text.accessibility.skipToContent text.accessibility.skipToNavigation
100%安全な購入
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。

オーガニックソイプロテイン

Body&Fit

35%オフ

  • 高品質のオーガニックソイプロテイン
  • タンパク質93%
  • 筋肉の成長と維持をサポートします

製品概要

高タンパク質 高タンパク質
低脂肪 低脂肪
低糖 低糖
オーガニック オーガニック

高タンパク質の食生活をサポートするプレミアム ビーガンプロテインパウダー

ソイプロテインパウダーを気に入っていただいた方は、ぜひ有機バージョンもお試しください!この高品質の植物ベースのオーガニックソイプロテインは、タンパク質が93%を占め、筋肉の成長と維持をサポートします。無脂肪、無糖。

シェイク、スムージー、パンケーキに加えてください

オーガニックソイプロテイン自体はノンフレーバーなので、高タンパク質な材料のひとつとして使用できます。オリジナルの自家製プロテインシェイク、スムージー、パンケーキをはじめ、お気に入りのレシピにご使用ください。シリアル、ミューズリー、ヨーグルトに加えると、新たな楽しみ方ができます。オーガニックソイプロテインにはナッツのような風味があります。ますます人気が高まっているアクティブなビーガンライフスタイルを送っている方にとっても、用途の広い素材になります。

製品の特長

  • 高品質のオーガニックソイプロテイン
  • タンパク質93%
  • 筋肉の成長と維持をサポート
  • 無糖、無脂肪
  • 自家製シェイク、スムージー、高タンパク質食品のための便利なタンパク質源
  • ビーガンとベジタリアンの方の食習慣にも適応

お薦めの使用法

栄養補助食品としてお好みのシェイク、スムージー、またはレシピに大さじ2杯 (25g) を混ぜてください。

栄養成分表示

栄養成分情報は、フレーバーやサイズを選択すると表示されます。

カスタマーレビュー

71
総合評価(4.4)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Wirkt

3月 22, 2023についてのmartin様のレビュー
購入確認済
Gut für Mich ersetzt Fleisch und gibt mir Kraft
レビューを日本語に翻訳する

Hochwertiges Protein

3月 11, 2023についてのGregor 様のレビュー
購入確認済
Sojaprotein hat eine Wertigkeit von 85 und ist damit eines der hochwertigsten Proteine überhaupt. Niemand muss also Tierquälerei verursachen um Muskeln auzubauen. Das geht aber auch gut mit dem Erbsenprotein von Body & Fit, welches mit von der Konsistenz her westentlich besser gefällt. Das Sojaprotein ist wie ein feiner Staub und bildet in Getränk Klümpchen. Man muss ständig rühren beim Trinken..... Der Geschmack ist OK.
レビューを日本語に翻訳する

Prima alternatief

2月 28, 2023についてのChantall様のレビュー
購入確認済
Een prima alternatief voor whey proteïne. De samenstelling/ bron die nu gebruikt wordt, lijkt anders dan die van voorheen. Geur, smaak en klontvorming lijkt anders, mijns inziens. Wanneer je niet snel genoeg bent met mengen van het poeder, of teveel vocht in 1x toe voegt in je shakebeker, vormt het poeder zich tot een soort rubber, chewy stukjes of blijft plakken aan de wanden. Snel mengen dus, dan is er niets aan de hand en is het een heerlijke en vrij neutrale toevoeging aan bijv. plantaardige kwark of shake voor meer proteïne on daily basis..
レビューを日本語に翻訳する

Mwah

2月 20, 2023についてのWies様のレビュー
Ik kocht dit omdat het in tegenstelling tot het normale whey eiwit geen smaak- en zoetstoffen bevat en vanwege de prijs. Ik vind dat het een muffige smaak heeft, als je het door een smoothie smaakt die minder lekker en je proeft de textuur van het poeder. Het lost dan ook niet goed op zelfs niet in een sterke blender. Jammer. Ik gebruik nu in mijn smoothies een halve scoop soja-eiwit en een halve scoop vanille-eiwit dan is het wel prima.
レビューを日本語に翻訳する

It doesn't mix well

2月 6, 2023についてのJessica様のレビュー
I've gotten many protein powders from Body and Fit over the years and have found ways to enjoy them but this one is almost impossible to consume. The powder doesn't mix well with water and results in a chunky tofu soup like consistency. It's very hard to consume. It's only saving grace is the taste which is still relatively neutral.
レビューを日本語に翻訳する

heerlijk

1月 6, 2023についてのJean様のレビュー
Lekker met ongezoete amandel melk. Goede prijs. Meer energie
レビューを日本語に翻訳する

Troep!

11月 25, 2022についてのNinette様のレビュー
Dit is echt een miskoop! Wat een troep! Als je de zak openmaakt stuift de keuken inclusief jijzelf onder het poeder. Het is zo droog dat het niet te doseren is, en het belangrijkste: HET LOST NIET OP! Het resultaat is een smerige en klonterige shake. Letterlijk weggegooid geld want meteen de vuilnisbak in.
レビューを日本語に翻訳する

Top

11月 23, 2022についての匿名様のレビュー
Top
レビューを日本語に翻訳する

Toppp

11月 23, 2022についての匿名様のレビュー
Top
レビューを日本語に翻訳する

Vreselijk

10月 29, 2022についてのChristiaan様のレビュー
購入確認済
Dit is oprecht de meest smerige proteïne die ik ooit heb gehad. Ik had deze voor mijn vriendin gekocht. Alleen vond deze ook niet lekker. Dus ik dacht ik mix het wel met fruit maar zelfs dan komt de smaak en geur en zwaar overheen. Ruikt naar behanglijm en is niet weg te krijgen.
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが10%オフになるクーポンをもれなくプレゼント