text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
30개 이상의 국가로 빠른 국제배송 가능
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송

건강을 생각한 간식 - 20% 할인가격에 구매하세요 (행사종료: 9월 21일까지)

BCAA 4: 1: 1

Body & Fit
  • 1회 제공량당 BCAA 5g
  • 4:1:1 비율로 1회 제공량당 류신 3.33g
  • 개인 목표를 달성할 수 있게 맞춤형으로 사용 가능한 무맛의 제품
최저가 ₩13,400

제품 정보

류신 함량이 높은 프리미엄 BCAA 아미노산 파우더

BCAA 4:1:1은 4:1:1 비율의 분지사슬아미노산(BCAA) 파우더입니다. 이는 기존의 2:1:1 분말보다 더 많은 류신을 함유하고 있다는 것을 의미합니다. 1회 제공량당 BCAA 5g가 최적의 비율인 4:1:1로 들어 있습니다. 운동 전이나 운동 후 또는 하루 중 아무 때나 복용하십시오. 좋아하는 단백질 쉐이크, 음료 또는 음식에 추가하세요. 영양 목표에 따라 매일 섭취하는 식단에 BCAA를 추가할 수 있는 훌륭한 방법입니다.

단백질의 구성 요소

BCAA 즉, 류신, 아이소류신, 발린은 세 가지의 필수 아미노산으로 스포츠 영양 분야에서 인기 있는 성분입니다. 아미노산은 단백질의 구성 요소로 9가지의 필수 아미노산은 매일 식단의 일부 섭취해야 합니다. 비필수 아미노산으로 분류되는 다른 11개의 아미노산은 신체 내에서 생성되는 아미노산이지만 때때로 보충해야 할 수도 있습니다.

제품 특징

  • 1회 제공량당 BCAA 5g
  • 4:1:1 비율로 1회 제공량당 류신 3.33g
  • 개인 목표를 달성할 수 있게 맞춤형으로 사용 가능한 무맛의 제품
  • 250g 또는 500g 포장으로 제공

사용 방법

Mix one scoop (5g) with 200ml of water or add as part of your protein shake.

영양 정보

라벨

BCAA 4: 1: 1 Nutritional Information 1

고객 후기

88
전체 평점(3.7)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Beurk

Loïc님이 9월 5, 2020에 작성한 후기
Très mauvais goût et mauvais mélange. En général les produits au goût neutre n'ont aucun goût mais celui là a un goût amer très désagréable même mélangé. Vite faites une version avec saveur orange ou citron.
리뷰 한국어로 번역하기

Bedachtzaam mengen

Max-Julius님이 7월 14, 2020에 작성한 후기
Goed product. Het smaakt naar bitter lemon zonder de limoen. Bij het mengen dien je, net als bij meel beslag, eerst twee theelepels water toe te voegen. Dit meng je tot een papje, dan voeg je nog twee theelepels water toe, en meng je het verder tot een papje. Dan lukt het uiteindelijk wel om het te laten oplossen.
리뷰 한국어로 번역하기

Goed spul

Robin님이 2월 1, 2020에 작성한 후기
Er zit geen toegevoegde smaak aan deze BCAA en daarom erg puur en precies wat ik nodig heb. De bittere smaak is even wennen, maar niet alles hoeft van mij naar een lolly of fruitsap te smaken. De poeder lost alleen slecht op in water dus de helft van de scoop blijft na het drinken op de bodem van mijn shakebeker liggen. Ik raad aan om de scoop poeder rechtstreeks in je mond te gooien en het dan weg te spoelen met een paar grote slokken water. Het is een beetje vies, maar dat werkt voor mij het beste.
리뷰 한국어로 번역하기

Smaak is niet goed

Ralph님이 1월 29, 2020에 작성한 후기
Normaal gesproken ben ik wel een fan val bijna alle producten van B&F maar dit was echt te vies voor woorden. Ik heb gelijk een soortgelijk product maar dan mét smaak besteld en deze weggeworpen. Heel erg naar spul.
리뷰 한국어로 번역하기

Niet te drinken

Marc님이 12월 2, 2019에 작성한 후기
Dit is het vieste wat ik ooit gedronken heb.
리뷰 한국어로 번역하기

Bitter/t went/super

A님이 10월 19, 2019에 작성한 후기
Ik gebruik het product al jaren. Ik doe een schepje in mijn drinkfles voor ik ga sporten. Tegen dr tijd dat ik mijn eerste slok neem is t opgelost. Het is bitter, maar dat wend. Ik gebruik t omdat ik altijd zo enorm last had van zware vermoeide benen. Sinds ik dit tijdens t sporten gebruik niet meer. Als t vies is weet je dat er ook niks aan is toegevoegd als smaakstoffen ed.
리뷰 한국어로 번역하기

Goed product

Wouter님이 10월 17, 2019에 작성한 후기
Het mixt niet goed en het smaakt vies. Daarom mix ik het met caseine wey voor mijn training. Het geeft mij het idee dat het wel werkt. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, daar horen vies smakende dingen ook bij, zolang het maar werkt!
리뷰 한국어로 번역하기

NIET BESTELLEN!!

Lilian님이 9월 3, 2019에 작성한 후기
Dit product is niet te drinken. het lost met geen mogelijkheid op in water. koud of lauw, shakebeker of bidon. Verder smaakt het als chemokuur in een beker. Deze troep zouden ze niet mogen verkopen. Na contact met de klantenservice geen hulp, retour of vervanging. Ze doen alsof ze de klacht niet eerder hebben gehad, maar hieronder lees je er genoeg, zolang ze nog niet zijn verwijderd. Had ik al gezegd dat je het NIET moet kopen? Ohja 1 ster, nul kon niet....
리뷰 한국어로 번역하기

Heel vies

francois님이 9월 1, 2019에 작성한 후기
Ik heb heb de 411 als eens eerder beschreven vorig jaar maar mijn review is verdwenen helaas. zoals eerder beschreven, het lost slecht op, de smaak is ronduit smerig, zelfs als je het mengt met iets zoets. Ik heb geprobeerd om het op te krijgen maar heb gewoon moeite om het te drinken zelfs met de hitte. Je kan het met de 211 mengen dan is het nog net te doen. Dit product koop ik nooit meer
리뷰 한국어로 번역하기

Negatief qua smaak en oplosbaarheid . Positief qua werking

Bryan님이 8월 27, 2019에 작성한 후기
Lost slecht op en de smaak is ook echt niet best. Doet wel zijn werk. Als je even wacht lost het wel op maar drink dit niet met water want de smaak is echt vies. Zelf gebruik ik vruchtensap en dan is het prima. Gebruik 2 doseringen tijdens intensieve bokstraining.
리뷰 한국어로 번역하기