text.accessibility.skipToContent text.accessibility.skipToNavigation
100%安全な購入
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。

オーガニックソイプロテイン

Body&Fit

35%オフ

  • 高品質のオーガニックソイプロテイン
  • タンパク質93%
  • 筋肉の成長と維持をサポートします

製品概要

高タンパク質 高タンパク質
低脂肪 低脂肪
低糖 低糖
オーガニック オーガニック

高タンパク質の食生活をサポートするプレミアム ビーガンプロテインパウダー

ソイプロテインパウダーを気に入っていただいた方は、ぜひ有機バージョンもお試しください!この高品質の植物ベースのオーガニックソイプロテインは、タンパク質が93%を占め、筋肉の成長と維持をサポートします。無脂肪、無糖。

シェイク、スムージー、パンケーキに加えてください

オーガニックソイプロテイン自体はノンフレーバーなので、高タンパク質な材料のひとつとして使用できます。オリジナルの自家製プロテインシェイク、スムージー、パンケーキをはじめ、お気に入りのレシピにご使用ください。シリアル、ミューズリー、ヨーグルトに加えると、新たな楽しみ方ができます。オーガニックソイプロテインにはナッツのような風味があります。ますます人気が高まっているアクティブなビーガンライフスタイルを送っている方にとっても、用途の広い素材になります。

製品の特長

  • 高品質のオーガニックソイプロテイン
  • タンパク質93%
  • 筋肉の成長と維持をサポート
  • 無糖、無脂肪
  • 自家製シェイク、スムージー、高タンパク質食品のための便利なタンパク質源
  • ビーガンとベジタリアンの方の食習慣にも適応

お薦めの使用法

栄養補助食品としてお好みのシェイク、スムージー、またはレシピに大さじ2杯 (25g) を混ぜてください。

栄養成分表示

栄養成分情報は、フレーバーやサイズを選択すると表示されます。

カスタマーレビュー

79
総合評価(4.2)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Versatile

8月 11, 2023についてのIla様のレビュー
購入確認済
Ottimo come aggiunta a frullati di frutta
レビューを日本語に翻訳する

Niet aan te raden

7月 28, 2023についてのFloris様のレビュー
Mengt überhaupt niet goed met water. hiernaast geprobeerd het te vermengen met andere smaken maar niets helpt tegen de ranzige smaak. Enige optie om dit naar binnen te krijgen is via een smoothie maar dan is het ook niet lekker. Met andere woorden koop gewoon wat anders want dit is niet te doen.
レビューを日本語に翻訳する

Klonterig, niet op te lossen

6月 25, 2023についてのLeon様のレビュー
Ik ben normaal gesproken van B&F gewend dat ze proteine poeders verkopen die makkelijk met wat schudden oplossen. Zo niet bij deze. Lost niet op, maar creeert grote vlokken die bij hevig schudden verflinteren naar kleinere vlokken. Ik wil graag overstappen op vegan proteine maar dit is echt meuk
レビューを日本語に翻訳する

Excellente protéine végétale

6月 4, 2023についてのThierry WAMPACH様のレビュー
購入確認済
Sans doute la meilleure protéine végétale proposée par B&F. Pas de glucide, pas de sel, très peu de matière grasse. Le goût est très neutre, mais il est possible de l'associer avec d'autres protéines plus savoureuses.
レビューを日本語に翻訳する

Smaakt niet meer als voorheen!!!

6月 3, 2023についての匿名様のレビュー
Teleurgesteld!!! Dit was jaren lang mijn go to proteïne poeder om bij mijn haver te voegen. Zeer neutraal qua smaak en ideaal om toe te voegen aan zaken die je zelf op smaak wil brengen!! Ideaal voor overnight oatmeal bv Met de nieuwe verpakking is de samenstelling ook stilzwijgend veranderd. De consistentie is hetzelfde maar de nasmaak heeft iets chemisch en vies!! Foei Body&fit
レビューを日本語に翻訳する

Smerig!

5月 15, 2023についてのKarel様のレビュー
購入確認済
Wat een wanproduct. Wat je ook doet, het stuift altijd alles onder. Probeer je een shake te maken, lukt dat niet. Er ontstaat een onverteerbare brij klonten die wel van plastic lijken. En als je het door eten mengt neemt dat direct de kartonsmaak over. Wat een rotzooi. En dan te bedenken dat er soja-eiwitpoeder is die gewoon lekker is.
レビューを日本語に翻訳する

Middelmatig,goedkoop maar daarmee is het ook gezegd

4月 3, 2023についてのMIchel 様のレビュー
購入確認済
Hij is goedkoop en goed in z'n voedingswaarde maar daarmee is ook al het goede gezegd. De shake is heel dik (ook met extra water bij) en smaakt erg naar zaagsel. Met een goede scheut (suiker vrije) limonade siroop erbij is het ok. Maar ik zou hem niet nog 1x kopen.
レビューを日本語に翻訳する

Wirkt

3月 22, 2023についてのmartin様のレビュー
購入確認済
Gut für Mich ersetzt Fleisch und gibt mir Kraft
レビューを日本語に翻訳する

Hochwertiges Protein

3月 11, 2023についてのGregor 様のレビュー
購入確認済
Sojaprotein hat eine Wertigkeit von 85 und ist damit eines der hochwertigsten Proteine überhaupt. Niemand muss also Tierquälerei verursachen um Muskeln auzubauen. Das geht aber auch gut mit dem Erbsenprotein von Body & Fit, welches mit von der Konsistenz her westentlich besser gefällt. Das Sojaprotein ist wie ein feiner Staub und bildet in Getränk Klümpchen. Man muss ständig rühren beim Trinken..... Der Geschmack ist OK.
レビューを日本語に翻訳する

Prima alternatief

2月 28, 2023についてのChantall様のレビュー
購入確認済
Een prima alternatief voor whey proteïne. De samenstelling/ bron die nu gebruikt wordt, lijkt anders dan die van voorheen. Geur, smaak en klontvorming lijkt anders, mijns inziens. Wanneer je niet snel genoeg bent met mengen van het poeder, of teveel vocht in 1x toe voegt in je shakebeker, vormt het poeder zich tot een soort rubber, chewy stukjes of blijft plakken aan de wanden. Snel mengen dus, dan is er niets aan de hand en is het een heerlijke en vrij neutrale toevoeging aan bijv. plantaardige kwark of shake voor meer proteïne on daily basis..
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが10%オフになるクーポンをもれなくプレゼント