text.skipToContent text.skipToNavigation
ブラックフライデーにおける配送物増加に伴い、遅延が生じる場合がございます。予めご了承下さい。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
コード  : SPRINT 入力で20%オフ
​​​​​​​​​​​​​+​​​​​​​ 7000円のお買い上げで1500円オフ

ホエイパーフェクション スペシャルシリーズ

Body & Fit
 • 1回分あたり23gのホエイプロテイン
 • ホエイプロテインアイソレート、コンセントレート、ハイドロリサイトの高品質な組み合わせ
 • タンパク質は筋肉の成長と維持をサポートします
から ¥5,790

製品概要

高タンパク質
低糖
低脂肪

究極の高品質タンパク質パウダー

プレミアムプロテインパウダー、ホエイパーフェクションがさらにパワーアップしました!ホエイパーフェクションスペシャルシリーズは、1回分に23gのホエイプロテインを含み、ホエイプロテイン分離物、コンセントレート、ハイドロリサイトのプロテインブレンドをベースとしています。筋肉の成長の維持、またはプロテイン摂取量を増やすのに役立つエブリデイソリューションとして生まれた当社最高のホエイプロテインパウダー。トレーニング後、いつでも摂取して、フィットネスの目標を達成したり、完璧なボディトーンやシェイプを達成しましょう。

必須アミノ酸9種類すべてを含む完璧なタンパク質源

ホエイプロテインは、9種類の必須アミノ酸をすべて含む、業界最高で消化の速い「完璧な」タンパク質源です。ホエイパーフェクションスペシャルシリーズは、ホエイプロテイン アイソレートが増量され、主要なタンパク質源となっています。また、天然由来の分岐鎖アミノ酸(BCAA)が5g含まれ、低脂肪で糖質控えめです。

天然由来のフレーバー

ホエイパーフェクションスペシャルシリーズは、天然由来の甘味料を使用し、バニラ、フルーツ、またはベルギーチョコレートのおいしいフレーバーが揃っています。滑らかでクリーミーなテクスチャーで、プロテインシェイクをどこでも好みのスタイルで最大限に美味しくお召し上がりいただけます。

製品の特長

 • 1回分あたり23gのホエイプロテイン

 • ホエイプロテインアイソレート・コンセントレート・ハイドロリサイトの高品質な組み合わせ
 • プロテインは筋肉の成長と維持をサポートします
 • 1回分あたり5gの天然由来のBCAA
 • 低糖で低脂肪
 • 天然由来の甘味
 • バニラ・フルーツ・ベルギーチョコレートからの甘味が含まれています(フレーバーによって異なります)
 • 栄養成分情報はフレーバーによって異なる場合があります。

お薦めの使用法

ワークアウトの30〜60分後に、大きなスクープ1杯(29g)を250mlの水または牛乳に混ぜてください。いつでも美味しいシェイクを作ることができます。

栄養成分表示

ラベル

ホエイパーフェクション スペシャルシリーズ Nutritional Information 1

カスタマーレビュー

1,340
総合評価(4.4)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

cookies and chocolate

11月 13, 2020についてのAndreaH様のレビュー
I got a sample of the above protein powder together with an order, The protein powder is not too sweet but also does not taste of chocolate too much. If you want something that is not too sweet, you will be happy.
レビューを日本語に翻訳する

바닐라맛 존맛

9月 29, 2020についての형석様のレビュー
밀크쉐이크 먹고싶을 때 딱임
レビューを日本語に翻訳する

toch wel een van de betere

9月 27, 2020についてのstefaan様のレビュー
een van de betere wheys vind ik zelf
レビューを日本語に翻訳する

Beste Eiwit Shake!

9月 24, 2020についてのWilfred様のレビュー
Al jaren mijn favoriete eiwitshake! Gebruik het na het sporten of voeg het toe aan mijn fruit en groente smoothie mee naar werk. Doordat het niet zo zoet is als andere eiwitshaker is dit erg lekker als toevoeging.
レビューを日本語に翻訳する

Hele fijne eiwitshake

9月 21, 2020についてのEelke様のレビュー
Afgestapt van de Whey Perfection vanwege de chemische zoetstoffen, ook al was die wel altijd lekker (wel heel zoet: cappucino). Eerste Special Series pot werd vanille, maar die viel erg tegen qua smaak zowel met water als melk. De houdbaarheid van de Special Series is korter dan de Whey Perfection, houd daar dus rekening mee. Uiteindelijk heb ik de helft van die pot weggegooid. Daarna een proefverpakking besteld van de Special Series maar helaas zaten hier niet alle smaken in (Vanille, Banaan, Chocolade, Chocolate & Cookies, Strawberry Banana). Van deze smaken waren banaan en chocolade mijn favoriet en daarom de chocolade besteld als grote pot. Deze bevalt nog steeds erg goed. Persoonlijk mix ik deze het liefst met 3/4e melk (mager/halfvol) en 1/4e water zodat hij lekker romig wordt. Fijne structuur en klontvrij.
レビューを日本語に翻訳する

Cappuccino, beetje teleurstellend (als je van een sterke bak koffie houd)

7月 12, 2020についてのClaudia様のレビュー
Verder niks mis mee! Ik heb veel verwacht als ik las "met echte koffie (zit er ook in), maar: ik persoonlijk vond hem te laf, zelfs minder dan de gewone Whey perfection ijskoffie smaak. Met wat extra Nescafé een topper ;)
レビューを日本語に翻訳する

Mijn nummer 1

7月 5, 2020についてのSamantha様のレビュー
De meeste shakes vind ik te zoet maar deze zijn heerlijk ik meng net geen volle maatschep met 300 ml water wel eerst water in de beker doen en poeder erop ik gebruik een shake beker met bal goed schudden en de shake is klontjesvrij en lekker luchtig
レビューを日本語に翻訳する

Top!

7月 4, 2020についてのSylvia様のレビュー
Hele fijne poeder, waardoor het goed te mengen is in havermout, smoothies, pannenkoeken, etc. Geen kunstmatige smaak, maar daardoor ook een stuk minder zoet dan de normale Whey Perfection, dus dat is wel iets om rekening mee te houden als je van zoet houdt.
レビューを日本語に翻訳する

Top product

5月 29, 2020についてのWil Wolff様のレビュー
Heerlijke Whey in de smaak Vanille. Ik meng de grote pot met een naturel smaak om hem iets minder zoet te maken. Lost prima op en drinkt lekker weg. Voor mij geen andere Whey meer.
レビューを日本語に翻訳する

Buona soluzione

5月 15, 2020についてのRaffaele様のレビュー
Gusto buono, si scioglie bene nel latte
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント