text.skipToContent text.skipToNavigation
위의 제품은 해외 온라인 소매 업체에서 판매하는 제품입니다.
블랙프라이데이 행사 기간 동안 주문 수량이 늘어 배송이 지연될 수 있습니다. 고객님들의 너그러운 양해 부탁드립니다.
₩60,000 이상 주문 시  무료 배송
*통큰 목표를 위한 통큰 최대 60% 할인 이벤트
행사기간 11월22일-30일 *6만원이상 주문시 무료 배송

7 데이 다이어트

Body & Fit
  • 완벽한 7일 영양 계획
  • 체중 감소를 도와주는 식사 대용 파우더
  • 1팩당 Low Calorie Meal 1개, Smart Protein Drink 1개
₩49,400

제품 정보

체중 감량을 돕는 식사 대용 파우더를 포한한 7일 다이어트 플랜

체중 감량 식단을 시작하는 데 도움이 필요하신가요? 기꺼이 도와드리겠습니다! 7-Day Diet 팩의 1일분에는 Low Calorie Meal 1개, Smart Protein Drink 1개, Smart Bar 1개, Low Calorie Pancake Mix 1개, Total Health 1캡슐이 들어 있습니다. 일주일치 식단으로 구성된 이 제품은 하루에 아침 식사부터 저녁 식사까지 필요한 950kcal를 제공합니다. Low-Calorie Meal과 Total Health 캡슐과 함께 하루를 시작하세요. 점심 식사는 Smart Protein Drink와 채소이며 오후 간식으로 Smart Bar를 섭취합니다. 저녁 식사는 팬케이크와 채소 200g으로 구성되어 있습니다. 목표를 달성할 수 있도록 도와드릴게요!

제품 특징

  • 완벽한 7일 영양 계획
  • 체중 감소를 도와주는 식사 대용 파우더
  • 1팩당 Low Calorie Meal 1개, Smart Protein Drink 1개
  • 1x Smart Bar 1x Smart Protein Pancake Mix
  • Omega-3가 함유된 멀티비타민 Total Health 1캡슐

사용 방법

라벨에 적힌 안내와 개인의 영양 목표에 맞춰 각 제품을 사용합니다.

고객 후기

13
전체 평점(3.7)
여기에 후기를 작성하세요. 불만사항 및 질문은 고객 서비스 로 문의하시기 바랍니다.
필수
제목을 입력하세요
메모를 입력하세요
평점을 입력하세요
form.alias.invalid

goede start

Evy님이 9월 21, 2020에 작성한 후기
als je met een dieet wil starten en de verschillende producten een keertje wil proberen is het een aanrader. De vanille shake is lekker, de repen waren zeer gevarieerd, de pannekoek is lekker enkel de smart protein drink was allemaal één smaak :raspberry en deze lust ik persoonlijk echt niet. heb zelf nadien de poeder-shake in chocolade nabesteld, heel lekker.
리뷰 한국어로 번역하기

Goed te doen

Nicky님이 7월 13, 2020에 작성한 후기
Nu 3 dagen bezig en het bevalt me super. De shake in vanille gekregen hierdoor ook goed te doen. De proteine bars ook in lekkere smaken waardoor je ze makkelijk op kan. Smart protein minder lekker van smaak maar ook goed te doen om je eraan te houden. De pannekoeken zijn ook erg lekker. Hierdoor is het goed te doen. Kortom, ik raad dit zeker aan. Uiteraard is elk pakket anders maar voor mij een lucky pakketje!
리뷰 한국어로 번역하기

Voor beoordeling

Jolanda님이 3월 5, 2020에 작성한 후기
Ik heb gister het pkket binnen gehad Ik ben zeer verrast hoe compleet het is voor dat geld Na de week zal ik een nieuw review schrijven
리뷰 한국어로 번역하기

Handig

Kayne 님이 2월 8, 2020에 작성한 후기
Spijtig dat er niet veel variatie in zat daarom heb ik extra producten besteld. Voor de rest een top product in begin effe moeilijk maar dan gaat het veel makkelijker. En leuk om op het einde het resultaat te zien !!!
리뷰 한국어로 번역하기

Immer wieder

Aliza님이 1월 30, 2020에 작성한 후기
Die Produkte sind lecker und einfach zubereiten. Werde ich bestimmt öfters nehmen.
리뷰 한국어로 번역하기

heel vies

Renee noort님이 1월 27, 2020에 작성한 후기
Zeker niet voor mij gemaakt. Het is zonde van je geld. De shakes krijgen we moeilijk weg en de vanille smaak is niet lekker. We worden er misselijk van en hebben geen zin meer om te eten (omdat het zo vies is). Ook krijg je cappunchino proteine drankje bij je pakket en is heel chemish en nep zoet. En de smart repen zijn droog en vullen te erg. Je kan ook lekker en gezond afvallen en dat is dit zeker niet!
리뷰 한국어로 번역하기

Fijn dieetplan

Sandra님이 1월 25, 2020에 작성한 후기
Heb het goed vol kunnen houden met alles in het pakket plus nog groenten en fruit, dit staat ook beschreven op de site. Shake smaakt goed, repen zijn heerlijk, niet overdreven zoet alleen de pannenkoeken zijn een kunst om ze goed te krijgen, dat is een kwestie van blijven proberen. Doordat ze wat smaakloos zijn kan je er plakjes banaan op doen. Resultaat: ik ben afgevallen en voel mij goed.
리뷰 한국어로 번역하기

Voor mij niet weggelegd

Van Heck님이 1월 20, 2020에 작성한 후기
Ontbijtproduct is prima en lekker. 'S middags de shakes telkens in vanille vond ik een beetje overkill. De pannenkoeken 's avonds vond ik echt niet lekker en heb ik dan ook al snel vervangen door normaal gezond avondeten. De repen vond ik persoonlijk ook echt niet lekker en heb ik dan ook verder geen gebruik van gemaakt. Kortom; Eentonig doordat er veelal vanille in het pakket zat De bars en pannenkoeken vond ik persoonlijk vies Duur voor wat ik er uiteindelijk van vond ...
리뷰 한국어로 번역하기

Magertjes

Dianne님이 1월 16, 2020에 작성한 후기
Pakket besteld en ik krijg 14 vanilleshakes; een beetje variatie had wel fijn geweest. Van de bars wél allemaal verschillende smaken! Een beschrijving van de 7 dagen in de doos zou ik ook fijn hebben gevonden. Ik ga het volgende week proberen, maar ga eerst wat smaken bijbestellen voor de variatie. Ben bang dat de vanille mijn neus uitkomt. Die bewaar ik wel voor het vervolg.
리뷰 한국어로 번역하기

Handig en haalbaar

Anne님이 1월 8, 2020에 작성한 후기
Heel handig pakket, je hoeft haast niet meer na te denken. En het is ook haalbaar, Ik heb er geen honger bij. Wat ik nog een meerwaarde zou vinden is als er nog wat tips voor recepten met de pannenkoeken zouden bijzitten. Maar verder topproduct!
리뷰 한국어로 번역하기