text.skipToContent text.skipToNavigation
Regalo in OMAGGIO a partire da 40€
100% Acquisto sicuro
A causa di un numero inaspettato di ordini, la consegna del tuo pacco potrebbe subire un ritardo di 1-2 giorni. Grazie per la comprensione
YOUR SUMMER. YOUR FIT : Fino al 50% di sconto
+ Spedizione Gratuita con 40 € di spesa

7 Day Diet

Body&Fit
  • Piano nutrizionale completo di sette giorni
  • Pasti sostitutivi in polvere per supportare la perdita di peso
  • La confezione contiene 1 x Low Calorie Meal e 1 x Smart Protein Drink
32,90 €

Descrizione prodotto

Piano alimentare di sette giorni con sostituti del pasto in polvere per supportare la perdita di peso

Vuoi un aiuto per iniziare una dieta dimagrante? Ecco perché siamo qui! Il nostro pacchetto 7 Day Diet contiene un Low-Calorie Meal, una Smart Protein Drink, una Smart Bar, un Low Calorie Pancake e una capsula Total Health per ogni giorno. I prodotti per la settimana forniscono 950 kcal al giorno, che coprono le tue esigenze dalla colazione fino a cena. Inizia la giornata con un Low-Calorie Meal e una capsula Total Health. A pranzo ti aspetta uno Smart Protein Drink e verdure, al pomeriggio una Smart Bar e il tuo pasto serale sarà un pancake con 200 grammi di verdure. Ti aiuteremo a raggiungere il tuo obiettivo!

Benefici

  • Piano nutrizionale completo di sette giorni
  • Pasti sostitutivi in polvere per supportare la perdita di peso
  • La confezione contiene 1 x Low Calorie Meal e 1 x Smart Protein Drink
  • 1 x Smart Bar, 1 x Smart Protein Pancake Mix
  • 1 capsula Total Health: un multivitaminico con Omega-3

Uso Suggerito

Utilizza ciascun prodotto secondo le indicazioni sull'etichetta e i tuoi obiettivi nutrizionali personali.

Recensioni dei Clienti

45
Valutazione complessiva (3)
Scrivi qui la tua recensione. Per reclami o domande visita la pagina servizio clienti.
Obbligatorio
Inserisci un titolo
Inserisci un commento
Inserisci una valutazione
form.alias.invalid

Goed

Recensione di Sascha su lug 6, 2021
Ik vind alle producten goed. Enkel het drankje aardbei was minder. Jammer dat je niet verschillende smaken krijgt. Voor de rest ben ik blij dat ik deze producten heb kunnen proberen. Ben er niet van afgevallen
Traduci la recensione in italiano

Tevreden

Recensione di Rowan su giu 23, 2021
Ik vind het altijd een fijne box om weer aan een frisse start te beginnen na een paar dagen cheaten. De shakes vind ik prima te doen en de repen zijn erg lekker! Dat is echt een moment om naar uit te kijken. De pannenkoeken zijn smaakloos, maar als je de 200g groenten daar in rolt is het een goede combinatie (met bv een klein beetje ketjap). Ik eet naast deze maaltijden vaak nog een beetje kwark of extra groenten
Traduci la recensione in italiano

Goed te doen

Recensione di Sylvana su giu 23, 2021
Ik vind het dieet best vol te houden. De smart bars zijn niet allemaal lekker sommige zijn echt heel vies🙈 maar verder is het goed vol te houden wel echt maar voor een week. Want na die week groenten eten voel ik me net een konijn😂 maar door we een week tussen te doen met gewoon eten en dan weer een week straften.
Traduci la recensione in italiano

Mwa

Recensione di Suzanne su giu 18, 2021
De ochtend Shake is echt niet lekker, krijg deze geen 7 dagen weg. Ook het protein drankje in de middag smaakt erg chemisch. Ik vind het geen aanrader.
Traduci la recensione in italiano

Aan te raden!

Recensione di Anne su giu 5, 2021
Dieet is goed vol te houden, zit nu op dag 5. De shake in de ochtend vind ik niet zo lekker (strawberry), ik doe hier wat ijsklontjes bij zodat het meer een milkshake wordt. Repen zijn goed te doen, veel variatie en geven een vol gevoel. Pannenkoekjes maak ik met stukjes appel en wat kaneel erbij. Daar kijk ik overdag naar uit! Bijna 2 kilo kwijt, dus top!
Traduci la recensione in italiano

Best goed te doen

Recensione di Biebs su mag 27, 2021
Nu 3 dagen bezig, de vanille shake is niet echt mijn flavour. Hopelijk volgende keer een andere smaak. Het drankje en de repen zijn lekker alleen de pannekoeken ben ik nog niet helemaal overuit. Bak ze met appels en de binnenkant blijft een beetje zacht. Misschien moet ik ze langer bakken. Mis alleen een suikervrije stroop erbij om het af te maken. Zelf maar even aanschaffen. Maar op de weegschaal gaat het al de goede kant op..!! En daar doen we het voor
Traduci la recensione in italiano

Het werkt!

Recensione di Chadee su mar 21, 2021
Na een week gevolgd te hebben was ik blij dat het erop zat. Hoewel makkelijk vol te houden komen de pannenkoeken je wel de neus uit na een week. Echter, ik had een mooi resultaat behaald van 3,3 kg eraf! Ik kan het dieet zeker aanbevelen omdat het goed vol te houden is. De repen en shakes zijn lekker.
Traduci la recensione in italiano

Aanrader !

Recensione di Lindsey su mar 15, 2021
Top dieet , in 5 dagen 2,5 kilo afgevallen! De shakes en de repen smaken lekker alleen de pannekoeken zijn niet hemaal naar mijn smaak , maar verder top!
Traduci la recensione in italiano

Niet tevreden!

Recensione di Eduardo Bonnet Naranjo su mar 14, 2021
Door bezuinigingen ontvang je helaas geen maatlepel maar ook geen dieet overzicht op een kaart/A4. In eerste instantie dacht ik dat ze het waren vergeten op te sturen. Na telefonisch (netjes te woord gestaan) contact gaven ze aan dat ze bovenstaande niet meer opsturen en dat alles digitaal terug te vinden is.
Traduci la recensione in italiano

Super

Recensione di F su feb 27, 2021
Ik heb echt van alles geprobeerd om af te vallen, maar helaas werkte niets. Na goede recensies te hebben gelezen dacht ik dit is het proberen waard. Na 5 dagen ben ik 2 kilo afgevallen met dit pakket en het is echt goed te doen!
Traduci la recensione in italiano

ISCRIVITI PER OFFERTE, NEWS E CONSIGLI SETTIMANALI

Ricevi 20% di sconto sul tuo primo ordine