text.skipToContent text.skipToNavigation
Бесплатный подарок при покупках от 900 ₽
Oтправка в рабочие дни в течение 24 ч.
Бесплатная стандартная доставка при заказе от 3000 руб.
Получите скидку 30% *
+ Шейкер в подарок для заказов от 5000 ₽ 

7-дневная диета

Body & Fit
  • Полный план питания на 7 дней
  • Заменители еды для контроля веса в форме порошка
  • В набор входит 1 низкокалорийное блюдо Low Calorie Meal и 1 «умный» белковый напиток Smart Protein Drink
2 550 ₽

Описание продукта

Семидневный рацион с заменителями еды для коррекции веса

Хотите перейти на диету для снижения веса и ищете поддержку? Мы рядом и готовы помочь! Наш набор 7-Day Diet содержит низкокалорийное блюдо, «умный» белковый напиток, «умный» батончик, низкокалорийную блинную смесь и капсулу Total Health на каждый день. Этот набор продуктов на неделю ежедневно обеспечивает организму 950 ккал, покрывая ваши потребности в питании от завтрака до ужина. Вы будете начинать день с низкокалорийного блюда и капсулы Total Health. На обед предназначены белковый напиток и овощей, на полдник — «умный» батончик, а на ужин — блины с 200 г овощей. Мы поможем вам достичь поставленной цели!

Преимущества

  • Полный план питания на 7 дней
  • Заменители еды для контроля веса в форме порошка
  • В набор входит 1 низкокалорийное блюдо Low Calorie Meal и 1 «умный» белковый напиток Smart Protein Drink
  • 1 батончик Smart Bar 1 белковая блинная смесь Smart Protein Pancake Mix
  • 1 капсула Total Health — поливитамины и омега-3

Рекомендации по применению

Употребляйте каждый продукт в соответствии с инструкциями на этикетке и вашими личными целями в области питания.

Отзывы клиентов

44
Средний рейтинг (3)
Напишите ваш отзыв здесь. Если у вас есть жалоба или вопрос, обратитесь в службу поддержки.
Обязательно
Пожалуйста, введите заголовок
Пожалуйста, введите комментарий
Пожалуйста, оцените
form.alias.invalid

Tevreden

Отзыв от Rowan, июн. 23, 2021
Ik vind het altijd een fijne box om weer aan een frisse start te beginnen na een paar dagen cheaten. De shakes vind ik prima te doen en de repen zijn erg lekker! Dat is echt een moment om naar uit te kijken. De pannenkoeken zijn smaakloos, maar als je de 200g groenten daar in rolt is het een goede combinatie (met bv een klein beetje ketjap). Ik eet naast deze maaltijden vaak nog een beetje kwark of extra groenten
Посмотреть перевод на русском языке

Goed te doen

Отзыв от Sylvana, июн. 23, 2021
Ik vind het dieet best vol te houden. De smart bars zijn niet allemaal lekker sommige zijn echt heel vies🙈 maar verder is het goed vol te houden wel echt maar voor een week. Want na die week groenten eten voel ik me net een konijn😂 maar door we een week tussen te doen met gewoon eten en dan weer een week straften.
Посмотреть перевод на русском языке

Mwa

Отзыв от Suzanne, июн. 18, 2021
De ochtend Shake is echt niet lekker, krijg deze geen 7 dagen weg. Ook het protein drankje in de middag smaakt erg chemisch. Ik vind het geen aanrader.
Посмотреть перевод на русском языке

Aan te raden!

Отзыв от Anne, июн. 5, 2021
Dieet is goed vol te houden, zit nu op dag 5. De shake in de ochtend vind ik niet zo lekker (strawberry), ik doe hier wat ijsklontjes bij zodat het meer een milkshake wordt. Repen zijn goed te doen, veel variatie en geven een vol gevoel. Pannenkoekjes maak ik met stukjes appel en wat kaneel erbij. Daar kijk ik overdag naar uit! Bijna 2 kilo kwijt, dus top!
Посмотреть перевод на русском языке

Best goed te doen

Отзыв от Biebs, мая 27, 2021
Nu 3 dagen bezig, de vanille shake is niet echt mijn flavour. Hopelijk volgende keer een andere smaak. Het drankje en de repen zijn lekker alleen de pannekoeken ben ik nog niet helemaal overuit. Bak ze met appels en de binnenkant blijft een beetje zacht. Misschien moet ik ze langer bakken. Mis alleen een suikervrije stroop erbij om het af te maken. Zelf maar even aanschaffen. Maar op de weegschaal gaat het al de goede kant op..!! En daar doen we het voor
Посмотреть перевод на русском языке

Het werkt!

Отзыв от Chadee, мар. 21, 2021
Na een week gevolgd te hebben was ik blij dat het erop zat. Hoewel makkelijk vol te houden komen de pannenkoeken je wel de neus uit na een week. Echter, ik had een mooi resultaat behaald van 3,3 kg eraf! Ik kan het dieet zeker aanbevelen omdat het goed vol te houden is. De repen en shakes zijn lekker.
Посмотреть перевод на русском языке

Aanrader !

Отзыв от Lindsey, мар. 15, 2021
Top dieet , in 5 dagen 2,5 kilo afgevallen! De shakes en de repen smaken lekker alleen de pannekoeken zijn niet hemaal naar mijn smaak , maar verder top!
Посмотреть перевод на русском языке

Niet tevreden!

Отзыв от Eduardo Bonnet Naranjo, мар. 14, 2021
Door bezuinigingen ontvang je helaas geen maatlepel maar ook geen dieet overzicht op een kaart/A4. In eerste instantie dacht ik dat ze het waren vergeten op te sturen. Na telefonisch (netjes te woord gestaan) contact gaven ze aan dat ze bovenstaande niet meer opsturen en dat alles digitaal terug te vinden is.
Посмотреть перевод на русском языке

Super

Отзыв от F, февр. 27, 2021
Ik heb echt van alles geprobeerd om af te vallen, maar helaas werkte niets. Na goede recensies te hebben gelezen dacht ik dit is het proberen waard. Na 5 dagen ben ik 2 kilo afgevallen met dit pakket en het is echt goed te doen!
Посмотреть перевод на русском языке

Heb je een eerste aanzet nodig?

Отзыв от Edwin, февр. 23, 2021
Pakket aangeschaft met als doel om goed / snel te beginnen met verliezen van gewicht. Na 1 week 3kg afgevallen. Shakes zijn goed te doen, repen zijn zelfs heel goed te doen. De pannenkoeken zijn een beetje droog maar met Agave siroop (advies uit een ander review) heel goed te doen. Aanrader dus!
Посмотреть перевод на русском языке

ПОДПИШИТЕСЬ НА ЕЖЕНЕДЕЛЬНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, НОВОСТИ И СОВЕТЫ

Плюс 20% скидка на ваш первый заказ