text.skipToContent text.skipToNavigation
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
#FINDYOURFIT
コード入力で20%オフ* | FIT20

ハイプロテイン ブレックファスト

Body&Fit
  • 高タンパク質の朝食に貢献
  • 筋肉量の成長と維持に役立つ1回分あたり24gのタンパク質
  • 低糖・低脂肪
から ¥2,390

製品概要

高タンパク質 高タンパク質
低糖 低糖
低脂肪 低脂肪

筋肉の構築と維持を助ける高タンパク質、低糖の朝食用シェイク

新登場のおいしい高タンパク質の朝食用シェイクで、一日を健やかにスタートさせましょう。すばやく簡単に作ることができるBody&Fitのハイプロテイン ブレックファストシェイクには、筋肉量の成長と維持を助けるプロテイン24gと、1回分あたり26gの炭水化物(オーツ麦)が含まれています。ハイプロテイン ブレックファストには、ビタミンとミネラルのブレンドが配合され、低糖で低脂肪です。3つのおいしいフレーバーをご用意したハイプロテイン ブレックファストは、本格的なアスリートの方も、忙しいライフスタイルをサポートしたいと考えている方も、毎朝を健康的で元気なスタートラインへと導いてくれます。

製品の特長

  • 高タンパク質の朝食に貢献

  • 筋肉量の成長と維持に役立つ1回分あたり24gのタンパク質
  • 高品質のホエイプロテイン コンセントレート
  • 低糖・低脂肪
  • ビタミンとミネラルのブレンドが含まれています
  • 3つのおいしいフレーバー

お薦めの使用法

スクープ2杯(55g)を250mlの水または牛乳と混ぜるだけで、高タンパク質の朝食ができあがります

栄養成分表示

nutritionalInformation.message.selectSKU

カスタマーレビュー

15
総合評価(4.7)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Heerlijk ontbijt

4月 17, 2021についてのMerel様のレビュー
Dit product gebruik ik nu een jaar. Het is een top product. Je zit snel vol, je hebt langere tijd geen trek. Eerst had ik banaan, die vond ik erg lekker, maar nu gebruik ik al maanden chocolade want dat is mn favoriet. Ik meng het met soya melk (dat is vegan), want dat vindt ik rustiger op de maag liggen. Top product, kan het je beide aanraden. :)
レビューを日本語に翻訳する

Prima!

4月 6, 2021についてのJaleesa様のレビュー
Prima shake, ik gebruik hem niet als vervanger maar tussendoor. Smaak niet chemisch maar van mij mag het iets minder zoet.
レビューを日本語に翻訳する

Erg zoet

3月 28, 2021についてのSanne様のレビュー
De high protein breakfast vind ik erg zoet. Niet lekker maar de normale low calorie meal shakes zijn prima! Met name de smaken kokos en vanille vind ik erg goed. Niet zo zoet!
レビューを日本語に翻訳する

Heerlijke shake, goed van smaak

2月 11, 2021についてのMelanie様のレビュー
De shake is niet te dik & heeft een heerlijke smaak.
レビューを日本語に翻訳する

High protein breakfast heerlijke shake

2月 9, 2021についてのCharlotte様のレビュー
Heerlijke shake en makkelijk te drinken, maar helaas reageert mijn darmen er anders op. Ik kreeg te maken met obstipatie, zelfs nadat ik de helft gebruikte.
レビューを日本語に翻訳する

heerlijke shake!

1月 12, 2021についてのSeppe様のレビュー
Ik schrijf niet vaak reen review, maar deze is het echt wel waard. Ik heb al verschillende (maaltijdvervangende) shakes geprobeerd. Deze high protein breakfast banaan smaak vind ik echt een topper. Totaal geen chemisch smaak, geen brokken en niet te zoet. En als leuk extratje: het vult goed!
レビューを日本語に翻訳する

Gutes Produkt

1月 9, 2021についてのChris様のレビュー
Das Pulver kann man mit Wasser anmischen, ist süß genug.Der erste Proteinshake, der wirklich ein Sättigungsgefühl hervorruft.Danach habe ich gesucht. Bin sehr zufrieden .
レビューを日本語に翻訳する

Prima

12月 27, 2020についてのStijn様のレビュー
De chocoladesmaak besteld omdat de low calorie meal, die ik normaal gebruik voor mijn ontbijt, tijdelijk uitverkocht was. Moet zeggen dat de chocoladesmaak van de low calorie meal veel lekkerder is, deze high protein breakfast smaakt een stuk chemischer. Ondanks dat is het product wel makkelijk te mengen en zorgt het voor een verzadigd gevoel.
レビューを日本語に翻訳する

Goede smaak en goed te drinken

12月 24, 2020についての匿名様のレビュー
Door de fijne poeder is je shake niet te dik. Je voelt ook niet dat je poeder aan het drinken bent. De smaak is erg goed. Ik drink het 2x per dag. Het is echt heerlijk. Ik drink dit in de auto op weg naar werk. Ideaal!
レビューを日本語に翻訳する

Goede smaak en langdurig verzadigd gevoel

12月 17, 2020についてのNick様のレビュー
De eerste eiwitpoeder die ik echt lekker vind en niet met tegenzin hoef te drinken. De vanillesmaak is erg lekker en laat zich goed mengen met melk. Omdat ik veel moeite heb met het eten van brood in de ochtend is deze shake voor mij een geweldige uitkomst.
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント