text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
문의하기를 통해 제품 관련 온라인 상담이 가능합니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송
Body&Fit Korea 운동 루틴을 지원하는 최대 30% 할인 혜택*

24HR 스마트 팩

Body&Fit
  • 봉지 하나에 영양 보충제가 모두 담겨있는 올인원 종합 제품
  • A-Z 멀티비타민, 24hr Fatburn 포함
  • 녹차 캡슐, 오메가 3 연질캡슐 포함
₩40,400

제품 정보

트레이닝 및 식이요법 목표 달성을 돕는 데일리 조합

24-hour Smart Pack과 함께 종일 활력을 느껴보세요. A-Z 멀티비타민 정제, 녹차 캡슐, 24hr Fatburn(아침 및 저녁 캡슐), 오메가 3 연질캡슐이 포함되어 있습니다. 하루에 한 봉지의 정제/캡슐을 섭취하고 트레이닝과 식단 목표를 달성해 보세요.

제품 특징

  • 봉지 하나에 영양 보충제가 모두 담겨있는 올인원 종합 제품
  • A-Z 멀티비타민, 24hr Fatburn 포함
  • 녹차 캡슐, 오메가 3 연질캡슐 포함
  • 30일 분량의 30봉지

사용 방법

Before breakfast take one tablet each of the A-Z multivitamin (pink), 24hr fatburn (orange), Omega 3 softgel (gold) and green tea capsule (white) with a glass of water. Shortly before bed, take one 24hr fatburn tablet (blue).

영양 정보

맛/사이즈 선택 시 영양 정보가 표시됩니다.

고객 후기

107
전체 평점(4.4)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Mooi compleet pakket.

Harold님이 5월 28, 2021에 작성한 후기
Alle noodzakelijke items en helpt bij afvallen.
리뷰 한국어로 번역하기

Goed product

Amber님이 5월 24, 2021에 작성한 후기
Merk goed verschil! Schaf het zeker nog een keer aan.
리뷰 한국어로 번역하기

Gewicht en de energie

Bren님이 5월 15, 2021에 작성한 후기
Merkte ik binnen een maand al verrassend verschil in mijn gewicht en de energie die ik er van krijg.
리뷰 한국어로 번역하기

Fijn product

Orpa님이 3월 29, 2021에 작성한 후기
Ondanks ik niets extra heb veranderd, merkte ik binnen een week al verassend verschil in mijn gewicht. Maar wat ik vooral erg fijn vind is de energie die ik er van krijg. Ik vond het daarom toch wel de moeite waard om een review te schrijven.
리뷰 한국어로 번역하기

100% effectief

Paredis님이 2월 26, 2021에 작성한 후기
In 2018 had ik een chef job in het buitenland.. voor ik vertrok had ik extra overgewicht en verschillende lichamelijke klachten. Na 2 maanden was ik 17 kilo kwijt , ik werkte wel 12 uur per dag en wandelde ongeveer nog 1 uur extra per dag door gebergte naar huis. Geen lichamelijke klachten meer gehad in die periode.. het enige nadeel is dat als je stopt met deze pillen je gewicht er 2x zo snel en dubbel bij komt :) ik was van een XL naar Grote M van koksvesten in die korte periode.. tijd om dat weer te doen !!
리뷰 한국어로 번역하기

Prima product

Jas님이 2월 21, 2021에 작성한 후기
Merk nog niet echt een verschil, maar fijn om te weten dat ik de bouwstoffen binnen krijg die ik nodig heb.
리뷰 한국어로 번역하기

Goed product!

Roestenburg 님이 12월 12, 2020에 작성한 후기
Goed product, voel me fit en gezond. Geen slaapproblemen.
리뷰 한국어로 번역하기

Even wennen, maar daarna knallen

Dees님이 7월 28, 2020에 작성한 후기
Ik ben geen koffiedrinker, en dus niet gewend aan cafeïne. De eerste dag dat ik dit product nam, wist ik dan ook niet wat me overkwam. Ik werd misselijk, heel onrustig en kreeg hartkloppingen. Ook de nacht was nog onrustig. De tweede dag twijfelde ik dan ook heel erg om überhaupt verder te gaan, maar ik heb het toch gedaan, mede door reviews van anderen die zeiden dat je er even doorheen moest. En inderdaad, de tweede dag had ik geen last meer van bijwerkingen. De eerste week ben ik wel 's ochtends nog wat onrustig wakker geworden, maar ook dat is voorbij gegaan. Ik heb de laatste maand mijn voedingsregime én sportregime drastisch omgegooid, en dat heb ik gecombineerd met het nemen van het 24hr smart pack. Ik ben in een maand tijd 6,5 kilo kwijt geraakt zonder al te veel verlies van spiermassa én met hier en daar een cheatday. Of het door het smart pack komt dat ik zoveel ben afgevallen? Nee, niet alleen natuurlijk. Maar ik heb wel het idee dat het ondersteunend is geweest en dat het mijn metabolisme goed heeft geholpen, wat in combinatie met het voedingsregime erg fijn is. Ik kan het niet bewijzen, maar het gevoel is sterk aanwezig. Daarom geef ik het het voordeel van de twijfel.
리뷰 한국어로 번역하기

buon prodotto

marco님이 7월 5, 2020에 작성한 후기
inizialmente ero un pò scettico, ma poi mi sono dovuto ricredere visti i risultati. il prodotto è molto buono, abbinato a dieta ed esercizio fisico aiuta davvero a perdere un pò di grasso e acqua sottopelle, la caffeina la mattina migliora la giornata. nel complesso ottimo anche lo spettro di vitamine e minerali anche se ho dovuto aggiungere un pò di vitamina C e vitamnia D3
리뷰 한국어로 번역하기

Echt goeie fatburn

Dieter님이 4월 30, 2020에 작성한 후기
In combinatie met sporten worden mijn buikspieren echt goed voelbaar wat ik er voor niet had.
리뷰 한국어로 번역하기

매주 업데이트되는 할인이벤트소식을 받아보세요

구독하고 20%할인 쿠폰받기