text.skipToContent text.skipToNavigation
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送

7デイ ダイエット

Body&Fit
  • 完全な7日間栄養計画
  • 減量をサポートするミールリプレースメントパウダー
  • 1パックに低カロリーの食事が1つとスマートプロテインドリンクが1本含まれています
¥4,690

製品概要

減量をサポートするための食事代替パウダーを含む7日間のダイエット計画

体重を減らす食生活を始めるための手助けが必要ですか? 私たちにおまかせください!7デイダイエットパックには、毎日の低カロリーの食事、スマートプロテインドリンク、スマートバー、低カロリーのパンケーキミックス、トータルヘルスカプセルが含まれています。一週間の商品は、1日あたり950kcalとなっており、朝食から夕食までの食事を補います。初日は低カロリーの食事とトータルヘルスカプセルで始まります。昼食はスマートプロテインドリンクと野菜、午後のスナックにスマートバー、夕食は200gの野菜が入ったパンケーキです。私たちが目標達成をお手伝いします!

製品の特長

  • 完全な7日間栄養計画
  • 減量をサポートするミールリプレースメントパウダー
  • 1パックに低カロリーの食事が1つとスマートプロテインドリンクが1本含まれています
  • スマートバー1本、スマートプロテインパンケーキミックス1袋入り
  • 1トータルヘルスカプセル - オメガ3配合のマルチビタミン

お薦めの使用法

ラベルのガイダンスと個人の栄養目標に従って各製品を使用してください。

カスタマーレビュー

55
総合評価(3.9)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Tevreden

11月 16, 2021についてのJasmijn様のレビュー
Ik heb het 5 dagen gedaan en zag resultaat. Het was fijn om even een paar dagen gezonder en gedisciplineerder te eten. Voor mij vooral mentaal. De maaltijdvervangers vond ik prima behalve de shake voor de lunch, die vond ik echt heel vies!
レビューを日本語に翻訳する

Bien mais...

9月 27, 2021についてのHARAN様のレビュー
Colis reçu très rapidement comme tous les autres d'ailleurs que j'ai pu commandé. Concernant cette box 7 day diet, je trouve dommage que le paquet pour faire les pancackes ne soit pas inclus avec, et qu'il faille le commander à côté. Je vais tester cette cure quand j'aurais reçu mon paquet des pancakes.
レビューを日本語に翻訳する

Alles prima, behalve die pannekoeken

9月 24, 2021についてのFleur様のレビュー
Ontbijt shake heeft een soort Brinta achtige structuur, dat was even schakelen van mijn normale shakes. Maar inmiddels vind ik het de lekkerste maaltijd van de dag. Bars zijn allemaal prima te doen De smart protein raspberry flavour is iets zoet voor mij, maar wel lekker. Maar dan die pannekoeken.. zijn eerder wraps die je zelf bakt. Ik vind ze erg zout. Ik heb gelukkig een weinig calorie sausje erbij gekocht zodat die groenten nog wel oke zijn. Vrolijk word ik er niet van. Waar ik dan weer wel vrolijk van wordt is de snelheid dat de kilo's en cm's eraf vliegen. Ik zou graag dezelfde dieetbox hebben zonder de pannekoeken, dan is het ook langer vol te houden denk ik.
レビューを日本語に翻訳する

Review hanne

9月 15, 2021についてのHanne様のレビュー
Ideaal om op korte tijd 2,3 kilo af te vallen. Het dieet kan je zeker volhouden, maar 1 week is wel genoeg. Veel krachten had ik niet meer pp dag 5. Shakes s ochtends vond ik niet lekker. Protein drinks waren ok, maar meer variatie had fijn geweest. Bars waren lekker. Kortom, tevreden.
レビューを日本語に翻訳する

Gutes Produkt

9月 8, 2021についてのDani様のレビュー
Sehr praktisch alles zusammen in einer Verpackung
レビューを日本語に翻訳する

7 day dieet

9月 7, 2021についてのHeidi様のレビュー
Vindt het pakket goed, maar 7 dagen pannenkoeken is niet lekker, kunnen ze beter wat anders toevoegen voor de variatie en is het beter te doen, anders zeker 5 sterren en bestel ik het weer, maar alleen met pannenkoeken is dit geen aanrader, voor de rest zijn alle smaken lekker wat in pakket zit
レビューを日本語に翻訳する

Tevreden

9月 2, 2021についての匿名様のレビュー
Prima producten en ze smaken ook nog lekker, de shake in ochtend is wat aan de dikke kant maar smaakt prima, de smart protein drinks vond ik ook lekker ( kreeg banaan ). De repen voor tussen de middag waren prima, had verschillende smaken, ik vond de witte chocolade niet echt daar naar smaken, en de pannekoeken waren top. Al met al in 1 week bijna 5 kilo verloren.
レビューを日本語に翻訳する

Goed te doen

8月 16, 2021についてのDo様のレビュー
De shake ‘s ochtends is te doen, maar niet fantastisch. Tussen de middag frambozen Shake gehad, goed schudden!! Anders heel goor met stukjes. Sommige repen erg lekker, anderen weer heel vies (choco en vanille niet heel lekker, de rest was echt top). Pannenkoeken waren heerlijk! 2,5 kg kwijt in 1 week
レビューを日本語に翻訳する

Goed

8月 12, 2021についてのMarco De dijcker様のレビュー
2 weken gedaan hier en daar een slippertje en 5kg kwijt. Al met al redelijk zwaar maar doet wat t moet doen.
レビューを日本語に翻訳する

Super départ

7月 21, 2021についてのChagounoff-Kazandjian 様のレビュー
Régime efficace,bon marché,gourmand,facile à emporter :c’est le TOP!!!!
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント