text.skipToContent text.skipToNavigation
Бесплатный подарок при покупках от 3000 ₽
Oтправка в рабочие дни в течение 24 ч.
Бесплатная стандартная доставка при заказе от 3000 руб.
20% скидка с промокодом: SPRINT
+ Бесплатная доставка для заказов от 3000 ₽

БЦАА 4: 1: 1

Body & Fit
  • 5 г BCAA на порцию
  • Соотношение 4:1:1, обеспечивающее 3,33 г лейцина на порцию
  • Не имеет вкуса, можно добавлять в любые продукты по вашему желанию.
поскольку 1 750 ₽

Описание продукта

Порошок премиум-класса с аминокислотами BCAA с высоким содержанием лейцина

BCAA 4:1:1 представляет собой порошок аминокислот с разветвленной цепью (BCAA), но в соотношении 4:1:1. Это означает, что в нем больше лейцина, чем в традиционных порошках 2:1:1. BCAA 4:1:1 содержит 5 г BCAA на порцию — принимайте до или после тренировки или в любое время в течение дня. Добавляйте в свой любимый протеиновый коктейль, напиток или продукты — отличный способ добавить BCAA в свой ежедневный рацион в соответствии с вашей нормой калорий и питательных веществ.

Строительный материал для белка

BCAA — лейцин, изолейцин и валин — три незаменимые аминокислоты, популярные в спортивном питании. Аминокислоты являются строительным материалом для белка. Девять аминокислот в день являются незаменимыми и должны потребляться как часть нашего ежедневного режима питания. Одиннадцать других классифицируются как заменимые. Это означает, что они производятся вашим организмом, однако время от времени их необходимо восполнять.

Преимущества

  • 5 г BCAA на порцию
  • Соотношение 4:1:1, обеспечивающее 3,33 г лейцина на порцию
  • Не имеет вкуса, можно добавлять в любые продукты по вашему желанию.
  • Упаковки по 250 г или по 500 г

Рекомендации по применению

Смешайте одну мерную ложку (5 г) с 200 мл воды или добавьте в протеиновый коктейль.

Пищевая ценность

Наименования

БЦАА 4: 1: 1 Nutritional Information 1

Отзывы клиентов

89
Средний рейтинг (3)
Напишите ваш отзыв здесь. Если у вас есть жалоба или вопрос, обратитесь в службу поддержки.
Обязательно
Пожалуйста, введите заголовок
Пожалуйста, введите комментарий
Пожалуйста, оцените
form.alias.invalid

Sehr gut

Отзыв от Sandra Madrid Alvaro, нояб. 10, 2020
Ich empfehle der Produkt immer weiter.
Посмотреть перевод на русском языке

Beurk

Отзыв от Loïc, сент. 5, 2020
Très mauvais goût et mauvais mélange. En général les produits au goût neutre n'ont aucun goût mais celui là a un goût amer très désagréable même mélangé. Vite faites une version avec saveur orange ou citron.
Посмотреть перевод на русском языке

Bedachtzaam mengen

Отзыв от Max-Julius, июл. 14, 2020
Goed product. Het smaakt naar bitter lemon zonder de limoen. Bij het mengen dien je, net als bij meel beslag, eerst twee theelepels water toe te voegen. Dit meng je tot een papje, dan voeg je nog twee theelepels water toe, en meng je het verder tot een papje. Dan lukt het uiteindelijk wel om het te laten oplossen.
Посмотреть перевод на русском языке

Goed spul

Отзыв от Robin, февр. 1, 2020
Er zit geen toegevoegde smaak aan deze BCAA en daarom erg puur en precies wat ik nodig heb. De bittere smaak is even wennen, maar niet alles hoeft van mij naar een lolly of fruitsap te smaken. De poeder lost alleen slecht op in water dus de helft van de scoop blijft na het drinken op de bodem van mijn shakebeker liggen. Ik raad aan om de scoop poeder rechtstreeks in je mond te gooien en het dan weg te spoelen met een paar grote slokken water. Het is een beetje vies, maar dat werkt voor mij het beste.
Посмотреть перевод на русском языке

Smaak is niet goed

Отзыв от Ralph, янв. 29, 2020
Normaal gesproken ben ik wel een fan val bijna alle producten van B&F maar dit was echt te vies voor woorden. Ik heb gelijk een soortgelijk product maar dan mét smaak besteld en deze weggeworpen. Heel erg naar spul.
Посмотреть перевод на русском языке

Niet te drinken

Отзыв от Marc, дек. 2, 2019
Dit is het vieste wat ik ooit gedronken heb.
Посмотреть перевод на русском языке

Bitter/t went/super

Отзыв от A, окт. 19, 2019
Ik gebruik het product al jaren. Ik doe een schepje in mijn drinkfles voor ik ga sporten. Tegen dr tijd dat ik mijn eerste slok neem is t opgelost. Het is bitter, maar dat wend. Ik gebruik t omdat ik altijd zo enorm last had van zware vermoeide benen. Sinds ik dit tijdens t sporten gebruik niet meer. Als t vies is weet je dat er ook niks aan is toegevoegd als smaakstoffen ed.
Посмотреть перевод на русском языке

Goed product

Отзыв от Wouter, окт. 17, 2019
Het mixt niet goed en het smaakt vies. Daarom mix ik het met caseine wey voor mijn training. Het geeft mij het idee dat het wel werkt. Wie mooi wil zijn moet pijn lijden, daar horen vies smakende dingen ook bij, zolang het maar werkt!
Посмотреть перевод на русском языке

NIET BESTELLEN!!

Отзыв от Lilian, сент. 3, 2019
Dit product is niet te drinken. het lost met geen mogelijkheid op in water. koud of lauw, shakebeker of bidon. Verder smaakt het als chemokuur in een beker. Deze troep zouden ze niet mogen verkopen. Na contact met de klantenservice geen hulp, retour of vervanging. Ze doen alsof ze de klacht niet eerder hebben gehad, maar hieronder lees je er genoeg, zolang ze nog niet zijn verwijderd. Had ik al gezegd dat je het NIET moet kopen? Ohja 1 ster, nul kon niet....
Посмотреть перевод на русском языке

Heel vies

Отзыв от francois, сент. 1, 2019
Ik heb heb de 411 als eens eerder beschreven vorig jaar maar mijn review is verdwenen helaas. zoals eerder beschreven, het lost slecht op, de smaak is ronduit smerig, zelfs als je het mengt met iets zoets. Ik heb geprobeerd om het op te krijgen maar heb gewoon moeite om het te drinken zelfs met de hitte. Je kan het met de 211 mengen dan is het nog net te doen. Dit product koop ik nooit meer
Посмотреть перевод на русском языке

ПОДПИШИТЕСЬ НА ЕЖЕНЕДЕЛЬНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, НОВОСТИ И СОВЕТЫ

Плюс 20% скидка на ваш первый заказ