text.skipToContent text.skipToNavigation
30以上の国々へ迅速な国際配送
¥8,500 以上のご注文で 無料配送

24hr ファットバーン

Body & Fit
  • 24hr ファットバーンフォーミュラ 朝食前と就寝前に1粒ずつの1日2粒 1粒あたり225mgのカフェイン

¥3,390

製品概要

減量法をサポートするファットバーンフォーミュラ

24hr ファットバーンで体組成目標や体重を減らす食生活をサポートして、一日中休むことなく体を鍛えましょう。このユニークな昼と夜のフォーミュラは、集中的な代謝サポートと、カフェイン、緑茶、Lカルニチンなどの人気のある成分を2つのピルで提供します。朝食前と就寝前に摂取してください。

高品質の成分を配合

昼用タブレットには、人気成分のカフェイン、カルニチン、緑茶エキス、グリーンコーヒーに加えて、脂肪代謝をサポートする重酒石酸コリンが含まれています。夜用タブレットには、エネルギー代謝をサポートするためのマグネシウムとビオチンが含まれています。ビオチンは主要栄養素の代謝にも寄与します。夜用タブレットには、緑茶エキス、ウコンパウダー、カルニチン、リノール酸も含まれています。

製品の特長

  • 24hr ファットバーンフォーミュラ
  • 朝食前と就寝前に1粒ずつの1日2粒
  • 1粒あたり225mgのカフェイン
  • 脂肪代謝をサポートする重酒石酸コリン
  • 主要栄養素代謝とエネルギー代謝をサポートするビオチン
  • 緑茶エキス、グリーンコーヒーエキス、Lカルニチンを配合
  • 1パックあたり60タブレット(30回分)

お薦めの使用法

朝、朝食の前に朝用(黄色)1粒を水と一緒に摂取し、就寝前に、夜用(青)1粒を水と一緒に摂取してください。

栄養成分表示

成分

ラベル

24hr ファットバーン Nutritional Information 1

カスタマーレビュー

308
総合評価(4.2)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Difficile de savoir

9月 1, 2020についてのCharles様のレビュー
Je n'ai pas pour habitude de prendre ce genre de comprimés et fais relativement attention à mon alimentation en plus de m'entrainer quotidiennement. Cela dit, je me sens mieux le matin (caféine surement, sans subir de coup de fatigue). ça vaut le coup d'essayer ;)
レビューを日本語に翻訳する

24hr fatburn

8月 28, 2020についての匿名様のレビュー
Goed product makkelijk in te nemen
レビューを日本語に翻訳する

Werkt top

8月 27, 2020についてのPleun様のレビュー
Ben altijd een beetje sceptisch geweest over fatburners, maar deze is top. Na twee dagen begon ik het echt te merken. Ik heb overdag een enorme energie boost en kan 's avonds gewoon goed slapen. Ook verminderd het mijn eetlust.
レビューを日本語に翻訳する

Prima

8月 19, 2020についてのKiki様のレビュー
Volg al paar maand kha-dieet en geregeld sporten maar stond al ettelijke weken compleet stil. Sceptisch een doosje besteld en werkte meteen. Gebruik het nu 2 weken en weegschaal gaat terug naar beneden
レビューを日本語に翻訳する

Nog aan het uitvogelen

8月 12, 2020についてのSybrina様のレビュー
Ik denk dat het vooral belangrijk is dat je bij het gebruik van dit product ook gewoon blijft sporten en dat het dan de verbranding stimuleert! Ik merk s'morgens wel meer energie te hebben.
レビューを日本語に翻訳する

Super

8月 11, 2020についてのMike 様のレビュー
Doet wat het moet doen
レビューを日本語に翻訳する

Goede fatburner

8月 4, 2020についてのMike様のレビュー
Doet zijn werk Werkt Wel na enige tijd te nemen
レビューを日本語に翻訳する

Precies wat ik nodig had

7月 28, 2020についてのJoyce様のレビュー
Ik heb een ketogene levensstijl en ik haal mijn energie uit vet. Na hersteld te zijn van Corona had mijn lichaam enorm veel moeite met verbranding. Ik had al verschillende dingen geprobeerd, maar ik werd steeds erger moe, mijn sportprestaties gingen achteruit, had het koud en begon aan te komen. Toen bedacht ik me dit te gebruiken voor mijn energiepijl. Na een week was mijn verbranding weer helemaal op gang. Ik had het niet meer koud, meer energie, betere sportprestaties dan ervoor. Wat wel is, ik IF en eet alleen lunch en avondeten. 's Ochtends heb ik nog nergens last van, maar 's middags na de lunch gaat de motor pas echt branden en krijg ik het super warm. Ik voel de vlagen door mijn lichaam. Maar het is niet onprettig en ik sta niet opeens te zweten. Ik begon al snel centimeters te verliezen, spieren werden beter zichtbaar en wat ik ook wel heel fijn vond. Ik slaap nu ook beter. Ik slaap dieper en rustiger. Ik ben hier heel erg blij mee en het pas verrassend goed bij een ketogene levensstijl.
レビューを日本語に翻訳する

Werkt prima!

7月 25, 2020についてのBouke様のレビュー
Ik heb dit geprobeerd icm fat binder, smart proteïne, regelmatig hardlopen,fitness en gezond eten. In een maand tijd van 118 kg naar 111, volgens mij wel netjes!
レビューを日本語に翻訳する

Energie boost!

7月 16, 2020についての匿名様のレビュー
Niet enkel een goede fat burner, maar helpt ook om actiever en enthousiast aan de dag te beginnen!
レビューを日本語に翻訳する