text.skipToContent text.skipToNavigation
ブラックフライデーにおける配送物増加に伴い、遅延が生じる場合がございます。予めご了承下さい。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
限定商品が最大60%オフ
​​​​​​+​​​​​​​ 7000円のお買い上げで1500円オフ

BCAA 4:1:1

Body & Fit
  • 1回分あたり5gのBCAA
  • 1回分あたり3.33gのロイシンを提供する4:1:1の比率
  • ノンフレーバーなのでパーソナライズされた目標に合わせて調整できます
から ¥1,290

製品概要

ロイシン高含有のプレミアムBCAAアミノ酸パウダー

BCAA 4:1:1は分岐鎖アミノ酸(BCAA)パウダーですが、4:1:1の比率で、従来の2:1:1パウダーよりもロイシンが多いことを意味します。BCAA 4:1:1には1回分あたり5gのBCAAが含まれ、運動の前後、または日中いつでも摂取していただけます。お気に入りのプロテインシェイク、ドリンク、または食品に追加してください。栄養の目標に応じて、BCAAを毎日の食事に加えるのに最適な方法です。

たんぱく質の構成要素

BCAA、すなわちロイシン、イソロイシン、バリンは、スポーツ栄養関連で人気のある3つの必須アミノ酸です。アミノ酸はタンパク質の構成要素です。9つは必須アミノ酸であり、毎日の食事の一部として摂取する必要があります。他の11種類は必須ではなく、体内で作られていますが、時々補充する必要がある場合があります。

製品の特長

  • 1回分あたり5gのBCAA
  • 1回分あたり3.33gのロイシンを提供する4:1:1の比率
  • ノンフレーバーなのでパーソナライズされた目標に合わせて調整できます
  • 250gまたは500g入り容器

お薦めの使用法

1杯(5g)を200mlの水と混ぜるか、プロテインシェイクの一部として追加します。

栄養成分表示

ラベル

BCAA 4:1:1 Nutritional Information 1

カスタマーレビュー

89
総合評価(3.7)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Sehr gut

11月 10, 2020についてのSandra Madrid Alvaro様のレビュー
Ich empfehle der Produkt immer weiter.
レビューを日本語に翻訳する

Beurk

9月 5, 2020についてのLoïc様のレビュー
Très mauvais goût et mauvais mélange. En général les produits au goût neutre n'ont aucun goût mais celui là a un goût amer très désagréable même mélangé. Vite faites une version avec saveur orange ou citron.
レビューを日本語に翻訳する

Bedachtzaam mengen

7月 14, 2020についてのMax-Julius様のレビュー
Goed product. Het smaakt naar bitter lemon zonder de limoen. Bij het mengen dien je, net als bij meel beslag, eerst twee theelepels water toe te voegen. Dit meng je tot een papje, dan voeg je nog twee theelepels water toe, en meng je het verder tot een papje. Dan lukt het uiteindelijk wel om het te laten oplossen.
レビューを日本語に翻訳する

Goed spul

2月 1, 2020についてのRobin様のレビュー
Er zit geen toegevoegde smaak aan deze BCAA en daarom erg puur en precies wat ik nodig heb. De bittere smaak is even wennen, maar niet alles hoeft van mij naar een lolly of fruitsap te smaken. De poeder lost alleen slecht op in water dus de helft van de scoop blijft na het drinken op de bodem van mijn shakebeker liggen. Ik raad aan om de scoop poeder rechtstreeks in je mond te gooien en het dan weg te spoelen met een paar grote slokken water. Het is een beetje vies, maar dat werkt voor mij het beste.
レビューを日本語に翻訳する

Smaak is niet goed

1月 29, 2020についてのRalph様のレビュー
Normaal gesproken ben ik wel een fan val bijna alle producten van B&F maar dit was echt te vies voor woorden. Ik heb gelijk een soortgelijk product maar dan mét smaak besteld en deze weggeworpen. Heel erg naar spul.
レビューを日本語に翻訳する

Niet te drinken

12月 2, 2019についてのMarc様のレビュー
Dit is het vieste wat ik ooit gedronken heb.
レビューを日本語に翻訳する

Bitter/t went/super

10月 19, 2019についてのA様のレビュー
Ik gebruik het product al jaren. Ik doe een schepje in mijn drinkfles voor ik ga sporten. Tegen dr tijd dat ik mijn eerste slok neem is t opgelost. Het is bitter, maar dat wend. Ik gebruik t omdat ik altijd zo enorm last had van zware vermoeide benen. Sinds ik dit tijdens t sporten gebruik niet meer. Als t vies is weet je dat er ook niks aan is toegevoegd als smaakstoffen ed.
レビューを日本語に翻訳する

Goed product

10月 17, 2019についてのWouter様のレビュー
Het mixt niet goed en het smaakt vies. Daarom mix ik het met caseine wey voor mijn training. Het geeft mij het idee dat het wel werkt. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, daar horen vies smakende dingen ook bij, zolang het maar werkt!
レビューを日本語に翻訳する

NIET BESTELLEN!!

9月 3, 2019についてのLilian様のレビュー
Dit product is niet te drinken. het lost met geen mogelijkheid op in water. koud of lauw, shakebeker of bidon. Verder smaakt het als chemokuur in een beker. Deze troep zouden ze niet mogen verkopen. Na contact met de klantenservice geen hulp, retour of vervanging. Ze doen alsof ze de klacht niet eerder hebben gehad, maar hieronder lees je er genoeg, zolang ze nog niet zijn verwijderd. Had ik al gezegd dat je het NIET moet kopen? Ohja 1 ster, nul kon niet....
レビューを日本語に翻訳する

Heel vies

9月 1, 2019についてのfrancois様のレビュー
Ik heb heb de 411 als eens eerder beschreven vorig jaar maar mijn review is verdwenen helaas. zoals eerder beschreven, het lost slecht op, de smaak is ronduit smerig, zelfs als je het mengt met iets zoets. Ik heb geprobeerd om het op te krijgen maar heb gewoon moeite om het te drinken zelfs met de hitte. Je kan het met de 211 mengen dan is het nog net te doen. Dit product koop ik nooit meer
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント