text.skipToContent text.skipToNavigation
ブラックフライデーにおける配送物増加に伴い、遅延が生じる場合がございます。予めご了承下さい。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
限定商品が最大60%オフ
​​​​​​+​​​​​​​ 7000円のお買い上げで1500円オフ

コラーゲンビューティー ドリンクミックス

Body & Fit
  • 低糖美容サプリメント
  • 若々しい肌、髪、爪に
  • 高タンパク質製品
  • ビタミンとミネラルの完璧な組み合わせ
  • 2種類のおいしいフレーバー
から ¥4,290

製品概要

低糖

究極の美容サプリメント

Body&Fitによるコラーゲンビューティードリンクミックスは、独自の組成の低糖美容サプリメントです。Verisol®やOptiMSM®などを配合したドリンクミックスは、若々しい皮膚、髪、爪をもたらします 1。コラーゲンビューティードリンクミックスは高タンパク質で、さまざまな活性ビタミンとミネラルが完璧に組み合わせされています。ビタミンCは、皮膚に欠かせないコラーゲンの合成に寄与します。ビタミンEとマンガンは抗酸化剤として働き、亜鉛は髪と爪を健康に保ちます。最後に、このドリンクミックスには、美容製品の必須成分であるヒアルロン酸が豊富に含まれています。コラーゲンビューティー ドリンクミックスには、2つの素晴らしい味があります

若々しい肌、髪、爪に

1Verisol®コラーゲンは、しわに働きかけます。 1OptiMSM®は、皮膚の正常な構造の維持を助けます。

製品の特長

  • 低糖美容サプリメント
  • 若々しい肌、髪、爪に
  • 高タンパク質製品
  • ビタミンとミネラルの完璧な組み合わせ
  • 2種類のおいしいフレーバー

栄養成分表示

カスタマーレビュー

12
総合評価(4.2)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

1 week results

10月 25, 2020についてのArthur Francis様のレビュー
My wife asked me to buy her some collagen, I've never heard of it before to be honest, she tried it for several weeks now and started seeing results in a week especially with skin. She is very impressed with the product and I'm actually thinking of buying it myself
レビューを日本語に翻訳する

Goed product maar veel te zoet

8月 21, 2020についてのRenske様のレビュー
Goede ingrediënten. Wel veel en veel te zoet, waarom zoveel zoetstoffen?? Daardoor is het niet lekker, de zoetstoffen branden in je mond. Ik los het op in 700ml water en dan is het nog mierzoet. Overigens is het maatschepje dat in de pot zit te groot, duurde even voor ik doorhad dat je niet een heel maatschepje moet gebruiken. Misschien handig om een passend maatschepje erbij te leveren? Nu is het een beetje turen naar het getal 10 op een bepoederd schepje.. Dit product heeft echt potentie gezien de ingrediënten, alleen een stuk minder zoet graag :)
レビューを日本語に翻訳する

Nog afwachten

6月 27, 2020についてのRebecca様のレビュー
Normaal gebruik ik een andere in tablet vorm. Het resultaat kan ik nog niet geven na 2 weken. De smaak is niet zo mijn ding maar met koud water valt het beter mee. Afwachten wat het resultaat zegt.
レビューを日本語に翻訳する

collagène

6月 15, 2020についてのFerraton様のレビュー
je prends le produit depuis peu de temps et ne peux dire plus pour le moment. pas assez de recul. j'ai de bons échos des personnes qui utilisent et c'est d'ailleurs pour ça que j'ai voulu tester pour mes articulations.
レビューを日本語に翻訳する

Aanrader

5月 21, 2020についてのC様のレビュー
Beide smaken gekocht en geproefd. De raspberry vind ik een vieze nasmaak hebben, maar de tropical is goed te doen. Ik mix het met ongeveer 600 ml water. Inmiddels gebruik ik het zo'n 6 weken. Mijn huid is zuiverder en mijn cellulite wordt minder. Wat mij betreft dus een aanrader.
レビューを日本語に翻訳する

Misleidend

5月 8, 2020についてのNaomi様のレビュー
Mijn eerste ervaring met het product was een halfvolle pot. Ik snap niet waarom deze niet helemaal gevuld was of er een kleinere verpakking was gekozen. Ik voel me misleid.
レビューを日本語に翻訳する

Excellent taste

5月 1, 2020についてのBina様のレビュー
Best collagen products I have ever tried. Both flavours are a little intense but I just use more water. Proper fluid intake is important anyway :) Very innovative ingredients as well, great products!
レビューを日本語に翻訳する

smaak valt mee

2月 28, 2020についてのMarianne様のレビュー
De tropical pineapple smaakt zoet, maar niet tè zoet. Kan het mixen met 350ml, het laat zich goed oplossen ( ik klop het met een kleine garde). De pot is voor 1 maand,dus ik kan er nog geen oordeel over vellen. De gepatenteerde collageen (Verisol) en optiMsM zijn overigens kwalitatief zeer goede ingrediënten.
レビューを日本語に翻訳する

Even wennen

2月 21, 2020についてのLisa様のレビュー
Ik moest even wennen aan de smaak (tropical pineapple) maar ik vind het nu wel oké. Ik raad ook meer dan 300ml water aan om het mee te mengen dan heel goed roeren en snel opdrinken want lekker is toch anders. 😅 Over de werking kan ik nog niet echt iets zeggen, de ingrediënten (en de hoeveel daarvan) zijn wel top naar mijn mening.
レビューを日本語に翻訳する

Good quality

2月 6, 2020についてのE様のレビュー
I was worried it gonna taste like collagen, but not! Nice raspberry flavour, yes a little bit maybe too sweet and need more water, but otherwise i really like it! And its amazing how good dissolve in the water( i have bad experience with other brands)
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント