text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
문의하기를 통해 제품 관련 온라인 상담이 가능합니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송
*할인코드 STRONGER 입력하고 할인받으세요!
무료 배송: 6만원이상주문l 무료선물선택: 5만원이상 주문시

비건 단백질 셰이크

Body & Fit
 • 단백질 슈퍼푸드 파우더
 • 1회 제공량당 식물성 단백질 15g 함유
 • 고품질 완두콩, 루핀, 호박, 삼, 쌀 단백질 조합
최저가 ₩13,400

제품 정보

채식주의자
고단백
저지방
비건
저당

‘올인원’ 비건 단백질 파우더

고품질의 식물성 단백질 파우더를 찾고 계신가요? Vegan Protein Shake는 완두콩, 루핀, 호박, 삼 및 쌀에서 나온 단백질을 1회 제공량당 15g씩 함유하고 있으며 근육량을 늘리고 유지하는 데 도움을 줍니다. Vegan Protein Shake는 1회 제공량당 90~99칼로리이며, 설탕은 적고 식이섬유가 많이 함유되어 있습니다. 또한, 그린 블렌드인 VitAveggie도 포함되어 있어 매일 영양을 섭취하는 데 도움이 됩니다. 2가지 맛으로 제공되는 올인원 영양 단백질 쉐이크는 활동적인 점점 인기를 끌고 있는 비건 라이프스타일에 완벽하게 어울립니다.

제품 특징

 • 단백질 슈퍼푸드 파우더
 • 1회 제공량당 식물성 단백질 15g 함유
 • 고품질 완두콩, 루핀, 호박, 삼, 쌀 단백질 조합
 • 근육량 증가 및 유지를 도움
 • 고단백질 식이요법을 위한 편리한 단백질 공급원
 • ‘VitAveggie’ 블렌드 첨가
 • 비건 및 채식주의자용 식단에 적합
 • 영양 정보는 향에 따라 달라질 수 있습니다.

사용 방법

운동 후 30~60분에 1스쿱(25g)을 물 200ml와 섞어 드세요. 아니면 하루 중 언제든지 맛있는 쉐이크를 만들어 드셔보세요.

영양 정보

라벨

비건 단백질 셰이크 Nutritional Information 1

고객 후기

191
전체 평점(3.9)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Prima toevoeging

Tessa님이 12월 27, 2020에 작성한 후기
Ik gebruik dit poeder vooral als toevoeging in mijn havermout. Niet de hoeveelheid van een shake, maar een klein schepje. De banaan is favoriet. Het geeft een lekkere smaak aan mijn havermout en geeft het een smeuïge structuur. Extra proteïne kan nooit kwaad.
리뷰 한국어로 번역하기

Compleet voor een leuke prijs.

Evelien님이 11월 13, 2020에 작성한 후기
Ik gebruik dit product nu bijna een half jaar. Deze eiwitten voldoen exact aan mijn dieet eisen. Gluten, zuivel(caseïne), soja en gist vrij. Waarbij veel plantaardige eiwitten vaak uit 1of 2 soorten bestaan, bestaat dit product uit 5 plantaardige eiwitten die een zo compleet mogelijke vervanging verzorgen. In eerste instantie begonnen met de eiwitten om mijn bloedsuikerspiegel stabieler te krijgen zodat ik na de maaltijd niet meer zo zou instorten. De ondersteuning van de spieren was ook een gunstige rede. Door omstandigheden helaas nog niet echt aan spier herstel kunnen werken. Wat ik niet verwacht had was dat ik zou afvallen. Afvallen was ook niet noodzakelijk, maar mooi meegenomen. Ik eet aanzienlijk minder sinds ik de eiwitten gebruik en heb ook aanzienlijk minder snack trek. Al met al ben ik zeer tevreden over dit product, de prijs maakt het helemaal af. Wat wel leuk/lekker zou zijn is een cacao variant. (Zonder melk poeder etc)
리뷰 한국어로 번역하기

Super product

Sanja님이 11월 11, 2020에 작성한 후기
Al jaren erg blij met deze proteïne. Ik doe het elke dag door mn smoothy. Ik heb wel gezien dat het al een poos niet meer op voorraad is. Ik bestelde pas het laatste pak. Ik hoop dat het niet uit het assortiment gaat. Please.
리뷰 한국어로 번역하기

Smaken verschillen.......

Lita님이 9월 19, 2020에 작성한 후기
Banaan smaakt prima, vanille is niet echt lekker(net karton). Voeg er wel een beetje druivensuiker bij..... Helpt echt tegen spierpijn na het sporten!
리뷰 한국어로 번역하기

Lekker

Tina Knuts님이 9월 18, 2020에 작성한 후기
Ik gebruik deze shake als toevoeging aan mijn voeding, als vegetariër krijg ik niet altijd genoeg eiwitten binnen. Ideaal na een stevige workout. Ik voeg soja-,amandel- of rijstmelk toe. Met rijstmelk wordt het voor mij een echte lekkernij! Top! Ik ben fan!
리뷰 한국어로 번역하기

Lekker & licht

Anne님이 8월 26, 2020에 작성한 후기
Lekkere shake, ligt niet zwaar op de maag. Ideale aanvulling op dieet bij sporters
리뷰 한국어로 번역하기

Lekker

Wilma님이 6월 16, 2020에 작성한 후기
Ik vind het dus echt wel heel lekker. Ik heb de banaan variant en mix dit met havermelk en water. In de shaker, lost idd wat lastig op maar vind ik geen probleem.
리뷰 한국어로 번역하기

The best Vegan protein ever!

Benjamin님이 6월 11, 2020에 작성한 후기
I recently turned Vegan and this is the best protein I have ever tasted since turning Vegan! I would recommend it to all Vegans!
리뷰 한국어로 번역하기

Prima

Alex님이 5월 16, 2020에 작성한 후기
Ik vind het super dit eiwitpoeder. Er zitten heel veel gezonde dingen in en ik wil m’n eiwitten niet van melk krijgen, te veel daarvan en langdurig is naar mijn idee niet goed voor je lichaam. Ik doe het wel door de blender zodat het goed oplost en samen met allemaal andere dingen. De smaak vind ik niet vies, gewoon neutraal. Je kan niet supergezond én superlekker hebben natuurlijk!
리뷰 한국어로 번역하기

Extreem ranzig

rowey님이 3월 16, 2020에 작성한 후기
Níet zoet.. eerder zout. echt heel vies.
리뷰 한국어로 번역하기

매주 업데이트되는 할인이벤트소식을 받아보세요

구독하고 20%할인 쿠폰받기