text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
문의하기를 통해 제품 관련 온라인 상담이 가능합니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송

웨이 퓨어

Body&Fit
  • 1회 제공량당 유청 단백질 23g
  • 고품질 농축유청단백질
  • 근육량 증가 및 유지를 도와줍니다
₩40,400

제품 정보

고단백 고단백
저당 저당
저지방 저지방

사용이 간편한 다용도 유청 단백질 분말

그날 먹고 싶은 음식에 따라 쉐이크, 스무디, 팬케이크에 다양하게 사용할 수 있는 유청 단백질 파우더를 원하시나요? Whey Pure는 맛이 가미되지 않은 순수한 농축유청단백질 파우더로 1회 제공량당 단백질 23g을 제공합니다. 유청 단백질은 9가지 필수아미노산을 모두 함유한 업계 최고 수준의 느리게 소화되는’완전한’ 단백질입니다. 근육량을 늘리고 유지할 수 있도록 고안된 Whey Pure를 트레이닝 후 또는 하루 중 언제든지 즐겨 보세요. 피트니스 목표를 달성하거나 완벽한 몸매를 얻을 수 있도록 도와줍니다.

제품 특징

  • 1회 제공량당 유청 단백질 23g
  • 고품질 농축유청단백질
  • 근육량 증가 및 유지를 도와줍니다
  • 저당, 저지방
  • 무맛의 다용도 파우더

사용 방법

1스쿱(28g)을 250ml의 물 또는 우유와 섞어 운동 후 30~60분 후에 섭취합니다. 아니면 맛있는 쉐이크를 만들어 하루 중 언제든지 즐겨보세요.

영양 정보

맛/사이즈 선택 시 영양 정보가 표시됩니다.

고객 후기

166
전체 평점(4.7)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Tevreden

Corrie님이 2월 23, 2020에 작성한 후기
Goed product. Weinig smaak, maakt dat het makkelijk drinkt . Gebruik het om mijn eiwitten aan te vullen zonder dat ik meer vlees , kip , vis e.d. moet gaan eten . Blij met deze zonder de suiker/ zoetstoffen .
리뷰 한국어로 번역하기

Heerlijk zuiver product

At님이 1월 27, 2020에 작성한 후기
Ik velang altijd weer naar de volgende shake, de pure smaak van eiwit, op en top genieten.
리뷰 한국어로 번역하기

Mooi product. Is wat het beloofd.

Ivo님이 12월 16, 2019에 작성한 후기
Doet wat t moet. Goede dosering proteïne. Smaakt inderdaad nergens naar, maar anders zou t ook niet puur zijn... Een scheutje limonadesiroop doet wonderen!
리뷰 한국어로 번역하기

Smaakt prima

Meike님이 11월 16, 2019에 작성한 후기
Heel fijn dat er ook wei zonder smaakstoffen wordt aangeboden. Deze smaakt prima. Jammer dat het alleen in hele grote potten wordt aangeboden, dat is onhandig als je weinig ruimte hebt of een reizend bestaan zoals ik. Gelukkig bestaan er ziplock-zakjes en is dat makkelijk opgelost. Prima prijs voor dit product!
리뷰 한국어로 번역하기

Doet goed wat het moet doen

R님이 11월 12, 2019에 작성한 후기
Er zit geen toegevoegde rotzooi en suiker in, en veel proteine per shake. Daarom is dit, ondanks smaak, één van mijn favo producten. Tip: meng een halve schep Whey met een halve schep Ice Coffee smart protein. Goed voor de smaak en nog steeds een verantwoorde shake.
리뷰 한국어로 번역하기

Prima!

N님이 10월 22, 2019에 작성한 후기
Goed product. Weinig smaak, je giet het zo in 1x weg.
리뷰 한국어로 번역하기

Neutraal van smaak, heel tevreden

Renato님이 10월 8, 2019에 작성한 후기
Ik koos voor dit product om de chemische zoetstoffen te vermijden. De smaak is goed te doen voor iets dat niet gezoet is. Ik ben heel tevreden over deze whey. Het is goed voor spierherstel voor vlak na de training. En soms ook vlak voor het slapen gaan om het lichaam een extra eiwit boost te geven indien dit nodig is.. Dus alom, heel tevreden hiermee.
리뷰 한국어로 번역하기

Tres bon produit

Olivier님이 10월 3, 2019에 작성한 후기
Proteine se dilue tres bien. Sans gout donc facile accompagner
리뷰 한국어로 번역하기

Top product

Helene님이 9월 27, 2019에 작성한 후기
Puur en lekker van smaak,hoef geen bijsmaken van vanille enz. Voldaan na mijn shake en voel me er goed bij na elke sportinspanning 👌🚴‍♂️
리뷰 한국어로 번역하기

Geen smaak, maar dat is met pure whey te verwachten.

Kees님이 9월 20, 2019에 작성한 후기
Of het zijn werk doet zoals een aantal schrijven,(ik ging er ook altijd van uit) is zelf niet na te gaan en of het percentage eiwit klopt is niet duidelijk meer. Jammer, maar mijn vertrouwen is na toch heel wat jaren weg,(overgaan in chinese handen is niet zon strak plan blijkt), en ik ga over op een ander product. toch even een tip. mix de whey met pure cacau en doe er een paar theelepels kokosbloesemsuiker in, dan heb je een lekkere en gezonde shake. Medewerkers van B en F zijn top, daar ligt het niet aan!
리뷰 한국어로 번역하기