text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
문의하기를 통해 제품 관련 온라인 상담이 가능합니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송

소이 프로틴 아이솔레이트 (soy protein isolate)

Body&Fit
  • 1회 제공량당 분리 대두 단백질 26g
  • 근육량 증가 및 유지를 도와줍니다
  • 고단백 식단을 위한 간편한 단백질 공급원
최저가 ₩40,400

제품 정보

고단백 고단백
저당 저당
저지방 저지방

근성장을 돕는 고품질 대두 단백질 파우더

활동적인 비건 라이프스타일에 맞는 고품질 단백질 파우더를 찾고 계시나요? 이 프리미엄 식물 유래 분리 대두 단백질 파우더에는 1회 제공량당 26g의 단백질이 함유되어 있어 근육량을 늘리고 유지할 수 있도록 설계되었습니다.

낮은 지방 및 당분 함량

지방과 당분 함량이 낮아 트레이닝 후나 하루 중 언제든 즐기실 수 있습니다. 피트니스 목표를 달성하거나 완벽한 몸매를 얻을 수 있도록 도와줍니다. Soy Protein Isolate을 다양한 맛을 만나보세요. 점점 인기를 얻는 활동적인 비건 라이프스타일을 즐기는 사람들에게 아주 적합한 제품입니다.

제품 특징

  • 1회 제공량당 분리 대두 단백질 26g
  • 근육량 증가 및 유지를 도와줍니다
  • 고단백 식당을 위한 간편한 단백질 공급원
  • 낮은 지방 및 당분 함량
  • 비건과 채식주의자 식단에 적합
  • 영양 정보는 맛에 따라 달라질 수 있습니다.

사용 방법

1스쿱(30g)을 물 250ml와 섞어 운동 후 30~60분 후에 섭취합니다. 아니면 맛있는 쉐이크를 만들어 하루 중 언제든지 즐겨보세요.

영양 정보

맛/사이즈 선택 시 영양 정보가 표시됩니다.

고객 후기

323
전체 평점(4.3)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Banaan

C님이 8월 12, 2021에 작성한 후기
Normaal koop ik altijd vanille, maar deze is al erg lang niet meer beschkbaar. Helaas smaakt de banaan versie erg chemisch en word ik er misselijk van. Ik hoop echt dat er snel een nieuwe voorraad is.
리뷰 한국어로 번역하기

Goeie soja proteïne. lekker en goed oplosbaar!

Geert님이 7월 19, 2021에 작성한 후기
Lekker soja proteine die ook nog goed oplosbaar is. Bij melk whey soms beetje last van mijn buik, maar bij deze nooit. enjoy:)
리뷰 한국어로 번역하기

Veel te zoet

De brede man님이 7월 14, 2021에 작성한 후기
Normaal gesproken gebruik ik een smaakloze soja eiwit, maar deze was tijdelijk niet beschikbaar en ik had weinig tijd om wat nieuws te zoeken. Toen heb ik deze deze besteld uit gemak, maar ontzettend spijt van. Na de eerste shake overwoog ik om het gewoon weg te geven/gooien, maar wilde kijken of ik eraan kon wennen. Na 10 shakes vind ik het nog altijd ongezond zoet en sla de shakes soms helemaal over. 2 sterren voor het product, 0 sterren voor de smaak.
리뷰 한국어로 번역하기

Top

Tb님이 7월 12, 2021에 작성한 후기
Heb deze al jaren, wil geen andere meer
리뷰 한국어로 번역하기

hele fijne eiwitpoeder

marieke님이 7월 5, 2021에 작성한 후기
Hele fijne eiwitpoeder mengt met alles heel makkelijk. jammer dat deze nog steeds niet op voorraad is.
리뷰 한국어로 번역하기

Lekker!

T. Basch님이 6월 28, 2021에 작성한 후기
Ik gebruik de soy omdat daar weinig suiker in zit. De smaak is prima. Als diabeet ben ik de zoete smaak ontwend dus ik vond het aardig zoet. De chocolade is bovenverwachtig heerlijk. Moet gewoon oppassen om het niet overal doorheen te gooien. Het geeft een lekker vol gevoel en ik heb niet snel weer honger. Ben er erg blij mee.
리뷰 한국어로 번역하기

Misselijkmakend

Damiën님이 6월 20, 2021에 작성한 후기
Gekocht omdat het goedkoper was dan vegan perfection, uiteindelijk overweeg ik het weg te gooien, want bij elke slok ga ik bijna over m'n nek. Ik raad deze dan ook af en vegan perfection is veeel beter
리뷰 한국어로 번역하기

Niet lekker

Bidus님이 6월 17, 2021에 작성한 후기
Ik probeer minder dierlijke eiwitten te eten, dus deze soja protein leek een goed alternatief. Maar het is helaas echt niet lekker. Heel veel klontjes vergeleken met whey en ook de nasmaak vind ik niet te doen. Een beter smaak zou ik zeer op prijs stellen.
리뷰 한국어로 번역하기

Top voor door de havermout, als shake redelijk ok

Evian님이 6월 9, 2021에 작성한 후기
Ik gooi het altijd door mijn havermout (vanille) en dat is top. Voorheen dronk ik het als shake, als je whey smaak bent gewend is dit wel even wennen. Deze is wel wat dikker dan whey wat ik persoonlijk wel lekkerder vond.
리뷰 한국어로 번역하기

Redelijk goed te doen voor een plantaardige shake

Daan님이 6월 7, 2021에 작성한 후기
Heb nu zowel de banaan als de vanille geprobeerd (steeds 2 kg). De banaan smaakt erg sterk naar bananenschuimpjes (die snoepjes), chemische nepbanaan dus, maar verhult daarom wel goed de muffe sojasmaak. Erg zoet, en volgens mij is ie ook best zout. De vanille heeft een wat minder overheersende smaakstof, de sojasmaak zelf komt er meer doorheen, dus daar hou ik iets meer mijn neus dicht. Sowieso beide niet te mixen met een smoothie ofzo, want alle andere smaak wordt weggeblazen. Niet erg op zich, want naturel soja eiwit vernaggelt ook je smoothie met die muffe smaak. Dus ik mix ze gewoon met water en dan snel wegtanken. Wel klonteren ze veel, maar met een shakebaker met een vast zeefje bovenin krijg je die klonten er nog redelijk uitgeshaked (zo'n metalen balletje doet niets). Al met al best ok voor plantaardig.
리뷰 한국어로 번역하기