text.skipToContent text.skipToNavigation
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送

ホエイピュア

Body&Fit
  • 1回分あたり23gのホエイプロテイン
  • 高品質のホエイプロテイン コンセントレート
  • 筋肉の成長と維持をサポート
¥3,890

製品概要

高タンパク質 高タンパク質
低糖 低糖
低脂肪 低脂肪

用途が広く使いやすいホエイプロテインパウダー

その日の好みに応じて、シェイク、スムージー、パンケーキに使用できる多目的なホエイプロテインパウダーが必要ですか? ホエイピュアは、素晴らしくシンプルなノンフレーバーのホエイプロテイン コンセントレートパウダーで、1回分あたり23gのホエイプロテインを提供します。筋肉量の増加と維持をサポートするように設計されています。ホエイプロテインは、9つの必須アミノ酸をすべて含む、業界のゴールドスタンダードで消化の早い「完全な」タンパク質源です。筋肉量の成長と維持をサポートするように設計されています。トレーニング後、またはいつでもお好きなときにホエイピュアを摂取して、フィットネス目標の達成や引き締まった完璧なボディシェイプの実現を目指しましょう。

製品の特長

  • 1回分あたり23gのホエイプロテイン
  • 高品質のホエイプロテイン コンセントレート
  • 筋肉の成長と維持をサポート
  • 低糖で低脂肪
  • ノンフレーバーで幅広く使えるパウダー

お薦めの使用法

ワークアウトの30〜60分後に、大きなスクープ1杯(28g)を250mlの水または牛乳に混ぜて摂取します。日中いつでもおいしいシェイクを作ってお楽しみ下さい。

栄養成分表示

栄養成分情報は、フレーバーやサイズを選択すると表示されます。

カスタマーレビュー

166
総合評価(4.7)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Tevreden

2月 23, 2020についてのCorrie様のレビュー
Goed product. Weinig smaak, maakt dat het makkelijk drinkt . Gebruik het om mijn eiwitten aan te vullen zonder dat ik meer vlees , kip , vis e.d. moet gaan eten . Blij met deze zonder de suiker/ zoetstoffen .
レビューを日本語に翻訳する

Heerlijk zuiver product

1月 27, 2020についてのAt様のレビュー
Ik velang altijd weer naar de volgende shake, de pure smaak van eiwit, op en top genieten.
レビューを日本語に翻訳する

Mooi product. Is wat het beloofd.

12月 16, 2019についてのIvo様のレビュー
Doet wat t moet. Goede dosering proteïne. Smaakt inderdaad nergens naar, maar anders zou t ook niet puur zijn... Een scheutje limonadesiroop doet wonderen!
レビューを日本語に翻訳する

Smaakt prima

11月 16, 2019についてのMeike様のレビュー
Heel fijn dat er ook wei zonder smaakstoffen wordt aangeboden. Deze smaakt prima. Jammer dat het alleen in hele grote potten wordt aangeboden, dat is onhandig als je weinig ruimte hebt of een reizend bestaan zoals ik. Gelukkig bestaan er ziplock-zakjes en is dat makkelijk opgelost. Prima prijs voor dit product!
レビューを日本語に翻訳する

Doet goed wat het moet doen

11月 12, 2019についてのR様のレビュー
Er zit geen toegevoegde rotzooi en suiker in, en veel proteine per shake. Daarom is dit, ondanks smaak, één van mijn favo producten. Tip: meng een halve schep Whey met een halve schep Ice Coffee smart protein. Goed voor de smaak en nog steeds een verantwoorde shake.
レビューを日本語に翻訳する

Prima!

10月 22, 2019についてのN様のレビュー
Goed product. Weinig smaak, je giet het zo in 1x weg.
レビューを日本語に翻訳する

Neutraal van smaak, heel tevreden

10月 8, 2019についてのRenato様のレビュー
Ik koos voor dit product om de chemische zoetstoffen te vermijden. De smaak is goed te doen voor iets dat niet gezoet is. Ik ben heel tevreden over deze whey. Het is goed voor spierherstel voor vlak na de training. En soms ook vlak voor het slapen gaan om het lichaam een extra eiwit boost te geven indien dit nodig is.. Dus alom, heel tevreden hiermee.
レビューを日本語に翻訳する

Tres bon produit

10月 3, 2019についてのOlivier様のレビュー
Proteine se dilue tres bien. Sans gout donc facile accompagner
レビューを日本語に翻訳する

Top product

9月 27, 2019についてのHelene様のレビュー
Puur en lekker van smaak,hoef geen bijsmaken van vanille enz. Voldaan na mijn shake en voel me er goed bij na elke sportinspanning 👌🚴‍♂️
レビューを日本語に翻訳する

Geen smaak, maar dat is met pure whey te verwachten.

9月 20, 2019についてのKees様のレビュー
Of het zijn werk doet zoals een aantal schrijven,(ik ging er ook altijd van uit) is zelf niet na te gaan en of het percentage eiwit klopt is niet duidelijk meer. Jammer, maar mijn vertrouwen is na toch heel wat jaren weg,(overgaan in chinese handen is niet zon strak plan blijkt), en ik ga over op een ander product. toch even een tip. mix de whey met pure cacau en doe er een paar theelepels kokosbloesemsuiker in, dan heb je een lekkere en gezonde shake. Medewerkers van B en F zijn top, daar ligt het niet aan!
レビューを日本語に翻訳する