text.skipToContent text.skipToNavigation
Oferta grátis para encomendas de valor superior a 10,00 €
HORÁRIO DE APOIO AO CLIENTE: Segunda-feira - Sexta-feira: 07h30 - 16h00.
Entrega normal grátis para encomendas de valor superior a €40
RISE STRONGER I 20% de desconto*
Entrega DHL grátis em compras acima de 40 €

Pack Smart 24HR

Body&Fit
  • Pacote com combinação completa de suplementos alimentares Inclui multivitamínico A-Z e 24hr Fatburn Inclui cápsula de chá verde e cápsula mole com Ómega 3
26,90 €

Descrição do produto

Combinação diária para ajudar os seus objetivos de treino e dieta

Ajude o seu corpo dia e noite com o nosso Pack Smart 24HR – inclui um comprimido com multivitamínico A-Z, cápsula de chá verde, 24hr Fatburn (cápsula de manhã e à noite) e a nossa cápsula de cápsula mole com Ómega 3. Tome uma saqueta de comprimidos/cápsulas por dia para contribuir para os seus objetivos de treino e dieta.

Beneficios

  • Pacote com combinação completa de suplementos alimentares Inclui multivitamínico A-Z e 24hr Fatburn Inclui cápsula de chá verde e cápsula mole com Ómega 3 30 saquetas para um consumo ao longo de 30 dias

Sugestões de uso

Antes do pequeno-almoço, tome um comprimido do multivitamínico A-Z (rosa), um comprimido 24hr Fatburn (laranja), uma cápsula mole com ómega 3 (dourada) e uma cápsula de chá verde (branca) com um copo de água. Pouco antes de dormir, tome um comprimido 24hr Fatburn (azul).

Informação nutricional

Ingredientes

Rótulos

Pack Smart 24HR Nutritional Information 1

Avaliações de clientes

104
Classificação global (4)
Escreva aqui o seu comentário. Para reclamações e perguntas, gostaríamos de encaminhá-lo ao nosso atendimento ao cliente .
Obrigatório
Introduza um cabeçalho
Introduza um comentário
Introduza uma classificação
form.alias.invalid

Fijn product

Avaliação de Orpa em mar 29, 2021
Ondanks ik niets extra heb veranderd, merkte ik binnen een week al verassend verschil in mijn gewicht. Maar wat ik vooral erg fijn vind is de energie die ik er van krijg. Ik vond het daarom toch wel de moeite waard om een review te schrijven.
Traduzir comentário para português

100% effectief

Avaliação de Paredis em fev 26, 2021
In 2018 had ik een chef job in het buitenland.. voor ik vertrok had ik extra overgewicht en verschillende lichamelijke klachten. Na 2 maanden was ik 17 kilo kwijt , ik werkte wel 12 uur per dag en wandelde ongeveer nog 1 uur extra per dag door gebergte naar huis. Geen lichamelijke klachten meer gehad in die periode.. het enige nadeel is dat als je stopt met deze pillen je gewicht er 2x zo snel en dubbel bij komt :) ik was van een XL naar Grote M van koksvesten in die korte periode.. tijd om dat weer te doen !!
Traduzir comentário para português

Prima product

Avaliação de Jas em fev 21, 2021
Merk nog niet echt een verschil, maar fijn om te weten dat ik de bouwstoffen binnen krijg die ik nodig heb.
Traduzir comentário para português

Goed product!

Avaliação de Roestenburg em dez 12, 2020
Goed product, voel me fit en gezond. Geen slaapproblemen.
Traduzir comentário para português

Even wennen, maar daarna knallen

Avaliação de Dees em jul 28, 2020
Ik ben geen koffiedrinker, en dus niet gewend aan cafeïne. De eerste dag dat ik dit product nam, wist ik dan ook niet wat me overkwam. Ik werd misselijk, heel onrustig en kreeg hartkloppingen. Ook de nacht was nog onrustig. De tweede dag twijfelde ik dan ook heel erg om überhaupt verder te gaan, maar ik heb het toch gedaan, mede door reviews van anderen die zeiden dat je er even doorheen moest. En inderdaad, de tweede dag had ik geen last meer van bijwerkingen. De eerste week ben ik wel 's ochtends nog wat onrustig wakker geworden, maar ook dat is voorbij gegaan. Ik heb de laatste maand mijn voedingsregime én sportregime drastisch omgegooid, en dat heb ik gecombineerd met het nemen van het 24hr smart pack. Ik ben in een maand tijd 6,5 kilo kwijt geraakt zonder al te veel verlies van spiermassa én met hier en daar een cheatday. Of het door het smart pack komt dat ik zoveel ben afgevallen? Nee, niet alleen natuurlijk. Maar ik heb wel het idee dat het ondersteunend is geweest en dat het mijn metabolisme goed heeft geholpen, wat in combinatie met het voedingsregime erg fijn is. Ik kan het niet bewijzen, maar het gevoel is sterk aanwezig. Daarom geef ik het het voordeel van de twijfel.
Traduzir comentário para português

buon prodotto

Avaliação de marco em jul 5, 2020
inizialmente ero un pò scettico, ma poi mi sono dovuto ricredere visti i risultati. il prodotto è molto buono, abbinato a dieta ed esercizio fisico aiuta davvero a perdere un pò di grasso e acqua sottopelle, la caffeina la mattina migliora la giornata. nel complesso ottimo anche lo spettro di vitamine e minerali anche se ho dovuto aggiungere un pò di vitamina C e vitamnia D3
Traduzir comentário para português

Echt goeie fatburn

Avaliação de Dieter em abr 30, 2020
In combinatie met sporten worden mijn buikspieren echt goed voelbaar wat ik er voor niet had.
Traduzir comentário para português

Top

Avaliação de Vincent em dez 18, 2019
Bonne énergie, bon focus, sans 'agressivité et ce tout au long de la journée. Top. Résultats (avec pratique sportive) visibles.
Traduzir comentário para português

Ideale vitamine

Avaliação de peter em abr 11, 2019
Ideaal bij een evenwichtige voeding bij doorgedreven training
Traduzir comentário para português

Alles wat nodig is

Avaliação de valerie em mar 31, 2019
Voordien spendeerden wij veel tijd in zelf uit te zoeken wat we nodig hadden en hoeveel van alles we nodig hadden. Daarbovenop moesten we dan ook alle vitaminen apart ergens kopen en er elke ochtends aan denken alles te nemen. We vergaten dit dan ook vaak. Met de 24HR Smart Pack vergeten we dit nooit meer. Het is zo makkelijk! Elke ochtend neem je gewoon een zakje en het blauwe pilletje laat je zitten voor 's avonds.
Traduzir comentário para português

INSCREVA-SE PARA RECEBER OFERTAS SEMANAIS, NOTÍCIAS E CONSELHOS

Receba ainda 20% de desconto na sua primeira encomenda