor de ochtend vond ik erg vies (ik had de vanille smaak). De pannekoeken, proteïne drankjes en repen vond ik goed te doen. De pannekoeken heb ik een week vooruit gebakken en voornamelijk koud gegeten, dat vind ik het lekkerst. Heb de gehele week bijna geen hongergevoel gehad. Op sommige dagen niet eens toegekomen aan de reep of shake, zonder onverzadigd te zijn. Het zou wel fijn zijn meer afwisseling in smaken te hebben van de shake en proteïne drankje, de repen waren wel heel divers.
Traduire l’avis en Français

Super dieet

Commentaire rédigé par laura le sept. 4, 2020
Wat een heerlijk dieet! Ik had shakes in vanille smaak en de repen in verschillende smaken. Ik vond vooral die repen heerlijk, het leek wel een traktatie. De pannenkoeken vond ik wat lastiger omdat het 1 pak was. Ik heb steeds voor twee dagen gebakken. Deze proefde beetje flauw dus heb ik er wat agave siroop op gedaan en twee keer banaan. Tussendoor soms knorrende maag maar dan nam ik wat komkommer of tomaatjes. Resultaat 6 dagen -2 kilo ( wel 3 x gesport ook). Ik ga dit dieet zeker nog keer doen!
Traduire l’avis en Français

INSCRIVEZ-VOUS POUR RECEVOIR DES OFFRES HEBDOMADAIRES

Ainsi que 15% de réduction sur votre première commande