text.skipToContent text.skipToNavigation
Entrega normal grátis para encomendas de valor superior a 40,00 €
Entrega normal grátis para encomendas de valor superior a 40,00 €
PREPARAR, ESTAR PRONTO, GINÁSIO…
​​​​​​​VOLTE AO SEU MELHOR COM 50% DE DESCONTO

Fanny Cropped Pink Mist

Body & Fit

OUTLET - até 70% de desconto

DESDE 4,90 €

Descrição do produto

Avaliações de clientes

3
Classificação global (3)
Escreva aqui o seu comentário. Para reclamações e perguntas, gostaríamos de encaminhá-lo ao nosso atendimento ao cliente .
Obrigatório
Introduza um cabeçalho
Introduza um comentário
Introduza uma classificação
form.alias.invalid

Ist okay

Avaliação de Nadine em mai 23, 2020
Ich mag das Top, es ist etwas dünn und somit liegt es nicht richtig. Rutsch etwas hoch, aber ansonsten finde ich es gut, vor allem im Sommer, da ist der dünne Stoff wieder zum Vorteil.

Goede koop

Avaliação de Vw em abr 14, 2020
Ziet er leuk uit , spant niet volledig aan maar dit voelt juist leuk tijdens het sporten.

Waar-de-loos

Avaliação de Sneeuwvlokje em jan 22, 2020
De beschrijving bij dit topje is echt het tegenovergestelde van wat het in werkelijkheid is. Het is supergoedkoop katoen, sluit niet mooi aan bij de armsgaten, schijnt door (want goedkope katoen is dun) en voelt ruw aan op de huid i.p.v. zacht. Ik neem de moeite om dit op te schrijven omdat ik er boos van word dat het zo mooi wordt voorgesteld en dan van zo'n slechte kwaliteit is. En dan durven ze er 16,90 voor te vragen... Niet kopen, meiden! De foto's zien er weer mooi uit maar laat je niet in de maling nemen. Ik heb al eerder sportswear van B&F gekocht, dat ook van heel slechte kwaliteit was. Doe ik dus niet meer. B&F zou met de tijd moeten meegaan en biologische katoen moeten gaan gebruiken. Dat is nl. wel zacht en van een geweldige kwaliteit. Als je dat soort prijzen durft te vragen, kun je beter voor biologisch gaan.