text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
문의하기를 통해 제품 관련 온라인 상담이 가능합니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송
Body&Fit Korea 운동 루틴을 지원하는 최대 30% 할인 혜택*

14 데이 킬러 바디

Body&Fit
  • 한 팩당 3캡슐로 체성분 중심의 선수 목표 달성에 도움을 줍니다
  • ‘Complete burn’, ‘total detox’, ‘water flush’ 캡슐
  • 14일 또는 2주 팩
₩40,400

제품 정보

체중 감량과 체성분 목표 달성을 도와주는 2주 프로그램

체성분 관리에 집중하고 있거나 체중 감량 식단을 따르고 계시나요? 그렇다면 세 개의 해결사를 만나보세요! 14 Day Killer Body는 1팩에 3개의 캡슐이 들어있는 2주 분량의 제품으로 3개의 캡슐 ‘Complete Burn’, ‘Total Detox’, ‘Water Flush’에는 인기 있고 잘 알려진 성분을 함유합니다. 콜린 성분이 정상적인 간 기능 향상을 위해 디톡스를 도와주며, 집중력과 주의력을 높여주는 카페인이 포함되어 있습니다. 남성과 여성 모두에게 이상적인 제품입니다.

제품 특징

  • 한 팩당 3캡슐로 체성분 중심의 선수 목표 달성에 도움을 줍니다
  • ‘Complete burn’, ‘total detox’, ‘water flush’ 캡슐
  • 14일 또는 2주 팩

사용 방법

아침 식사 중 1팩(3캡슐)을 물과 함께 섭취합니다. 연속해서 14일 이상 섭취해서는 안 됩니다.

영양 정보

맛/사이즈 선택 시 영양 정보가 표시됩니다.

고객 후기

121
전체 평점(3.7)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Voor herhaling vatbaar!

Jessica님이 7월 26, 2021에 작성한 후기
Zeker een product wat zijn werk doet, en zeker voor herhaling vatbaar!
리뷰 한국어로 번역하기

2,8 kg in twee weken

Jo3y87님이 7월 5, 2021에 작성한 후기
Erg tevreden! Het product is handig verpakt in dosering en ik ben in de 14 dagen 2,8 kilo afgevallen. Gauw weer!
리뷰 한국어로 번역하기

Voor mij een goede aanvulling

Michella님이 7월 4, 2021에 작성한 후기
Met veel sporten en goede voeding (al standaard in mijn routine) in 6 dagen 2,5 kilo afgevallen. Wel last van mn maag en rug thv diafragma. Pillen iets later innemen, rond half 11, is voor mij beter gegaan.
리뷰 한국어로 번역하기

Onveilig gevoel

Daphne님이 6월 24, 2021에 작성한 후기
Ik heb besloten na drie dagen te stoppen. Het product zorgde er voor dat ik weinig honger had, maar zorgde wel voor hartkloppingen en vier a vijf uur per dag trillingen in m'n handen en benen. Ik voelde me lichter in me hoofd. Toen dit drie dagen aanhield heb ik besloten te stoppen, omdat het onveilig aanvoelde.
리뷰 한국어로 번역하기

Bio ritme in de war

Joyce님이 6월 2, 2021에 작성한 후기
Ik ben een keto-eter en doe IF 18:6. Ik die 3x in de week hardlopen. Hier ben ik dan ook mee doorgegaan. Ik kreeg al vrij snel moeite met het IF-en. Ik kreeg veel sneller honger. Mijn eetlust werd wel minder, maar daardoor raakte ik niet vol genoeg om mijn volgende eet-periode te halen. En zo ging dat door. Heb niet extra veel hoeven te plassen. Ging wel veel beter naar de wc (is met keto nogal een dingetje). Energielevels waren oké, toch ging het hardlopen me wat minder goed af. Ik denk niet dat ik dit nog een keer ga doen.
리뷰 한국어로 번역하기

Top product

Kristien 님이 5월 20, 2021에 작성한 후기
Ik ben er 3kg met vermagerd op 2 weken. Het gaf me soms wel een opgejaagd gevoel maar dan dronk ik extra veel en ging het weg.
리뷰 한국어로 번역하기

Zonde voor je Geld !!

Papatya님이 5월 10, 2021에 작성한 후기
Ik heb product gekocht zonder bjj stil te staan omdat ik een vetrouwen in Body&Fit had. Ik ben begonnen volgens de aanwijzingen en ben veel gaan bewegen en drinken, maar het heeft bij mij voor GEEN 1cm of 1 kilo geholpen. Alleen maar als het in centimeter was geweest was ik al blij. IK BEN TELEURGESTELD, want je hebt op de markt echt capsules die zijn werk doen!!!
리뷰 한국어로 번역하기

Top!

Robin님이 4월 29, 2021에 작성한 후기
Ik kreeg er veel meer energie van, helaas niet veel verschil gehad met afvallen.
리뷰 한국어로 번역하기

14 days

Dominik님이 4월 7, 2021에 작성한 후기
Ich bin sehr zufrieden. Wirkt optimal. Der water flush etwas stark. Hab schon andere Produkte der eigenmarke versucht, die waren ohne jeglichen spürbaren effekt. Preis für bodyandfit Maßstab auf jeden Fall zu hoch angesetzt. Bin sehr zufrieden.
리뷰 한국어로 번역하기

Proberen

Marinke님이 4월 7, 2021에 작성한 후기
2e keer geprobeerd de 1e keer zwaar aan het sporten en dieet toen werkte het prima. Toen verloor ik de laatste 4 kilo in 2 weken. Nu zonder dieet en alleen wandelen. En 0 resultaat. Dus mijn idee is dat het alleen "werkt" Als je streng bent en het Dus waarschijnlijk ook red dan zonder de pillen. Je gaat er wel enorm van plassen en ook goed van piepen dus daar is het absoluut goed voor😂
리뷰 한국어로 번역하기

매주 업데이트되는 할인이벤트소식을 받아보세요

구독하고 20%할인 쿠폰받기