text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
문의하기를 통해 제품 관련 온라인 상담이 가능합니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송
Body&Fit Korea 인기제품 20% 할인*

7 데이 다이어트

Body&Fit
  • 완벽한 7일 영양 계획
  • 체중 감소를 도와주는 식사 대용 파우더
  • 1팩당 Low Calorie Meal 1개, Smart Protein Drink 1개
₩49,400

제품 정보

체중 감량을 돕는 식사 대용 파우더를 포한한 7일 다이어트 플랜

체중 감량 식단을 시작하는 데 도움이 필요하신가요? 기꺼이 도와드리겠습니다! 7-Day Diet 팩의 1일분에는 Low Calorie Meal 1개, Smart Protein Drink 1개, Smart Bar 1개, Low Calorie Pancake Mix 1개, Total Health 1캡슐이 들어 있습니다. 일주일치 식단으로 구성된 이 제품은 하루에 아침 식사부터 저녁 식사까지 필요한 950kcal를 제공합니다. Low-Calorie Meal과 Total Health 캡슐과 함께 하루를 시작하세요. 점심 식사는 Smart Protein Drink와 채소이며 오후 간식으로 Smart Bar를 섭취합니다. 저녁 식사는 팬케이크와 채소 200g으로 구성되어 있습니다. 목표를 달성할 수 있도록 도와드릴게요!

제품 특징

  • 완벽한 7일 영양 계획
  • 체중 감소를 도와주는 식사 대용 파우더
  • 1팩당 Low Calorie Meal 1개, Smart Protein Drink 1개
  • 1x Smart Bar 1x Smart Protein Pancake Mix
  • Omega-3가 함유된 멀티비타민 Total Health 1캡슐

사용 방법

라벨에 적힌 안내와 개인의 영양 목표에 맞춰 각 제품을 사용합니다.

고객 후기

39
전체 평점(3.8)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

Het werkt!

Chadee님이 3월 21, 2021에 작성한 후기
Na een week gevolgd te hebben was ik blij dat het erop zat. Hoewel makkelijk vol te houden komen de pannenkoeken je wel de neus uit na een week. Echter, ik had een mooi resultaat behaald van 3,3 kg eraf! Ik kan het dieet zeker aanbevelen omdat het goed vol te houden is. De repen en shakes zijn lekker.
리뷰 한국어로 번역하기

Aanrader !

Lindsey님이 3월 15, 2021에 작성한 후기
Top dieet , in 5 dagen 2,5 kilo afgevallen! De shakes en de repen smaken lekker alleen de pannekoeken zijn niet hemaal naar mijn smaak , maar verder top!
리뷰 한국어로 번역하기

Niet tevreden!

Eduardo Bonnet Naranjo님이 3월 14, 2021에 작성한 후기
Door bezuinigingen ontvang je helaas geen maatlepel maar ook geen dieet overzicht op een kaart/A4. In eerste instantie dacht ik dat ze het waren vergeten op te sturen. Na telefonisch (netjes te woord gestaan) contact gaven ze aan dat ze bovenstaande niet meer opsturen en dat alles digitaal terug te vinden is.
리뷰 한국어로 번역하기

Super

F님이 2월 27, 2021에 작성한 후기
Ik heb echt van alles geprobeerd om af te vallen, maar helaas werkte niets. Na goede recensies te hebben gelezen dacht ik dit is het proberen waard. Na 5 dagen ben ik 2 kilo afgevallen met dit pakket en het is echt goed te doen!
리뷰 한국어로 번역하기

Heb je een eerste aanzet nodig?

Edwin님이 2월 23, 2021에 작성한 후기
Pakket aangeschaft met als doel om goed / snel te beginnen met verliezen van gewicht. Na 1 week 3kg afgevallen. Shakes zijn goed te doen, repen zijn zelfs heel goed te doen. De pannenkoeken zijn een beetje droog maar met Agave siroop (advies uit een ander review) heel goed te doen. Aanrader dus!
리뷰 한국어로 번역하기

Goed te doen

Ello님이 2월 4, 2021에 작성한 후기
Compleet pakket. De shake vind ik naar papier maché smaken, niet lekker dus. Het frambozen drankje is lekker en de pannekoekensmaken gewoon naar pannekoek hoewel het bij mij meer op een aangekoekte scrambled egg lijkt. Het moet losgeschraapt van de bodem van de koekepan dus een pannekoek wordt het nooit. De repen zijn ronduit heerlijk, maar goed dat er maar 7 inzitten! Ik heb totaal geen hongergevoel. Nu nog afwachten of er ook resultaat te zien is, pas begonnen aan dag 3.
리뷰 한국어로 번역하기

goede start

Evy님이 9월 21, 2020에 작성한 후기
als je met een dieet wil starten en de verschillende producten een keertje wil proberen is het een aanrader. De vanille shake is lekker, de repen waren zeer gevarieerd, de pannekoek is lekker enkel de smart protein drink was allemaal één smaak :raspberry en deze lust ik persoonlijk echt niet. heb zelf nadien de poeder-shake in chocolade nabesteld, heel lekker.
리뷰 한국어로 번역하기

Prima te doen!

Leonie님이 9월 9, 2020에 작성한 후기
Na veel wikken en wegen toch dit pakket geprobeerd. In het begin wat sceptisch, maar het was goed vol te houden en ik had weinig tot geen honger tussendoor. Inderdaad veel vanille gekregen, maar hier heb ik mij niet aan gestoord. Uiteindelijk toch zeker 2,5 kg afgevallen, waar ik heel blij mee ben! Nu even rust, maar binnenkort weer een nieuw pakket doen!
리뷰 한국어로 번역하기

Echt een aanbeveling!

Kayleigh님이 9월 5, 2020에 작성한 후기
Heel goed vol te houden en in één week 3 kilo kwijtgeraakt! De shakes voor de ochtend vond ik erg vies (ik had de vanille smaak). De pannekoeken, proteïne drankjes en repen vond ik goed te doen. De pannekoeken heb ik een week vooruit gebakken en voornamelijk koud gegeten, dat vind ik het lekkerst. Heb de gehele week bijna geen hongergevoel gehad. Op sommige dagen niet eens toegekomen aan de reep of shake, zonder onverzadigd te zijn. Het zou wel fijn zijn meer afwisseling in smaken te hebben van de shake en proteïne drankje, de repen waren wel heel divers.
리뷰 한국어로 번역하기

Super dieet

laura 님이 9월 4, 2020에 작성한 후기
Wat een heerlijk dieet! Ik had shakes in vanille smaak en de repen in verschillende smaken. Ik vond vooral die repen heerlijk, het leek wel een traktatie. De pannenkoeken vond ik wat lastiger omdat het 1 pak was. Ik heb steeds voor twee dagen gebakken. Deze proefde beetje flauw dus heb ik er wat agave siroop op gedaan en twee keer banaan. Tussendoor soms knorrende maag maar dan nam ik wat komkommer of tomaatjes. Resultaat 6 dagen -2 kilo ( wel 3 x gesport ook). Ik ga dit dieet zeker nog keer doen!
리뷰 한국어로 번역하기

매주 업데이트되는 할인이벤트소식을 받아보세요

구독하고 20%할인 쿠폰받기