text.skipToContent text.skipToNavigation
Oferta grátis para encomendas de valor superior a 40,00 €
Devido ao aumento de pedidos durante a semana da Black Friday, as entregas podem sofrer alguns atrasos.
Entrega normal grátis para encomendas de valor superior a €40
#BETHEMOVEMENT I Até 60% de desconto
Oferta e entrega normal em compras acima de 40,00 €

BCAA 4: 1: 1

Body & Fit
  • 5 g de BCAA por porção
  • Proporção de 4:1:1, fornecendo 3,33 g de leucina por porção
  • Sem sabores, para lhe permitir adaptá-lo aos seus objetivos personalizados
desde 8,90 €

Descrição do produto

Pó de aminoácidos BCAA premium com leucina superior

BCAA 4:1:1 é um pó de aminoácidos de cadeia ramificada (BCAA), mas numa proporção de 4:1:1. Isto significa que há mais leucina do que nos pós 2:1:1 tradicionais. Com 5 g de BCAA por porção, tome o seu BCAA 4:1:1 antes ou depois do exercício ou a qualquer altura durante o dia. Adicione ao seu batido, bebida ou alimentos favoritos, uma excelente forma de adicionar BCAA à sua dieta diária, de acordo com os seus objetivos nutricionais.

Os blocos de construção da proteína

Os BCAA – leucina, isoleucina e valina – são três aminoácidos essenciais populares na nutrição desportiva. Os aminoácidos são os blocos de construção da proteína, dos quais nove são essenciais e têm de ser consumidos como parte da nossa dieta diária. Onze outros são classificados como não essenciais, o que significa que são produzidos no interior do corpo, mas pode ser preciso abastecer ocasionalmente.

Beneficios

  • 5 g de BCAA por porção
  • Proporção de 4:1:1, fornecendo 3,33 g de leucina por porção
  • Sem sabores, para lhe permitir adaptá-lo aos seus objetivos personalizados
  • Disponível em tubos de 250 g ou 500 g

Sugestões de uso

Misture uma colher (5 g) com 200 ml de água ou adicione como parte do seu batido de proteínas.

Informação nutricional

Rótulos

BCAA 4: 1: 1 Nutritional Information 1

Avaliações de clientes

89
Classificação global (3)
Escreva aqui o seu comentário. Para reclamações e perguntas, gostaríamos de encaminhá-lo ao nosso atendimento ao cliente .
Obrigatório
Introduza um cabeçalho
Introduza um comentário
Introduza uma classificação
form.alias.invalid

Sehr gut

Avaliação de Sandra Madrid Alvaro em nov 10, 2020
Ich empfehle der Produkt immer weiter.
Traduzir comentário para português

Beurk

Avaliação de Loïc em set 5, 2020
Très mauvais goût et mauvais mélange. En général les produits au goût neutre n'ont aucun goût mais celui là a un goût amer très désagréable même mélangé. Vite faites une version avec saveur orange ou citron.
Traduzir comentário para português

Bedachtzaam mengen

Avaliação de Max-Julius em jul 14, 2020
Goed product. Het smaakt naar bitter lemon zonder de limoen. Bij het mengen dien je, net als bij meel beslag, eerst twee theelepels water toe te voegen. Dit meng je tot een papje, dan voeg je nog twee theelepels water toe, en meng je het verder tot een papje. Dan lukt het uiteindelijk wel om het te laten oplossen.
Traduzir comentário para português

Goed spul

Avaliação de Robin em fev 1, 2020
Er zit geen toegevoegde smaak aan deze BCAA en daarom erg puur en precies wat ik nodig heb. De bittere smaak is even wennen, maar niet alles hoeft van mij naar een lolly of fruitsap te smaken. De poeder lost alleen slecht op in water dus de helft van de scoop blijft na het drinken op de bodem van mijn shakebeker liggen. Ik raad aan om de scoop poeder rechtstreeks in je mond te gooien en het dan weg te spoelen met een paar grote slokken water. Het is een beetje vies, maar dat werkt voor mij het beste.
Traduzir comentário para português

Smaak is niet goed

Avaliação de Ralph em jan 29, 2020
Normaal gesproken ben ik wel een fan val bijna alle producten van B&F maar dit was echt te vies voor woorden. Ik heb gelijk een soortgelijk product maar dan mét smaak besteld en deze weggeworpen. Heel erg naar spul.
Traduzir comentário para português

Niet te drinken

Avaliação de Marc em dez 2, 2019
Dit is het vieste wat ik ooit gedronken heb.
Traduzir comentário para português

Bitter/t went/super

Avaliação de A em out 19, 2019
Ik gebruik het product al jaren. Ik doe een schepje in mijn drinkfles voor ik ga sporten. Tegen dr tijd dat ik mijn eerste slok neem is t opgelost. Het is bitter, maar dat wend. Ik gebruik t omdat ik altijd zo enorm last had van zware vermoeide benen. Sinds ik dit tijdens t sporten gebruik niet meer. Als t vies is weet je dat er ook niks aan is toegevoegd als smaakstoffen ed.
Traduzir comentário para português

Goed product

Avaliação de Wouter em out 17, 2019
Het mixt niet goed en het smaakt vies. Daarom mix ik het met caseine wey voor mijn training. Het geeft mij het idee dat het wel werkt. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, daar horen vies smakende dingen ook bij, zolang het maar werkt!
Traduzir comentário para português

NIET BESTELLEN!!

Avaliação de Lilian em set 3, 2019
Dit product is niet te drinken. het lost met geen mogelijkheid op in water. koud of lauw, shakebeker of bidon. Verder smaakt het als chemokuur in een beker. Deze troep zouden ze niet mogen verkopen. Na contact met de klantenservice geen hulp, retour of vervanging. Ze doen alsof ze de klacht niet eerder hebben gehad, maar hieronder lees je er genoeg, zolang ze nog niet zijn verwijderd. Had ik al gezegd dat je het NIET moet kopen? Ohja 1 ster, nul kon niet....
Traduzir comentário para português

Heel vies

Avaliação de francois em set 1, 2019
Ik heb heb de 411 als eens eerder beschreven vorig jaar maar mijn review is verdwenen helaas. zoals eerder beschreven, het lost slecht op, de smaak is ronduit smerig, zelfs als je het mengt met iets zoets. Ik heb geprobeerd om het op te krijgen maar heb gewoon moeite om het te drinken zelfs met de hitte. Je kan het met de 211 mengen dan is het nog net te doen. Dit product koop ik nooit meer
Traduzir comentário para português

INSCREVA-SE PARA RECEBER OFERTAS SEMANAIS, NOTÍCIAS E CONSELHOS

Receba ainda 20% de desconto na sua primeira encomenda