text.skipToContent text.skipToNavigation
Regalo in OMAGGIO a partire da 40€
A causa dell'elevato numero di ordini durante Black Friday, le consegne potrebbero subire ritardi
Consegna Standard gratuita per gli ordini superiori a 40 €
Fino al 20% di sconto su una selezione di prodotti*
+Spedizione Gratuita da 40€

7 Day Diet

Body & Fit
  • Piano nutrizionale completo di sette giorni
  • Pasti sostitutivi in polvere per supportare la perdita di peso
  • La confezione contiene 1 x Low Calorie Meal e 1 x Smart Protein Drink
32,90 €

Descrizione prodotto

Piano alimentare di sette giorni con sostituti del pasto in polvere per supportare la perdita di peso

Vuoi un aiuto per iniziare una dieta dimagrante? Ecco perché siamo qui! Il nostro pacchetto 7 Day Diet contiene un Low-Calorie Meal, una Smart Protein Drink, una Smart Bar, un Low Calorie Pancake e una capsula Total Health per ogni giorno. I prodotti per la settimana forniscono 950 kcal al giorno, che coprono le tue esigenze dalla colazione fino a cena. Inizia la giornata con un Low-Calorie Meal e una capsula Total Health. A pranzo ti aspetta uno Smart Protein Drink e verdure, al pomeriggio una Smart Bar e il tuo pasto serale sarà un pancake con 200 grammi di verdure. Ti aiuteremo a raggiungere il tuo obiettivo!

Benefici

  • Piano nutrizionale completo di sette giorni
  • Pasti sostitutivi in polvere per supportare la perdita di peso
  • La confezione contiene 1 x Low Calorie Meal e 1 x Smart Protein Drink
  • 1 x Smart Bar, 1 x Smart Protein Pancake Mix
  • 1 capsula Total Health: un multivitaminico con Omega-3

Uso Suggerito

Utilizza ciascun prodotto secondo le indicazioni sull'etichetta e i tuoi obiettivi nutrizionali personali.

Recensioni dei Clienti

13
Valutazione complessiva (3)
Scrivi qui la tua recensione. Per reclami o domande visita la pagina servizio clienti.
Obbligatorio
Inserisci un titolo
Inserisci un commento
Inserisci una valutazione
form.alias.invalid

goede start

Recensione di Evy su set 21, 2020
als je met een dieet wil starten en de verschillende producten een keertje wil proberen is het een aanrader. De vanille shake is lekker, de repen waren zeer gevarieerd, de pannekoek is lekker enkel de smart protein drink was allemaal één smaak :raspberry en deze lust ik persoonlijk echt niet. heb zelf nadien de poeder-shake in chocolade nabesteld, heel lekker.
Traduci la recensione in italiano

Goed te doen

Recensione di Nicky su lug 13, 2020
Nu 3 dagen bezig en het bevalt me super. De shake in vanille gekregen hierdoor ook goed te doen. De proteine bars ook in lekkere smaken waardoor je ze makkelijk op kan. Smart protein minder lekker van smaak maar ook goed te doen om je eraan te houden. De pannekoeken zijn ook erg lekker. Hierdoor is het goed te doen. Kortom, ik raad dit zeker aan. Uiteraard is elk pakket anders maar voor mij een lucky pakketje!
Traduci la recensione in italiano

Voor beoordeling

Recensione di Jolanda su mar 5, 2020
Ik heb gister het pkket binnen gehad Ik ben zeer verrast hoe compleet het is voor dat geld Na de week zal ik een nieuw review schrijven
Traduci la recensione in italiano

Handig

Recensione di Kayne su feb 8, 2020
Spijtig dat er niet veel variatie in zat daarom heb ik extra producten besteld. Voor de rest een top product in begin effe moeilijk maar dan gaat het veel makkelijker. En leuk om op het einde het resultaat te zien !!!
Traduci la recensione in italiano

Immer wieder

Recensione di Aliza su gen 30, 2020
Die Produkte sind lecker und einfach zubereiten. Werde ich bestimmt öfters nehmen.
Traduci la recensione in italiano

heel vies

Recensione di Renee noort su gen 27, 2020
Zeker niet voor mij gemaakt. Het is zonde van je geld. De shakes krijgen we moeilijk weg en de vanille smaak is niet lekker. We worden er misselijk van en hebben geen zin meer om te eten (omdat het zo vies is). Ook krijg je cappunchino proteine drankje bij je pakket en is heel chemish en nep zoet. En de smart repen zijn droog en vullen te erg. Je kan ook lekker en gezond afvallen en dat is dit zeker niet!
Traduci la recensione in italiano

Fijn dieetplan

Recensione di Sandra su gen 25, 2020
Heb het goed vol kunnen houden met alles in het pakket plus nog groenten en fruit, dit staat ook beschreven op de site. Shake smaakt goed, repen zijn heerlijk, niet overdreven zoet alleen de pannenkoeken zijn een kunst om ze goed te krijgen, dat is een kwestie van blijven proberen. Doordat ze wat smaakloos zijn kan je er plakjes banaan op doen. Resultaat: ik ben afgevallen en voel mij goed.
Traduci la recensione in italiano

Voor mij niet weggelegd

Recensione di Van Heck su gen 20, 2020
Ontbijtproduct is prima en lekker. 'S middags de shakes telkens in vanille vond ik een beetje overkill. De pannenkoeken 's avonds vond ik echt niet lekker en heb ik dan ook al snel vervangen door normaal gezond avondeten. De repen vond ik persoonlijk ook echt niet lekker en heb ik dan ook verder geen gebruik van gemaakt. Kortom; Eentonig doordat er veelal vanille in het pakket zat De bars en pannenkoeken vond ik persoonlijk vies Duur voor wat ik er uiteindelijk van vond ...
Traduci la recensione in italiano

Magertjes

Recensione di Dianne su gen 16, 2020
Pakket besteld en ik krijg 14 vanilleshakes; een beetje variatie had wel fijn geweest. Van de bars wél allemaal verschillende smaken! Een beschrijving van de 7 dagen in de doos zou ik ook fijn hebben gevonden. Ik ga het volgende week proberen, maar ga eerst wat smaken bijbestellen voor de variatie. Ben bang dat de vanille mijn neus uitkomt. Die bewaar ik wel voor het vervolg.
Traduci la recensione in italiano

Handig en haalbaar

Recensione di Anne su gen 8, 2020
Heel handig pakket, je hoeft haast niet meer na te denken. En het is ook haalbaar, Ik heb er geen honger bij. Wat ik nog een meerwaarde zou vinden is als er nog wat tips voor recepten met de pannenkoeken zouden bijzitten. Maar verder topproduct!
Traduci la recensione in italiano