text.skipToContent text.skipToNavigation
Бесплатная стандартная доставка для заказов от 3 000 ₽
Бесплатная стандартная доставка для заказов от 3 000 ₽
НА СТАРТ, ВНИМАНИЕ, В СПОРТЗАЛ!
ВЕРНИТЕСЬ В ЛУЧШУЮ ФОРМУ СО СКИДКОЙ 50%
+ БЕСПЛАТНЫЙ подарок от 3000 ₽

7 Day Diet

Body & Fit

Скидкa до 50%

  • Полный план питания на 7 дней
  • Заменители еды для контроля веса в форме порошка
  • В набор входит 1 низкокалорийное блюдо Low Calorie Meal и 1 «умный» белковый напиток Smart Protein Drink
2 250 ₽ 1 350 ₽

Описание продукта

Семидневный рацион с заменителями еды для коррекции веса

Хотите перейти на диету для снижения веса и ищете поддержку? Мы рядом и готовы помочь! Наш набор 7-Day Diet содержит низкокалорийное блюдо, «умный» белковый напиток, «умный» батончик, низкокалорийную блинную смесь и капсулу Total Health на каждый день. Этот набор продуктов на неделю ежедневно обеспечивает организму 950 ккал, покрывая ваши потребности в питании от завтрака до ужина. Вы будете начинать день с низкокалорийного блюда и капсулы Total Health. На обед предназначены белковый напиток и овощей, на полдник — «умный» батончик, а на ужин — блины с 200 г овощей. Мы поможем вам достичь поставленной цели!

Преимущества

  • Полный план питания на 7 дней
  • Заменители еды для контроля веса в форме порошка
  • В набор входит 1 низкокалорийное блюдо Low Calorie Meal и 1 «умный» белковый напиток Smart Protein Drink
  • 1 батончик Smart Bar 1 белковая блинная смесь Smart Protein Pancake Mix
  • 1 капсула Total Health — поливитамины и омега-3

Рекомендации по применению

Употребляйте каждый продукт в соответствии с инструкциями на этикетке и вашими личными целями в области питания.

Отзывы клиентов

11
Средний рейтинг (3)
Напишите ваш отзыв здесь. Если у вас есть жалоба или вопрос, обратитесь в службу поддержки.
Обязательно
Пожалуйста, введите заголовок
Пожалуйста, введите комментарий
Пожалуйста, оцените
form.alias.invalid

Voor beoordeling

Отзыв от Jolanda, мар. 5, 2020
Ik heb gister het pkket binnen gehad Ik ben zeer verrast hoe compleet het is voor dat geld Na de week zal ik een nieuw review schrijven

Handig

Отзыв от Kayne , февр. 8, 2020
Spijtig dat er niet veel variatie in zat daarom heb ik extra producten besteld. Voor de rest een top product in begin effe moeilijk maar dan gaat het veel makkelijker. En leuk om op het einde het resultaat te zien !!!

Immer wieder

Отзыв от Aliza, янв. 30, 2020
Die Produkte sind lecker und einfach zubereiten. Werde ich bestimmt öfters nehmen.

heel vies

Отзыв от Renee noort, янв. 27, 2020
Zeker niet voor mij gemaakt. Het is zonde van je geld. De shakes krijgen we moeilijk weg en de vanille smaak is niet lekker. We worden er misselijk van en hebben geen zin meer om te eten (omdat het zo vies is). Ook krijg je cappunchino proteine drankje bij je pakket en is heel chemish en nep zoet. En de smart repen zijn droog en vullen te erg. Je kan ook lekker en gezond afvallen en dat is dit zeker niet!

Fijn dieetplan

Отзыв от Sandra, янв. 25, 2020
Heb het goed vol kunnen houden met alles in het pakket plus nog groenten en fruit, dit staat ook beschreven op de site. Shake smaakt goed, repen zijn heerlijk, niet overdreven zoet alleen de pannenkoeken zijn een kunst om ze goed te krijgen, dat is een kwestie van blijven proberen. Doordat ze wat smaakloos zijn kan je er plakjes banaan op doen. Resultaat: ik ben afgevallen en voel mij goed.

Voor mij niet weggelegd

Отзыв от Van Heck, янв. 20, 2020
Ontbijtproduct is prima en lekker. 'S middags de shakes telkens in vanille vond ik een beetje overkill. De pannenkoeken 's avonds vond ik echt niet lekker en heb ik dan ook al snel vervangen door normaal gezond avondeten. De repen vond ik persoonlijk ook echt niet lekker en heb ik dan ook verder geen gebruik van gemaakt. Kortom; Eentonig doordat er veelal vanille in het pakket zat De bars en pannenkoeken vond ik persoonlijk vies Duur voor wat ik er uiteindelijk van vond ...

Magertjes

Отзыв от Dianne, янв. 16, 2020
Pakket besteld en ik krijg 14 vanilleshakes; een beetje variatie had wel fijn geweest. Van de bars wél allemaal verschillende smaken! Een beschrijving van de 7 dagen in de doos zou ik ook fijn hebben gevonden. Ik ga het volgende week proberen, maar ga eerst wat smaken bijbestellen voor de variatie. Ben bang dat de vanille mijn neus uitkomt. Die bewaar ik wel voor het vervolg.

Handig en haalbaar

Отзыв от Anne, янв. 8, 2020
Heel handig pakket, je hoeft haast niet meer na te denken. En het is ook haalbaar, Ik heb er geen honger bij. Wat ik nog een meerwaarde zou vinden is als er nog wat tips voor recepten met de pannenkoeken zouden bijzitten. Maar verder topproduct!

Tolles Produkt

Отзыв от Torte, нояб. 26, 2019
Ich mache diese Diät immer mal wieder, wenn ich in kurzer Zeit mich wieder zurück besinnen möchte, mich verantwortungsvoll zu ernähren. Es ist leicht anzuwenden und wenig Aufwand. Ich find das total super!

Dit dieetplan is zeker een aanrader

Отзыв от Eliza, нояб. 12, 2019
Dit dieetplan is zeker een aanrader en makkelijk vol te houden. De producten zijn lekker, en met 2 x 200gr groente en 1 fuit aanvullen.