text.accessibility.skipToContent text.accessibility.skipToNavigation
100%安全な購入
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。

Performance Bidon

Body&Fitアクセサリー
  • 忙しい時にも便利な、スクイーズボトルのデザイン
  • 600ml
  • BPAフリー
  • 食洗機対応
¥1,000

製品概要

スクイーザービドンでトレーニング中も水分を補給

ランニングやハードなトレーニングでの水分補給に600mlのBody&Fitウォーターボトル。スクイーズボトルのデザインと、飲料の流れをアップした漏れ防止構造のバルブを備えたこのボトルで、新たな自己ベストを目指す方を応援します。BPAフリー、食洗機対応なので、お手入れも簡単です。

製品の特長

  • 忙しい時にも便利な、スクイーズボトルのデザイン

  • 600ml

  • BPAフリー

  • 食洗機対応

カスタマーレビュー

15
総合評価(2.7)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Hele slechte bidon

9月 6, 2023についてのVincent様のレビュー
De bidon lekt in de tas en er komt vaak amper water uit als je eraan probeert te drinken.
レビューを日本語に翻訳する

Slecht

6月 5, 2022についてのMike様のレビュー
Lekt uiteraard als je tas vol zit. Ook heel snel binnenin stuk gegaan. Hierdoor kon je knijpen maar kwam het er niet/slecht uit
レビューを日本語に翻訳する

Nicht empfehlenswert!!!

4月 20, 2022についてのChristina 様のレビュー
Die Flagge läuft aus. Das ist etwas schade da in der Produkt Beschreibung nicht richtig deklariert. Ich hab leider gleich 2 bestellt & waren direkt für die Mülltonne.
レビューを日本語に翻訳する

Prima bidon

4月 19, 2022についてのDaan様のレビュー
Goede prijs kwaliteit verhouding. Is een fijne bidon om uit te drinken, niet al te groot dus ik vul hem altijd een keertje bij.
レビューを日本語に翻訳する

Fijne bidon

3月 7, 2022についてのGijsbert様のレビュー
Fijne bidon die een fijne vormgeving heeft, lekker in de hand ligt, er mooi uitziet en een goed ontworpen drinkdop heeft. Echter niet geschikt om vol met water in je tas te gooien want dat kan ie gaan lekken maar dat deed ik toch al nooit. Ik vul een bidon altijd met vers water in de sportschool of thuis, waar ik de bidon gebruik en zet hem rechtop en dan is het een perfecte drinkdop.
レビューを日本語に翻訳する

'Hands on' beste drinkbus ooit

3月 2, 2022についてのDanny様のレビュー
1 x last gehad van een lekje tijdens het knijpen, maar voor de rest niks. Makkelijk in gebruik en 1 x per week gewoon in de vaatwasser en hij blijft schoon
レビューを日本語に翻訳する

Topservice

2月 26, 2022についてのNourdin様のレビュー
Bidon zelf vind ik wel oke, had liever de oude gewild met een dopje. Maar de design vind ik mooi. Sidenote: Topservice van Body&Fit, had een fles ontvangen die vies was, kan gebeuren. Contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben het heel goed opgelost door mij een nieuwe te sturen.
レビューを日本語に翻訳する

Lekt

2月 25, 2022についてのSander様のレビュー
Ik heb nu 2 bekers thuis, 1 is top maar helaas is de andere vanaf het begin al lek
レビューを日本語に翻訳する

Prima voor op het bureau thuis

1月 18, 2022についてのMoek様のレビュー
De bidon is zoals eerder gezegd is een knijpfles. Er zit dus geen dop op. Als je hem dan in een tas gooit is de kans groot dat hij lekt. Maar voor het thuiswerken, of voor in de auto is hij wel erg handig. Je drinkt er vrij gemakkelijk wat uit, en als hij omvalt dan ben je niet direct de klos. Kreeg hem als gratis cadeautje erbij, maar vind hem die 4-5 euro zeker ook wel waard, afhankelijk van waarvoor je hem gebruikt dus.
レビューを日本語に翻訳する

Geen aanrader

9月 1, 2021についてのMick様のレビュー
Had ik de reviews maar goed gelezen! Met knijpbaar had ik niet verwacht lek. Water loopt er zo uit als bidon in de tas zit of als ik hem schuin vast hou. Heel onhandig!
レビューを日本語に翻訳する