text.accessibility.skipToContent text.accessibility.skipToNavigation
100%安全な購入
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。

マンモス2500

Interactive Nutrition
 • シェイク1杯あたり1300kcal
 • 筋肉の成長を助ける1回分あたり60gの高品質タンパク質
 • 身体の回復を助ける1回分あたり230gの炭水化物

製品概要

高タンパク質 高タンパク質
低糖 低糖

アイコニックな高タンパク質、高カロリーパウダー

筋肉やサイズを増加したいなら、市場で最もよく知られる体重増加パウダーの1つ、Interactive Nutrition社のマンモス マスをお試しください。マンモス マスには1回分あたり、筋肉の成長をサポートする60gのタンパク質、230gの炭水化物、食事のカロリー数を増やすために1300kcal以上が含まれています。さらに、マンモス マスにはアミノ酸マトリックス、酵素複合体、中鎖脂肪酸 (MCT) も含まれています。さまざまなサイズと美味しいフレーバーでお楽しみください。

サイズの構築を助ける高品質の成分を配合

マンモス マスは、高品質の成分が配合された、プレミアムプロテインブレンドが特徴です。ホエイプロテイン コンセントレート、ホエイプロテイン アイソレート、マイセラカゼイン、カゼインカルシウムの混合物は、完全なタンパク質源を提供します。マルトデキストリンは炭水化物源で、運動後4〜6時間以内に体重1kgあたり4gを摂取することで、長時間続く激しい運動後の回復に役立ちます。沢山の製品の中で、マンモス マスは大きくなりたい方のためのプレミアムオプションとして際立っています!

製品の特長

 • シェイク1杯あたり1300kcal
 • 筋肉の成長を助ける1回分あたり60gの高品質タンパク質
 • 身体の回復を助ける1回分あたり230gの炭水化物
 • アミノ酸マトリックスを配合
 • 酵素複合体を配合
 • 中鎖脂肪酸(MCT)を配合
 • さまざまなパックサイズと素晴らしいフレーバーをご用意
 • 栄養情報はフレーバーによって異なる場合があります。

お薦めの使用法

マンモス マス2杯(320g)を591mlの水を混ぜるだけで、カロリーたっぷりのおいしいシェイクができます。

栄養成分表示

栄養成分情報は、フレーバーやサイズを選択すると表示されます。

カスタマーレビュー

576
総合評価(4.5)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Top

9月 24, 2023についてのPiet Van der graaf様のレビュー
購入確認済
Goed product, gebruikt dit al jaren en bij bodyfit een nette prijs en altijd snel geleverd.
レビューを日本語に翻訳する

Perfect

9月 11, 2023についてのWendy様のレビュー
購入確認済
Ik sluit me aan bij de vorige review. Kijk goed naar je eigen lichaam met het nemen van hoeveelheid. Wat er op de zak staat is ‘n richtlijn. Als je het wilt vergelijken met ‘n andere shake kijk je naar de samenstelling op 100gram. Ik neem dagelijks 300ml melk en 60gram poeder en ‘n schep poeder door m’n smoothie in de ochtend. Ik gebruik dit om op gewicht te blijven. Smaakt naar mijn idee nog steeds hetzelfde als toen ik er x aantal jaar terug mee begon, dus waar de negatieve reacties vandaan komen snap ik niet. Ik heb wel eens van ‘n ander merk choco smaak gebruikt en daar was geen eens chocola terug te vinden in de ingrediëntenlijst. Koop het op ‘n moment dat er korting vergeven wordt en je betaald ook niet de hoofdprijs. Super tevreden over deze shake. Al jaren fan van Mammoth Mass!
レビューを日本語に翻訳する

Mijn vaste shake

8月 7, 2023についてのVaste klant M様のレビュー
購入確認済
Altijd trevreden geweest met dit product.. van ooit dunne slungel v65k naar gespierde man v 103. (L 1.91) Kijk goed naar je eigen lichaam met nemen v hoeveelheid. Kan snel teveel zijn waardoor je buikje krijgt. Sws 1 schep met halve liter melk p dag is voor mij al genoeg, maar op sportdagen neem ik er soms 2 .. shake na het trainen neemt ook de spierpijn die komt zo goed als weg. Waardoor je de volgende dag eigenlijk weer kan. Door de goeie kwaliteit weinig nodig en doe ik 3 4 mnd ofzo met 1 grote zak. Koop t op het juiste moment met een beetje korting.
レビューを日本語に翻訳する

Massa

8月 3, 2023についてのGast様のレビュー
購入確認済
Deze vult perfect aan. Past in mijn schema en voel de massa goed komen. Ik wordt ook steeds een beetje sterken. Top product💪🏽
レビューを日本語に翻訳する

Très satisfait

8月 1, 2023についてのLezzani 様のレビュー
購入確認済
Satisfait des produits et de leur résultat, prix compétitif avec des cadeaux sympas de temps en temps et livraison rapide, je suis ravi.
レビューを日本語に翻訳する

Grote teleurstelling

7月 30, 2023についてのMG様のレビュー
Ik gebruik deze shake al jaren, maar sinds de laatste paar leveringen vind ik dat het een chemische troep is geworden. Dit geldt voor de smaken; chocola, banaan, cookies & cream. Vind echt super jammer, want ik vond het een van de beste shakes. Helaas moet ik nu op onderzoek uit voor een vervangende shake. Verder sluit ik me helemaal aan bij de rest die dit ook ervaren. Wat betreft prijs, vind ik het niet meer waard om zo duur te betalen voor een shake.
レビューを日本語に翻訳する

Au top

7月 15, 2023についてのVALENTIN様のレビュー
購入確認済
Fait le job, bon goût, bonne assimilation
レビューを日本語に翻訳する

Vriendelijke geholpen. Een paar keer is mijn betaling niet goed gegaan met Klarna waar door ik mijn korting niet kreeg. Maar na 6x is het toch gelukt 6 keer heb ik die bestelling gedaan. En het ging mij om die 10€ korting toch gehad en sinds dien heb ik

7月 14, 2023についてのTyrone Goeptar様のレビュー
購入確認済
Lekker en het helpt
レビューを日本語に翻訳する

Top product

7月 10, 2023についてのHasim Yurt様のレビュー
購入確認済
Werkt echt goed 100%
レビューを日本語に翻訳する

Lekker

7月 7, 2023についてのNikola Czop様のレビュー
購入確認済
Smaakt na iets van bubble gum maar aardbeismaak
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが10%オフになるクーポンをもれなくプレゼント