text.skipToContent text.skipToNavigation
ブラックフライデーにおける配送物増加に伴い、遅延が生じる場合がございます。予めご了承下さい。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
限定商品が最大60%オフ
​​​​​​+​​​​​​​ 7000円のお買い上げで1500円オフ

ミールプレップバッグ

Body & Fit

限定商品が最大60%オフ

  • 食事を冷たく新鮮に保ちます
  • 忙しい時に最適です
  • バッグに収納可能な4つの食品容器付き
¥4,990 ¥2,000

製品概要

外出先での使用に最適

Body&Fit ミールプレップバッグは、食事を冷温で新鮮に保ちます。時間をかけて適切な食習慣を維持しているなら、食事の準備についても詳しいことでしょう。しかし、準備した食事を外出先に持って行くときには注意が必要です。カバンの中であちらこちらに移動し、すぐに温まってしまいます。外出中やオフィスに食事を持参したいなら、このミールプレップバッグが必要です。作りたての食事をどこでもお楽しみください!

食事を冷たく保管

バッグには、2つの保管コンパートメントに収まる完璧なサイズの食品容器が4個含まれています。1つの大きなコンパートメントに3つを収納し、1つは取りやすいように上部に収納しましょう。バッグには断熱材が入っており、料理を冷たく新鮮に保つために収納コンパートメント用にフリーザーゲルパックが2つ付いています。また、ミールプレップバッグの側面に付いている便利なポーチには、大きなボトルやシェーカーカップを2つ収納することができます。

製品の特長

  • 食事を冷たく新鮮に保ちます
  • 忙しい時に最適です
  • バッグに収納可能な4つの食品容器付き
  • 食べ物を冷たく保つフリーザージェルパック付き
  • 便利なサイズ、ショルダーストラップ付き

カスタマーレビュー

7
総合評価(3.9)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Super

10月 25, 2020についてのMattos 様のレビュー
J’adore taille parfaite pour moi
レビューを日本語に翻訳する

Coole Tasche

7月 11, 2020についてのNadine様のレビュー
Dachte erst die Tasche wäre größer, aber ich bin sehr zufrieden und sie reicht aus. Gut verarbeitet.
レビューを日本語に翻訳する

Handig, maar jammer

5月 17, 2020についてのFemke様のレビュー
Supertoffe tas, ideaal voor het werk. Echter scheurde mijn tas al de 2de dag... Zo spijtig! Bakjes paste er perfect in. Hopelijk wordt den tas herbekeken op kwaliteit. Ik zou 'm graag opnieuw willen in een betere versie...
レビューを日本語に翻訳する

Compacte tas, matig kwaliteit

3月 3, 2020についてのJ.様のレビュー
Positief: Deze tas is super handig en makkelijk in gebruik. Zeer compacte tas maar met genoeg ruimte in de zijvakken voor een fles water en of shakers, pillendoos Ik neem hem graag mee naar het werk. Negatief: Al bij het uitpakken van de tas, vertoont de tas losse draadjes van de letters 'Body fit' los. Dit vindt ik heel mibder in verhouding met de prijs en kwaliteit. Hopelijk dat er verbetering herin komt.
レビューを日本語に翻訳する

Fijne tas

2月 25, 2020についてのHendrik様のレビュー
Super fijne mealprep bag, ik neem hem graag mee naar werk! Alles zit netjes compact ingesloten dus ook geen maaltijden die door elkaar gemixt zijn bij het openen.
レビューを日本語に翻訳する

Megahandige tas, matige kwaliteit!

2月 11, 2020についてのEmma様のレビュー
Deze tas is echt megahandig in gebruik. Alles zit netjes op zijn plaats en blijft zo goed als de hele dag koel. In de zijvakken is er plaats genoeg voor een fles water of een shake, zelfs mijn paraplu en deo passen erin. Na twee weken in gebruik vertoont ze echter al een scheur binnenin en komen de draadjes van de letters los. :-/ Heel spijtig, want ik kan ze eigenlijk niet meer missen. Hopelijk wordt de kwaliteit herbekeken.
レビューを日本語に翻訳する

Super handig

1月 28, 2020についてのNiels様のレビュー
Compact, handig en degelijk gemaakt. Alles blijft netjes op zijn plaats. De vakjes kunnen ook aangepast worden om grotere potjes mee te nemen.
レビューを日本語に翻訳する