text.skipToContent text.skipToNavigation
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送

24HR スマートパック

Body&Fit
  • 1包に各種サプリメントを組み合わせたオールインワンの栄養補助食品
  • マルチビタミンA~Zと24hrファットバーンが含まれています
  • 緑茶カプセル・オメガ3ソフトジェルが含まれています
¥3,890

製品概要

トレーニングとダイエットの目標をサポートするためのデイリーコンビネーション

24hr スマートパックで1日中体をサポートしましょう。A~Zマルチビタミンタブレット、緑茶カプセル、24hr ファットバーン(朝と夕方のカプセル)、オメガ3ソフトジェルが含まれています。1日1包のタブレット/カプセルを摂取して、トレーニングやダイエット目標を達成しましょう。

製品の特長

  • 1包に各種サプリメントを組み合わせたオールインワンの栄養補助食品

  • マルチビタミンA~Zと24hr ファットバーンが含まれています
  • 緑茶カプセル・オメガ3ソフトジェルが含まれています
  • 30袋で30日分

お薦めの使用法

朝食の前に、A-Zマルチビタミン(ピンク)、24hr ファットバーン(オレンジ)、オメガ3ソフトジェル(金)、緑茶カプセル(白)を1粒ずつ1杯の水で摂取します。就寝前に、24hr ファットバーンタブレット(青)を1粒摂取してください。

栄養成分表示

栄養成分情報は、フレーバーやサイズを選択すると表示されます。

カスタマーレビュー

108
総合評価(4.4)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Heel tevreden

9月 21, 2021についてのRica 様のレビュー
Ik ben bezig met een lang traject om af te vallen met behulp van deze smart pack en natuurlijk een gezond levensstijl ben ik vorig jaar al 10 kg verloren helaas was ik toen niet veder gegaan maar nu start ik alles weer op. En wat voel ik me goed al na de eerste dag voelde ik gelijk weer meer energie en zin om dingen te ondernemen met behulp van professioneel hulp ga ik nu weer veder om 40kg kwijt te raken!
レビューを日本語に翻訳する

Mooi compleet pakket.

5月 28, 2021についてのHarold様のレビュー
Alle noodzakelijke items en helpt bij afvallen.
レビューを日本語に翻訳する

Goed product

5月 24, 2021についてのAmber様のレビュー
Merk goed verschil! Schaf het zeker nog een keer aan.
レビューを日本語に翻訳する

Gewicht en de energie

5月 15, 2021についてのBren様のレビュー
Merkte ik binnen een maand al verrassend verschil in mijn gewicht en de energie die ik er van krijg.
レビューを日本語に翻訳する

Fijn product

3月 29, 2021についてのOrpa様のレビュー
Ondanks ik niets extra heb veranderd, merkte ik binnen een week al verassend verschil in mijn gewicht. Maar wat ik vooral erg fijn vind is de energie die ik er van krijg. Ik vond het daarom toch wel de moeite waard om een review te schrijven.
レビューを日本語に翻訳する

100% effectief

2月 26, 2021についてのParedis様のレビュー
In 2018 had ik een chef job in het buitenland.. voor ik vertrok had ik extra overgewicht en verschillende lichamelijke klachten. Na 2 maanden was ik 17 kilo kwijt , ik werkte wel 12 uur per dag en wandelde ongeveer nog 1 uur extra per dag door gebergte naar huis. Geen lichamelijke klachten meer gehad in die periode.. het enige nadeel is dat als je stopt met deze pillen je gewicht er 2x zo snel en dubbel bij komt :) ik was van een XL naar Grote M van koksvesten in die korte periode.. tijd om dat weer te doen !!
レビューを日本語に翻訳する

Prima product

2月 21, 2021についてのJas様のレビュー
Merk nog niet echt een verschil, maar fijn om te weten dat ik de bouwstoffen binnen krijg die ik nodig heb.
レビューを日本語に翻訳する

Goed product!

12月 12, 2020についてのRoestenburg 様のレビュー
Goed product, voel me fit en gezond. Geen slaapproblemen.
レビューを日本語に翻訳する

Even wennen, maar daarna knallen

7月 28, 2020についてのDees様のレビュー
Ik ben geen koffiedrinker, en dus niet gewend aan cafeïne. De eerste dag dat ik dit product nam, wist ik dan ook niet wat me overkwam. Ik werd misselijk, heel onrustig en kreeg hartkloppingen. Ook de nacht was nog onrustig. De tweede dag twijfelde ik dan ook heel erg om überhaupt verder te gaan, maar ik heb het toch gedaan, mede door reviews van anderen die zeiden dat je er even doorheen moest. En inderdaad, de tweede dag had ik geen last meer van bijwerkingen. De eerste week ben ik wel 's ochtends nog wat onrustig wakker geworden, maar ook dat is voorbij gegaan. Ik heb de laatste maand mijn voedingsregime én sportregime drastisch omgegooid, en dat heb ik gecombineerd met het nemen van het 24hr smart pack. Ik ben in een maand tijd 6,5 kilo kwijt geraakt zonder al te veel verlies van spiermassa én met hier en daar een cheatday. Of het door het smart pack komt dat ik zoveel ben afgevallen? Nee, niet alleen natuurlijk. Maar ik heb wel het idee dat het ondersteunend is geweest en dat het mijn metabolisme goed heeft geholpen, wat in combinatie met het voedingsregime erg fijn is. Ik kan het niet bewijzen, maar het gevoel is sterk aanwezig. Daarom geef ik het het voordeel van de twijfel.
レビューを日本語に翻訳する

buon prodotto

7月 5, 2020についてのmarco様のレビュー
inizialmente ero un pò scettico, ma poi mi sono dovuto ricredere visti i risultati. il prodotto è molto buono, abbinato a dieta ed esercizio fisico aiuta davvero a perdere un pò di grasso e acqua sottopelle, la caffeina la mattina migliora la giornata. nel complesso ottimo anche lo spettro di vitamine e minerali anche se ho dovuto aggiungere un pò di vitamina C e vitamnia D3
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント