text.skipToContent text.skipToNavigation
100%安全な購入
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送

コラーゲン ビューティー ドリンクミックス

Body&Fit
  • 低糖美容サプリメント
  • 若々しい肌、髪、爪に
  • 高タンパク質製品
  • ビタミンとミネラルの完璧な組み合わせ
  • 3種類のおいしいフレーバー

製品概要

低糖 低糖

究極の美容サプリメント

Body&Fitによるコラーゲンビューティードリンクミックスは、独自の組成の低糖美容サプリメントです。Verisol®やOptiMSM®などを配合したドリンクミックスは、若々しい皮膚、髪、爪をもたらします。コラーゲンビューティードリンクミックスは高タンパク質で、さまざまな活性ビタミンとミネラルが完璧に組み合わせされています。ビタミンCは、皮膚に欠かせないコラーゲンの合成に寄与します。ビタミンEとマンガンは抗酸化剤として働き、亜鉛は髪と爪を健康に保ちます。最後に、このドリンクミックスには、美容製品の必須成分であるヒアルロン酸が豊富に含まれています。コラーゲンビューティー ドリンクミックスには、3つの素晴らしい味があります

若々しい肌、髪、爪に

1Verisol®コラーゲンは、しわに働きかけます。 1OptiMSM®は、皮膚の正常な構造の維持を助けます。

製品の特長

  • 低糖美容サプリメント

  • 若々しい肌、髪、爪に
  • 高タンパク質製品
  • ビタミンとミネラルの完璧な組み合わせ
  • 3種類のおいしいフレーバー

栄養成分表示

栄養成分情報は、フレーバーやサイズを選択すると表示されます。

カスタマーレビュー

48
総合評価(3.9)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Lekker

5月 8, 2022についてのLore様のレビュー
Eerst had ik 1 vol maatschepje in 300ml water opgelost, en dan is het inderdaad niet te drinken zoals vele hier zeggen. Nu doe ik 3/4 van een maatschepje met 750ml water en dat is echt prima! Lekker smaakje, drinkt zoetjes. Ik probeerde de Pink Lemonade en wat mij betreft goedgekeurd.
レビューを日本語に翻訳する

Redelijk

5月 7, 2022についてのPascale様のレビュー
Pineapple Mango is gelukkig minder zoet dan de andere smaken, die ik heb moeten weggeven. Ik begrijp niet waarom er een smaak en suiker aan toegevoegd moet w trouwens. Een neutrale smaak, zonder suiker zou ook een optie moeten zijn vind ik.
レビューを日本語に翻訳する

Heel vies van smaak

5月 1, 2022についてのKayleigh様のレビュー
Ik koos de smaak pink lemonade. Vreselijk vieze smaak, extreem zoet zuur waardoor ik verdeeld over de dag telkens een glas met minimale hoeveelheid kan drinken. Geen aanrader.
レビューを日本語に翻訳する

Slechte smaak!!

4月 29, 2022についてのStéphanie様のレビュー
Ben ik de enige die het niet te drinken vind? Ik moet er echt m’n neus bij dichtknijpen.. doet me denken aan soort van Movicolsmaak. Jammer!
レビューを日本語に翻訳する

Werkt goed!

4月 26, 2022についてのLisette様のレビュー
Sommigen vinden het idd te zoet maar ik gebruik 10 gr. met 600 ml water. Zo drink ik dus meer water en is de smaak niet te zoet. Sommige mensen vergissen Ich misschien in heg maatschapje welke 20 gram is.
レビューを日本語に翻訳する

Werkt wel, maar is mierzoet

4月 26, 2022についてのRita様のレビュー
Het is jammer dat het zo ontzettend zoet is, want ik heb wel het idee dat het werkt. Toch de volgende keer maar een neutrale smaak
レビューを日本語に翻訳する

Goed

4月 19, 2022についての匿名様のレビュー
Veel mensen zeggen dat het te zoet is, dit vind ik niet het geval. Ik denk dat zij zich vergissen in de maatschep en het dubbele gebruiken, 1 dosering is namelijk 10gram maar de maatschep is 20gr! Ik heb de smaak pineapple mango, lost goed op in water. Gebruik het nog niet lang genoeg om te oordelen over resultaten.
レビューを日本語に翻訳する

Tasty flavour

4月 17, 2022についてのAndres様のレビュー
It mixes well with just water and easy to drink
レビューを日本語に翻訳する

Lekker drankje

4月 16, 2022についてのValeeie様のレビュー
Ik gebruik het nu 2 weken maar zie nog niet echt verschil. Misschien moet ik nog wat geduld uitoefenen maar tijd terwijl heb ik een lekker drankje.
レビューを日本語に翻訳する

Lekker! Let op er hoeft maar 10Mg in

3月 28, 2022についてのSandra 様のレビュー
In eerste instantie dacht ik mierzoet maar toen las ik dat er maar 10 Mg in t water moet en niet het hele schepje. Lekker nu!
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが10%オフになるクーポンをもれなくプレゼント