text.skipToContent text.skipToNavigation
Бесплатная стандартная доставка для заказов от 3 000 ₽
Бесплатная стандартная доставка для заказов от 3 000 ₽
НА СТАРТ, ВНИМАНИЕ, В СПОРТЗАЛ!
ВЕРНИТЕСЬ В ЛУЧШУЮ ФОРМУ СО СКИДКОЙ 50%
+ БЕСПЛАТНЫЙ подарок от 3000 ₽

Mammoth 2500

Interactive Nutrition

Скидкa до 50%

 • 1300 ккал в каждом коктейле
 • Каждая порция содержит 60 г высококачественного белка для обеспечения мышечного роста
 • 230 г углеводов в каждой порции для восстановления организма
От 1 710 ₽

Описание продукта

С высоким содержанием протеина
Низкое содержание сахара

Культовый высокопротеиновый высококалорийный порошок

Если вы хотите увеличить мышечную массу и объем, то Mammoth Mass от Interactive Nutrition — это один из самых знаковых порошков на рынке для увеличения веса. Каждая порция Mammoth Mass содержит 60 г белка для поддержки роста мышц, 230 г углеводов и более 1300 ккал для увеличения количества калорий в вашем рационе. Кроме того, Mammoth Mass также содержит добавленную аминокислотную матрицу, комплекс ферментов и триглицериды средней цепи (ТСЦ). Доступен в упаковках различного размера и потрясающих вкусах.

Содержит высококачественные ингредиенты, способствующие увеличению мышечной массы

Mammoth Mass состоит из высококачественных ингредиентов и содержит протеиновую смесь премиум-класса. Смесь сывороточного концентрата, сывороточного изолята, мицеллярного казеина и казеината кальция обеспечивает полноценный источник белка. Мальтодекстрин, источник углеводов, способствует быстрому восстановлению после интенсивных нагрузок. Принимайте 4 г продукта на 1 кг массы тела через 4–6 часов после тренировки. Среди всех многочисленных продуктов Mammoth Mass выделяется как премиум-вариант для тех, кто хочет стать больше!

Преимущества

 • 1300 ккал в каждом коктейле
 • Каждая порция содержит 60 г высококачественного белка для обеспечения мышечного роста
 • 230 г углеводов в каждой порции для восстановления организма
 • Добавлена аминокислотная матрица
 • Добавлен энзимный комплекс
 • Добавлены триглицериды средней цепи (ТСЦ)
 • Доступен в упаковках различного размера и потрясающих вкусах
 • Пищевая ценность может варьироваться в зависимости от вкуса.

Рекомендации по применению

Смешайте 2 мерные ложки Mammoth Mass (320 г) с 591 мл воды и наслаждайтесь вкусным калорийным коктейлем.

Пищевая ценность

Наименования

Mammoth 2500 Nutritional Information 1

Отзывы клиентов

411
Средний рейтинг (4)
Напишите ваш отзыв здесь. Если у вас есть жалоба или вопрос, обратитесь в службу поддержки.
Обязательно
Пожалуйста, введите заголовок
Пожалуйста, введите комментарий
Пожалуйста, оцените
form.alias.invalid

Zeer tevreden

Отзыв от Donny, мая 16, 2020
Vanaf begin aan chocola gehaald en daar zeer tevreden over, klontert zo goed als niet, (in een mixer helemaal niet) ook andere smaken geprobeerd zoals aardbei en cookie cream Maar die raadt ik persoonlijk niet aan.. Tenzij je van een overdreven sterke smaak houdt dan wijs ik hem niet af... Tot heden nogsteeds tevreden

Au TOP !!!

Отзыв от jannot, мая 7, 2020
Un des meilleur GAINER pour ma part !!! Vraiment dommage qu'il soit trop souvent en rupture de stock ainsi que leur gout cacahuète choco !!

Prima gainer

Отзыв от Jos, апр. 30, 2020
Smaak is opzich prima, dit keer vanille genomen. Moet wel zeggen dat ik het met water veel aangenamer vind om te drinken dan met melk. Ik neem 2 maatschappen met melk en krijg het moeilijk weg doordat de smaak vrij zoet is. Met water daarentegen is het al een stuk lekkerder en beter weg te krijgen.

Beste eiwitshake op de markt

Отзыв от Sel, апр. 3, 2020
Aardbei smaak is prima. Geen stukjes na mixen. Product geeft gewenst resultaat !

Parfait !!

Отзыв от Duval-Valentin, апр. 1, 2020
Mammoth arrivé à bonne destination rapidement et commande parfaitement conforme.

Perfect!

Отзыв от Errol, февр. 12, 2020
Voor de mensen die van plan zijn om hem te kopen, ik zeg gewoon doen.. Binnen een week ben ik al goed aangekomen en neem ik 2 maatscheppen in de ochtend en 2 maatscheppen in de middag. Uiteraard op trainingsdagen pas innemen na je training. Smaak vanille is gewoon prima en ik snap sommigen mensen niet over dat gezeur met klonten .. Als je 2 maatscheppen in een grote shakebeker doet en gewoon goed kan schudden zie ik nergens maar dan ook nergens een klont erin zitten. Voor de mensen die benieuwd zijn naar de maatschep die is vrij groot, en als je een zak besteld van 85 shakes oh boy o boy geloof me je krijgt een grote zak thuis geleverd alsof je een 6 kilo zak honden voer voor je hond hebt gekocht. :) Hoop hier genoeg info te hebben gegeven aan mensen die van plan zijn dit te bestellen.

Top product!

Отзыв от B, февр. 11, 2020
Ik heb zowel de weightgainer van Body and fit als die van Mammoth gebruikt, Mammoth is veel beter en geen stukjes! De smaak aardbei heeft wel een zoete chemische na smaak maar is lekker te drinken. Ik gebruik 2 scoops in een shake beker. Voor de mensen die klagen over de stukken, mix het met water! (warm tot lauw water), drinkt makkelijk en geen stukken te vinden. Ik ga nu voor de Vanille smaak, ben benieuwd.

Prijs kwaliteit gewoon top

Отзыв от Jay smallz, февр. 5, 2020
De betere die ik sinds jaren gebruik. Nu pas weer een beetje bezig maar ik merk al enig verschil, en dat terwijl ik minder dan de aangegeven dosering gebruik. 4 scoops vind ik zelf wel erg veel en dan te dik. Ik doe dus 1 of 2 met wat minder melk en of water. 3 shakes per dag red ik helaas ook niet want dan is het toilet overbezet de hele dag prrt prrt. De producten reageren op ieders lichaam en stofwisseling anders, zo krijg ik al snel last van mijn maag wat uiteraard vervelend is. Zeurpietjes over smaak en klonten.. je kan ook zelf gaan mixen met 10 tot 20 rauwe eieren in de morgen, dat is pas bah bah! Qua smaak gewoon top, zelf een beetje uitvogelen qua hoeveelheid dan kom je al snel tot een betere smaak samenstelling.

Aardbei dramatisch

Отзыв от Gijs vd Velden, янв. 25, 2020
De smaak 'aardbei', moet tussen aanhalingstekens geplaatst worden! Wat een chemische troep, echt niet te zuipen. Voorheen banaan gehad en dat was vele malen beter. Werking van het product is wel prima!

Bij de aarbei veel stukjes bah

Отзыв от Gijs, янв. 21, 2020
Laatst de aarbei gekocht 2 scoops en 400ml melk in de shakebeker, flink schudden en nog steeds veel stukjes.. geen aanrader bahbah Of de werking wel goed is geen idee dit kan ik niet blijven drinken