text.skipToContent text.skipToNavigation
「お問合せ」より在庫状況など製品に関するご質問を承っております。
¥8,500 以上のご注文で 無料配送
Ready, Set, Gym
お気に入りの製品が30%*オフ

14デイ キラーボディ

Body&Fit

最大30%割引

  • 体組成重視のアスリートの目標をサポートする3カプセル入りパック
  • 「完全燃焼」「トータルデトックス」「ウォーターフラッシュ」カプセル
  • 14日間または2週間パック
¥3,890 ¥3,110

製品概要

減量または体組成の目標をサポートする2週間のプログラム

体組成または体重を減らす食生活に焦点を当てていますか? それならトリプルパンチで勝負です!14デイ キラーボディは、2週間用の3カプセルパックで、カプセル全体に人気で有名な"完全燃焼""トータルデトックス""ウォーターフラッシュ"の成分が含まれています。コリンは正常な肝機能を伴うデトックスをサポートし、カフェインは集中力と注意力を高めます。男性にも女性にも最適です。

製品の特長

  • 体組成重視のアスリートの目標をサポートする3カプセル入りパック

  • "完全燃焼"・"トータルデトックス"・"ウォーターフラッシュ"カプセル
  • 14日間または2週間パック

お薦めの使用法

朝食時に1パック(3カプセル)を水で摂取してください。14日以上連続して使用しないでください。

栄養成分表示

Nutritional information will be shown when a flavour and/or size is selected.

カスタマーレビュー

116
総合評価(3.7)
こちらにレビューを書いてください。ご不明点とお問い合わせは、当社のカスタマーサービスまでご連絡ください。
必須
見出しを入力してください
コメントを入力してください
評価を入力してください
form.alias.invalid

Top product

5月 20, 2021についてのKristien 様のレビュー
Ik ben er 3kg met vermagerd op 2 weken. Het gaf me soms wel een opgejaagd gevoel maar dan dronk ik extra veel en ging het weg.
レビューを日本語に翻訳する

Zonde voor je Geld !!

5月 10, 2021についてのPapatya様のレビュー
Ik heb product gekocht zonder bjj stil te staan omdat ik een vetrouwen in Body&Fit had. Ik ben begonnen volgens de aanwijzingen en ben veel gaan bewegen en drinken, maar het heeft bij mij voor GEEN 1cm of 1 kilo geholpen. Alleen maar als het in centimeter was geweest was ik al blij. IK BEN TELEURGESTELD, want je hebt op de markt echt capsules die zijn werk doen!!!
レビューを日本語に翻訳する

Top!

4月 29, 2021についてのRobin様のレビュー
Ik kreeg er veel meer energie van, helaas niet veel verschil gehad met afvallen.
レビューを日本語に翻訳する

14 days

4月 7, 2021についてのDominik様のレビュー
Ich bin sehr zufrieden. Wirkt optimal. Der water flush etwas stark. Hab schon andere Produkte der eigenmarke versucht, die waren ohne jeglichen spürbaren effekt. Preis für bodyandfit Maßstab auf jeden Fall zu hoch angesetzt. Bin sehr zufrieden.
レビューを日本語に翻訳する

Proberen

4月 7, 2021についてのMarinke様のレビュー
2e keer geprobeerd de 1e keer zwaar aan het sporten en dieet toen werkte het prima. Toen verloor ik de laatste 4 kilo in 2 weken. Nu zonder dieet en alleen wandelen. En 0 resultaat. Dus mijn idee is dat het alleen "werkt" Als je streng bent en het Dus waarschijnlijk ook red dan zonder de pillen. Je gaat er wel enorm van plassen en ook goed van piepen dus daar is het absoluut goed voor😂
レビューを日本語に翻訳する

Ik had er meer van verwacht

2月 23, 2021についてのWillemiek様のレビュー
Ik ben dit product gaan gebruiken om even een snelle start te maken met afvallen. Helaas merk ik weinig verschil qua omvang en gewicht, ondanks gezonde voeding. Ik werd wel erg vrolijk en energiek van het product.
レビューを日本語に翻訳する

Werkt niet

2月 5, 2021についてのN様のレビュー
Ik heb ze 14 dagen geslikt maar ik zie geen verschil op mijn gewicht... Ik was al een tijdje bezig met gezonder eten en actieve levensstijl en verwachtte dat deze capsules een goede boost kunnen geven maar helaas niet.
レビューを日本語に翻訳する

Fijn product.

1月 21, 2021についてのJuul様のレビュー
Product ziet er goed uit. Netje verpakt en ook makkelijk om mee te nemen. De pillen kan je makkelijk doorslikken en de gebruiksaanwijzing is erg duidelijk!
レビューを日本語に翻訳する

Top product

7月 3, 2020についてのAngela様のレビュー
Echt een super product! Heb before en after foto’s gemaakt. Na 7 dagen zag ik al verschil en toen was ik nog op de helft! Ik ga dit product nu voor de tweede keer bestellen. Wel wacht ik nog 3 weken voordat ik eraan begin!
レビューを日本語に翻訳する

Prima

6月 11, 2020についてのCharlotte様のレビュー
Producten werken prima. Enige nadelen zijn opgejaagd gevoel en af en toe hoofdpijn. 5,5 kilo afgevallen in twee weken. Met normale beweging ( fietsen, wandelen ) en normaal eetpatroon.
レビューを日本語に翻訳する

メールアドレスを登録してニュース・アドバイスや ウィークリーオファーを受け取りましょう

初回オーダーが20%オフになるクーポンをもれなくプレゼント