text.skipToContent text.skipToNavigation
97% de clients satisfaits
Cadeau gratuit à partir de 35€ de commande
Livraison standard offerte pour les commandes supérieures à 40,00 €
NOURRISSEZ VOS ASPIRATIONS | JUSQU'À -50%
Livraison offerte à partir de 40€

Régime 7 jours

Body&Fit

JUSQU'À 50% DE REMISE

 • N’attendez plus !
 • Tout ce dont vous avez besoin pour un régime réussi
 • Alliez plaisir et commodité
 • Riche en protéines
 • 950 kcal par jour en moyenne
 • À utiliser dans le cadre d’un mode de vie actif et équilibré
25,50 € 19,90 €

Description du produit

Voyez le régime sous un autre angle

Avec Régime 7 jours, plus besoin de chercher l’ingrédient miracle ou la méthode révolutionnaire. Ce pack regroupe un ensemble de produits minceur Body & Fit, sélectionnés pour soutenir vos objectifs liés à la perte de poids tout en suivant les recommandations en micronutriments. Il contient barres, boissons prêtes à boire à base de protéines, substituts de repas* en poudre, préparations pour crêpes et complément multivitaminés enrichi en oméga-3 pour un apport calorique moyen de 950 kcal par jour. La plupart des produits sont particulièrement riches en protéines, qui contribuent à l’augmentation ou au maintien de la masse musculaire. Et parce qu’un régime réussi ne doit pas négliger la notion de plaisir, vous trouverez de quoi satisfaire vos envies.
Petit-déjeuner : 1 shaker Low Calorie Meal et 1 gélule Total Health. Vers 10h : 1 fruit au choix. Déjeuner : 1 Smart Protein Drink et 1 portion de légumes. Vers 16 h : 1 Smart Bar, 2 crêpes Low Calorie Pancakes et 1 fruit au choix. Le soir : 1 portion de légumes et du fromage blanc 0% si la faim se fait sentir.

Avantages

 • Alliez plaisir et commodité
 • Sans négliger la notion de plaisir
 • Riche en protéines
 • 950 kcal par jour en moyenne
 • À utiliser dans le cadre d’un mode de vie actif et équilibré

Conseils d'utilisation

Petit-déjeuner : 1 shaker Low Calorie Meal et 1 gélule Total Health. Vers 10h : 1 fruit au choix. Déjeuner : 1 Smart Protein Drink et 1 portion de légumes Vers 16 h : 1 Smart Bar, 2 crêpes Low Calorie Pancakes et 1 fruit au choix Le soir : 1 portion de légumes et du fromage blanc 0% si la faim se fait sentir

Avis

12
Note générale (3)
Rédigez votre commentaire ici. Pour toute réclamation et question, nous vous invitons à contacter notre service client.
Requis(e)
Veuillez saisir un titre
Veuillez saisir un commentaire
Veuillez saisir une note
form.alias.invalid

Goed te doen

Commentaire rédigé par Nicky le juil. 13, 2020
Nu 3 dagen bezig en het bevalt me super. De shake in vanille gekregen hierdoor ook goed te doen. De proteine bars ook in lekkere smaken waardoor je ze makkelijk op kan. Smart protein minder lekker van smaak maar ook goed te doen om je eraan te houden. De pannekoeken zijn ook erg lekker. Hierdoor is het goed te doen. Kortom, ik raad dit zeker aan. Uiteraard is elk pakket anders maar voor mij een lucky pakketje!
Traduire l’avis en Français

Voor beoordeling

Commentaire rédigé par Jolanda le mars 5, 2020
Ik heb gister het pkket binnen gehad Ik ben zeer verrast hoe compleet het is voor dat geld Na de week zal ik een nieuw review schrijven
Traduire l’avis en Français

Handig

Commentaire rédigé par Kayne le févr. 8, 2020
Spijtig dat er niet veel variatie in zat daarom heb ik extra producten besteld. Voor de rest een top product in begin effe moeilijk maar dan gaat het veel makkelijker. En leuk om op het einde het resultaat te zien !!!
Traduire l’avis en Français

Immer wieder

Commentaire rédigé par Aliza le janv. 30, 2020
Die Produkte sind lecker und einfach zubereiten. Werde ich bestimmt öfters nehmen.
Traduire l’avis en Français

heel vies

Commentaire rédigé par Renee noort le janv. 27, 2020
Zeker niet voor mij gemaakt. Het is zonde van je geld. De shakes krijgen we moeilijk weg en de vanille smaak is niet lekker. We worden er misselijk van en hebben geen zin meer om te eten (omdat het zo vies is). Ook krijg je cappunchino proteine drankje bij je pakket en is heel chemish en nep zoet. En de smart repen zijn droog en vullen te erg. Je kan ook lekker en gezond afvallen en dat is dit zeker niet!
Traduire l’avis en Français

Fijn dieetplan

Commentaire rédigé par Sandra le janv. 25, 2020
Heb het goed vol kunnen houden met alles in het pakket plus nog groenten en fruit, dit staat ook beschreven op de site. Shake smaakt goed, repen zijn heerlijk, niet overdreven zoet alleen de pannenkoeken zijn een kunst om ze goed te krijgen, dat is een kwestie van blijven proberen. Doordat ze wat smaakloos zijn kan je er plakjes banaan op doen. Resultaat: ik ben afgevallen en voel mij goed.
Traduire l’avis en Français

Voor mij niet weggelegd

Commentaire rédigé par Van Heck le janv. 20, 2020
Ontbijtproduct is prima en lekker. 'S middags de shakes telkens in vanille vond ik een beetje overkill. De pannenkoeken 's avonds vond ik echt niet lekker en heb ik dan ook al snel vervangen door normaal gezond avondeten. De repen vond ik persoonlijk ook echt niet lekker en heb ik dan ook verder geen gebruik van gemaakt. Kortom; Eentonig doordat er veelal vanille in het pakket zat De bars en pannenkoeken vond ik persoonlijk vies Duur voor wat ik er uiteindelijk van vond ...
Traduire l’avis en Français

Magertjes

Commentaire rédigé par Dianne le janv. 16, 2020
Pakket besteld en ik krijg 14 vanilleshakes; een beetje variatie had wel fijn geweest. Van de bars wél allemaal verschillende smaken! Een beschrijving van de 7 dagen in de doos zou ik ook fijn hebben gevonden. Ik ga het volgende week proberen, maar ga eerst wat smaken bijbestellen voor de variatie. Ben bang dat de vanille mijn neus uitkomt. Die bewaar ik wel voor het vervolg.
Traduire l’avis en Français

Handig en haalbaar

Commentaire rédigé par Anne le janv. 8, 2020
Heel handig pakket, je hoeft haast niet meer na te denken. En het is ook haalbaar, Ik heb er geen honger bij. Wat ik nog een meerwaarde zou vinden is als er nog wat tips voor recepten met de pannenkoeken zouden bijzitten. Maar verder topproduct!
Traduire l’avis en Français

Tolles Produkt

Commentaire rédigé par Torte le nov. 26, 2019
Ich mache diese Diät immer mal wieder, wenn ich in kurzer Zeit mich wieder zurück besinnen möchte, mich verantwortungsvoll zu ernähren. Es ist leicht anzuwenden und wenig Aufwand. Ich find das total super!
Traduire l’avis en Français