text.skipToContent text.skipToNavigation
ブラックフライデーにおける配送物増加に伴い、遅延が生じる場合がございます。予めご了承下さい。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
限定商品が最大60%オフ
​​​​​​+​​​​​​​ 7000円のお買い上げで1500円オフ

7デイ ダイエット

Body & Fit
  • 完全な7日間栄養計画
  • 減量をサポートするミールリプレースメントパウダー
  • 1パックに低カロリーの食事が1つとスマートプロテインドリンクが1本含まれています
¥4,690

製品概要

減量をサポートするための食事代替パウダーを含む7日間のダイエット計画

体重を減らす食生活を始めるための手助けが必要ですか? 私たちにおまかせください!7デイダイエットパックには、毎日の低カロリーの食事、スマートプロテインドリンク、スマートバー、低カロリーのパンケーキミックス、トータルヘルスカプセルが含まれています。一週間の商品は、1日あたり950kcalとなっており、朝食から夕食までの食事を補います。初日は低カロリーの食事とトータルヘルスカプセルで始まります。昼食はスマートプロテインドリンクと野菜、午後のスナックにスマートバー、夕食は200gの野菜が入ったパンケーキです。私たちが目標達成をお手伝いします!

製品の特長

  • 完全な7日間栄養計画
  • 減量をサポートするミールリプレースメントパウダー
  • 1パックに低カロリーの食事が1つとスマートプロテインドリンクが1本含まれています
  • スマートバー1本、スマートプロテインパンケーキミックス1袋入り
  • 1トータルヘルスカプセル - オメガ3配合のマルチビタミン

お薦めの使用法

ラベルのガイダンスと個人の栄養目標に従って各製品を使用してください。

カスタマーレビュー

13
総合評価(3.7)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

goede start

9月 21, 2020についてのEvy様のレビュー
als je met een dieet wil starten en de verschillende producten een keertje wil proberen is het een aanrader. De vanille shake is lekker, de repen waren zeer gevarieerd, de pannekoek is lekker enkel de smart protein drink was allemaal één smaak :raspberry en deze lust ik persoonlijk echt niet. heb zelf nadien de poeder-shake in chocolade nabesteld, heel lekker.
レビューを日本語に翻訳する

Goed te doen

7月 13, 2020についてのNicky様のレビュー
Nu 3 dagen bezig en het bevalt me super. De shake in vanille gekregen hierdoor ook goed te doen. De proteine bars ook in lekkere smaken waardoor je ze makkelijk op kan. Smart protein minder lekker van smaak maar ook goed te doen om je eraan te houden. De pannekoeken zijn ook erg lekker. Hierdoor is het goed te doen. Kortom, ik raad dit zeker aan. Uiteraard is elk pakket anders maar voor mij een lucky pakketje!
レビューを日本語に翻訳する

Voor beoordeling

3月 5, 2020についてのJolanda様のレビュー
Ik heb gister het pkket binnen gehad Ik ben zeer verrast hoe compleet het is voor dat geld Na de week zal ik een nieuw review schrijven
レビューを日本語に翻訳する

Handig

2月 8, 2020についてのKayne 様のレビュー
Spijtig dat er niet veel variatie in zat daarom heb ik extra producten besteld. Voor de rest een top product in begin effe moeilijk maar dan gaat het veel makkelijker. En leuk om op het einde het resultaat te zien !!!
レビューを日本語に翻訳する

Immer wieder

1月 30, 2020についてのAliza様のレビュー
Die Produkte sind lecker und einfach zubereiten. Werde ich bestimmt öfters nehmen.
レビューを日本語に翻訳する

heel vies

1月 27, 2020についてのRenee noort様のレビュー
Zeker niet voor mij gemaakt. Het is zonde van je geld. De shakes krijgen we moeilijk weg en de vanille smaak is niet lekker. We worden er misselijk van en hebben geen zin meer om te eten (omdat het zo vies is). Ook krijg je cappunchino proteine drankje bij je pakket en is heel chemish en nep zoet. En de smart repen zijn droog en vullen te erg. Je kan ook lekker en gezond afvallen en dat is dit zeker niet!
レビューを日本語に翻訳する

Fijn dieetplan

1月 25, 2020についてのSandra様のレビュー
Heb het goed vol kunnen houden met alles in het pakket plus nog groenten en fruit, dit staat ook beschreven op de site. Shake smaakt goed, repen zijn heerlijk, niet overdreven zoet alleen de pannenkoeken zijn een kunst om ze goed te krijgen, dat is een kwestie van blijven proberen. Doordat ze wat smaakloos zijn kan je er plakjes banaan op doen. Resultaat: ik ben afgevallen en voel mij goed.
レビューを日本語に翻訳する

Voor mij niet weggelegd

1月 20, 2020についてのVan Heck様のレビュー
Ontbijtproduct is prima en lekker. 'S middags de shakes telkens in vanille vond ik een beetje overkill. De pannenkoeken 's avonds vond ik echt niet lekker en heb ik dan ook al snel vervangen door normaal gezond avondeten. De repen vond ik persoonlijk ook echt niet lekker en heb ik dan ook verder geen gebruik van gemaakt. Kortom; Eentonig doordat er veelal vanille in het pakket zat De bars en pannenkoeken vond ik persoonlijk vies Duur voor wat ik er uiteindelijk van vond ...
レビューを日本語に翻訳する

Magertjes

1月 16, 2020についてのDianne様のレビュー
Pakket besteld en ik krijg 14 vanilleshakes; een beetje variatie had wel fijn geweest. Van de bars wél allemaal verschillende smaken! Een beschrijving van de 7 dagen in de doos zou ik ook fijn hebben gevonden. Ik ga het volgende week proberen, maar ga eerst wat smaken bijbestellen voor de variatie. Ben bang dat de vanille mijn neus uitkomt. Die bewaar ik wel voor het vervolg.
レビューを日本語に翻訳する

Handig en haalbaar

1月 8, 2020についてのAnne様のレビュー
Heel handig pakket, je hoeft haast niet meer na te denken. En het is ook haalbaar, Ik heb er geen honger bij. Wat ik nog een meerwaarde zou vinden is als er nog wat tips voor recepten met de pannenkoeken zouden bijzitten. Maar verder topproduct!
レビューを日本語に翻訳する