text.skipToContent text.skipToNavigation
30以上の国々へ迅速な国際配送
¥8,500 以上のご注文で 無料配送

マッシブゲイナー

Body & Fit
  • 1回分あたり1000kcal以上
  • シェイク1杯あたり50g以上のタンパク質
  • 筋肉増強に最適
から ¥5,690

製品概要

より大きく、より強く、より巨大に!

体重増加分野の新製品マッシブゲイナーで、十分なカロリーを摂取することがこれまでになく簡単になりました。クリーミーな味わいを楽しめるだけでなく、1000カロリー以上のプロテインと50グラムのプロテインを摂取できます。タンパク質は筋肉量の増加に寄与します。 しかし、それだけではありません。マッシブゲイナーは、ビタミンとミネラルの完全スペクトル(A~Z)が豊富で、ココナッツオイルパウダーからの脂肪を含み、無加糖です。*筋肉増強に取り組む時や十分なカロリーが摂取できない場合にこのシェイクを摂取しましょう。 *天然由来の糖分が含まれています。

3つのおいしいフレーバーをお楽しみください

マッシブゲイナーには、毎日楽しめる3つのおいしいフレーバー、バニラ、チョコレート、バナナがあります。

製品の特長

  • シェイク1杯あたり1000kcal以上
  • シェイク1杯あたり50g以上のタンパク質
  • A~Zのビタミンとミネラルが豊富
  • オーツ麦と米粉からの炭水化物を含有
  • ステビアの甘味料

お薦めの使用法

マッシブゲイナー2杯(250g)を435mlの水と混ぜるだけで、カロリーが詰まったおいしいシェイクができ、体重増加に役立ちます。力を見せつける準備はいいですか?

栄養成分表示

ラベル

マッシブゲイナー Nutritional Information 1

カスタマーレビュー

22
総合評価(3.8)
ここにレビューを書いてください。ご不満の点とお問い合わせは、当社のカスタマーサポートまでお寄せください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

DIT WERKT ECHT

3月 18, 2020についてのJan 様のレビュー
toen ik begon met bulken eete ik me helemaal vol elke dag en at ik gigantisch veel en niets helpte bij mij maar dit spul werkt echt elke dag een beker uurtje voor het trainen en je gaat groeien als een malle, niet twijfelen aan dit product staat voor mij nu op 1
レビューを英語に翻訳する

Werkt nog beter dan gedacht!

12月 17, 2019についてのJan Koffeman様のレビュー
Ik heb dit nieuwe product een week op de proef gedaan en ben geschrokken van de resultaten. ik heb 4 halve bekers genomen van het eigenlijk normale.
レビューを英語に翻訳する

Geschmacklich Super

12月 17, 2019についてのHotzenplotz様のレビュー
Vanille ist top. Löslichkeit auch ok
レビューを英語に翻訳する

Krijg het niet weg de Vanille smaak

12月 16, 2019についてのFedy様のレビュー
Ik dacht zo das niet duur 45 euro volgens mij voor 4kg dus dacht waarom ook niet dacht met de vanille smaak kan het niet mis gaan, maar naar hebben geprobeerd met water is het echt niet weg te krijgen voor mij gevoel smaakte het ook naar pannenkoeken mix. Dus voor mij is er geen volgende keer.
レビューを英語に翻訳する

Massive gainer

12月 12, 2019についてのJean Huygens様のレビュー
Bon produit prix intéressant mon épouse le prend pour une prise de poids. Goût vanille appréciable se mélangent facilement
レビューを英語に翻訳する

Vanille ist top

11月 12, 2019についてのBaks87様のレビュー
Geschmacklich top ... wenn mann etws mehr Wasser nimmt ..
レビューを英語に翻訳する

Te lomp!

11月 5, 2019についてのMarijn W様のレビュー
Met deze gainer heb je vier scoops nodig, gelukkig krijg je er een grote mix beker bij maar echt werken / handig is het niet. Daarnaast klont deze enorme massa en is niet fatsoenlijk weg te werken. Ga voor de Mammoth 2500, deze heeft de zelfde waarden is lekkerder en goedkoper!
レビューを英語に翻訳する

Un gainer génial

10月 30, 2019についてのJean-Pierre様のレビュー
J'ai testé la vanille, banane et le chocolat ! Mes préférés sont vanille et banane. Bon dosage et se mélange très bien. Parfait pour un ectomorphe dans mon genre, et meilleure qu'un Serious Mass ou un Mammoth Mass! Je recommande vivement!
レビューを英語に翻訳する

Zwaar

10月 22, 2019についてのMarcel様のレビュー
Ik heb van Whey Perfection meestal chocolade, dus heb die ook van de gainer genomem. Sinds een half jaar gebruik ik een app die mijn kcal, eiwit en vet gebruik bijhoud en daarbij merkte ik dat ik niet altijd aan de benodigde kcal kom. Met de grote beker is het redelijk makkelijk te shaken, maar ik blijf wel een poederachtige structuur proeven, de smaak is wel heerlijk en hij valt lekker zwaar op de maag.
レビューを英語に翻訳する

ik kom moeilijk aan

10月 18, 2019についてのRudi Geerts様のレビュー
Met deze shake lukt het wel bter dan de andere die ik reeds geprobeerd heb. Prijs valt uitendelijk mee. Geen chocoladesmaak voor mij, ik hou het liever bij de klassieke vanillesmaak.
レビューを英語に翻訳する