text.skipToContent text.skipToNavigation
Entrega normal grátis para encomendas de valor superior a 40,00 €
Entrega normal grátis para encomendas de valor superior a 40,00 €
Partida, Largada, Ginásio…
ATÉ 50% DE DESCONTO + Oferta grátis a partir de 40€

Regime dietético de sete dias

Body & Fit

ATÉ 50% DE DESCONTO

  • Completar o plano de nutrição de sete dias
  • Pós substitutos de refeições para ajudar na perda de peso
  • O pacote inclui 1x Low Calorie Meal 1x Smart Protein Drink
32,90 € 19,70 €

Descrição do produto

Plano de regime dietético de sete dias com pós substitutos de refeições para ajudar na perda de peso

Quer uma mão para dar início à sua dieta para perder peso? Estamos aqui para isso! O nosso pacote de regime dietético de sete dias contém uma refeição Low-Calorie, uma Smart Protein Drink, uma Smart Bar, uma mistura Low Calorie Pancake e uma cápsula Total Health para cada dia. O fornecimento de produtos desta semana fornece 950 kcal por dia, cobrindo as suas necessidades desde o pequeno-almoço ao jantar – começa o dia com uma Low-Calorie Meal e uma cápsula Total Health. O almoço é uma Smart Protein Drink e vegetais, com a Smart Bar como um lanche da tarde, e a sua refeição da noite consiste em panquecas com 200 gramas de vegetais. Iremos ajudá-lo(a) a alcançar o seu objetivo!

Beneficios

  • Completar o plano de nutrição de sete dias
  • Pós substitutos de refeições para ajudar na perda de peso
  • O pacote inclui 1x Low Calorie Meal 1x Smart Protein Drink
  • 1x Smart Bar 1x Smart Protein Pancake Mix
  • 1 cápsula Total Health – uma multivitamina com Ómega 3

Sugestões de uso

Utilize cada produto de acordo com a orientação do rótulo e os seus objetivos de nutrição pessoais.

Avaliações de clientes

11
Classificação global (3)
Escreva aqui o seu comentário. Para reclamações e perguntas, gostaríamos de encaminhá-lo ao nosso atendimento ao cliente .
Obrigatório
Introduza um cabeçalho
Introduza um comentário
Introduza uma classificação
form.alias.invalid

Voor beoordeling

Avaliação de Jolanda em mar 5, 2020
Ik heb gister het pkket binnen gehad Ik ben zeer verrast hoe compleet het is voor dat geld Na de week zal ik een nieuw review schrijven

Handig

Avaliação de Kayne em fev 8, 2020
Spijtig dat er niet veel variatie in zat daarom heb ik extra producten besteld. Voor de rest een top product in begin effe moeilijk maar dan gaat het veel makkelijker. En leuk om op het einde het resultaat te zien !!!

Immer wieder

Avaliação de Aliza em jan 30, 2020
Die Produkte sind lecker und einfach zubereiten. Werde ich bestimmt öfters nehmen.

heel vies

Avaliação de Renee noort em jan 27, 2020
Zeker niet voor mij gemaakt. Het is zonde van je geld. De shakes krijgen we moeilijk weg en de vanille smaak is niet lekker. We worden er misselijk van en hebben geen zin meer om te eten (omdat het zo vies is). Ook krijg je cappunchino proteine drankje bij je pakket en is heel chemish en nep zoet. En de smart repen zijn droog en vullen te erg. Je kan ook lekker en gezond afvallen en dat is dit zeker niet!

Fijn dieetplan

Avaliação de Sandra em jan 25, 2020
Heb het goed vol kunnen houden met alles in het pakket plus nog groenten en fruit, dit staat ook beschreven op de site. Shake smaakt goed, repen zijn heerlijk, niet overdreven zoet alleen de pannenkoeken zijn een kunst om ze goed te krijgen, dat is een kwestie van blijven proberen. Doordat ze wat smaakloos zijn kan je er plakjes banaan op doen. Resultaat: ik ben afgevallen en voel mij goed.

Voor mij niet weggelegd

Avaliação de Van Heck em jan 20, 2020
Ontbijtproduct is prima en lekker. 'S middags de shakes telkens in vanille vond ik een beetje overkill. De pannenkoeken 's avonds vond ik echt niet lekker en heb ik dan ook al snel vervangen door normaal gezond avondeten. De repen vond ik persoonlijk ook echt niet lekker en heb ik dan ook verder geen gebruik van gemaakt. Kortom; Eentonig doordat er veelal vanille in het pakket zat De bars en pannenkoeken vond ik persoonlijk vies Duur voor wat ik er uiteindelijk van vond ...

Magertjes

Avaliação de Dianne em jan 16, 2020
Pakket besteld en ik krijg 14 vanilleshakes; een beetje variatie had wel fijn geweest. Van de bars wél allemaal verschillende smaken! Een beschrijving van de 7 dagen in de doos zou ik ook fijn hebben gevonden. Ik ga het volgende week proberen, maar ga eerst wat smaken bijbestellen voor de variatie. Ben bang dat de vanille mijn neus uitkomt. Die bewaar ik wel voor het vervolg.

Handig en haalbaar

Avaliação de Anne em jan 8, 2020
Heel handig pakket, je hoeft haast niet meer na te denken. En het is ook haalbaar, Ik heb er geen honger bij. Wat ik nog een meerwaarde zou vinden is als er nog wat tips voor recepten met de pannenkoeken zouden bijzitten. Maar verder topproduct!

Tolles Produkt

Avaliação de Torte em nov 26, 2019
Ich mache diese Diät immer mal wieder, wenn ich in kurzer Zeit mich wieder zurück besinnen möchte, mich verantwortungsvoll zu ernähren. Es ist leicht anzuwenden und wenig Aufwand. Ich find das total super!

Dit dieetplan is zeker een aanrader

Avaliação de Eliza em nov 12, 2019
Dit dieetplan is zeker een aanrader en makkelijk vol te houden. De producten zijn lekker, en met 2 x 200gr groente en 1 fuit aanvullen.