text.skipToContent text.skipToNavigation
30以上の国々へ迅速な国際配送
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
Trick Or Treat ミステリーディスカウント
​​​​​​​キャンペーンコード : TREAT 
​​​​​​
+​​​​​​​ 7000円のお買い上げで1500円オフ

スマートプロテイン パンケーキミックス

Body & Fit
  • 高タンパク質パンケーキミックス
  • 1回分50gあたりタンパク質22g
  • 簡単に作れます
から ¥790

製品概要

高タンパク質
低糖
低脂肪

お気に入りのトッピングで美味しいスナックが作れる高タンパク質パンケーキミックス

Body&Fitなら、高タンパク質ダイエットをしている場合でもお気に入りの食品やスイーツをすべて楽しむことができます。このスマートプロテインパンケーキミックスは、作るのが簡単で味も抜群です。あとは朝食、昼食、夕食にお気に入りのトッピングを追加するだけです。就寝前の夜食や、忙しい時のハイプロテインブースト用に作り置きすることもできます。オリジナル、バナナキャラメル、メープルシロップの3種類の美味しいフレーバーがあります。

製品の特長

  • 高タンパク質パンケーキミックス
  • 1回分50gあたりタンパク質22g
  • 作り方が簡単
  • 3種類のおいしいフレーバー
  • 1袋400g入り

お薦めの使用法

ミックス400gに1000mlの水または牛乳、卵4個を加えます。しっかりと混ぜ合わせます。油をひいたフライパンで両面が黄金色になるまで焼いてください。

栄養成分表示

ラベル

スマートプロテイン パンケーキミックス Nutritional Information 1

カスタマーレビュー

639
総合評価(4.3)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Prima!

7月 13, 2020についてのRosetta様のレビュー
Ik heb geen moeite met het bakken zoals de meeste mensen hier, maar je moet er wel rekening mee houden dat ze wat “taaier” zijn. Ik warm ze achteraf op in de magnetron waardoor ze weer wat vochtiger en zachter worden. En dan lekker dikke halvajam erop. De naturel pannekoeken vind ik heerlijk, de banaan-caramel is alleen echt niet mijn smaak. Naar mijn idee heel kunstmatig! Ik ben erg tevreden.
レビューを日本語に翻訳する

Slechte mix

5月 17, 2020についてのSarah様のレビュー
Worst pannekoeknmix ever, Alles geprobeerd, hoog vuur, laag vuur, olie, die bakspray van hier, boter, niks helpt , pannekoek smaakt ook naar niks. Geld echt ni waard 🤦🏻‍♀️
レビューを日本語に翻訳する

Great deal for easy pancakes

5月 11, 2020についてのMichela様のレビュー
This mix has a nice flavour and it's super easy to make (just add milk and eggs). They have a nice taste even without honey or jam or other toppings
レビューを日本語に翻訳する

Leger et très bon

4月 30, 2020についてのStéphanie 様のレビュー
Légère et très bonnes ses petite crêpes passe très bien en cas comme en petit déjeuner ! Une petite touche de miel rend ses crêpes très bonne
レビューを日本語に翻訳する

Dit is geen pannenkoekmix

4月 25, 2020についてのPhilip様のレビュー
Pannenkoeken bakken is anders zo eenvoudig maar wordt met deze mix een grote uitdaging tot eigenlijk een ramp. Alles geprobeerd. Hoog vuur, laag vuur, veel olie, weinig olie, boter en andere producten. Niets helpt om te beletten dat wat een pannenkoek dient te worden niet heelhuids om te draaien is omdat hij onmiddellijk aan de pan kleeft. De smaak is daarboven nog eens vrij flauw maar dat valt met behulp van siroop of suiker te verbeteren. Met de overschot van de mix en behulp van tarwemeel, een sinaasappel, wat chocopasta heb ik een cake gebakken die nu wel als cake uit de oven kwam en best goed smaakte.
レビューを日本語に翻訳する

Niet te bakken, niet te eten,

4月 25, 2020についてのRick様のレビュー
Best tevreden over de rest van jullie producten maar met de original pannenkoeken is de plank mis geslagen. In een goeie teflon pan bakken ze zelfs op medium hoog vuur aan. Lager vuur en je bent aan het slow cooken. Om de sensatie af te toppen smakken ze naar natte krant! Minimaal véél beleg nodig om dat te maskeren!
レビューを日本語に翻訳する

Just NO

4月 23, 2020についてのFifi様のレビュー
Disgusting. Maybe the flavoured versions are better but the unflavoured pancakes are just disgusting. To be able to eat them you will have to smother them in sugary syrup or chocolate spread otherwise they taste vile!
レビューを日本語に翻訳する

Pancake Original

4月 15, 2020についてのDoreen 様のレビュー
Wären eigentlich super, aber zu viel Salz enthalten!!! Es wäre super von Euch, dass zu ändern, jeder sollte die Möglichkeit haben, die Pfannkuchen geschmacklich selbst zu gestalten. (Deshalb auch nur 3 Sterne😥)
レビューを日本語に翻訳する

Ene beter als de andere

4月 13, 2020についてのNana様のレビュー
Ik heb original en maple syrup geprobeerd. Nou mensen die zeuren over ‘t omdraaien doen duidelijk iets verkeerds want je kunt ze gewoon makkelijk omdraaien.. er staat ook een “ingevette pan” dus ik vet het in met milde olijfolie en dan met een stukje keukepapier de rest absorberen en daarmee constant invetten.. “original” is suuuuuuuuper vies maar “maple syrup” is erg lekker.
レビューを日本語に翻訳する

Vieze pannenkoek

4月 13, 2020についてのKitty様のレビュー
De pannenkoek zag er na het bakken perfect uit, klaar om aan te vallen....... maar wat een vreselijk vieze pannenkoek zeg. Erg jammer, maar de rest zo weggekieperd.
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント